• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah peki bu zamana kadar hangi belirtileri yaşadın hani erkekse rahmin solunda olur yada kıllar çabuk uzar gibi şeyler söylüyolar ya
Bi ben öğrenmedim normalde önce merak etmiyordum cinsiyet zamanı geldi meraklandım 13 olacak yarın

Kızlar gögüs ve karın bölgenizde hafif böyle ara sıra tatlı kaşıntı oluyormu deri döküntüsü zamanlara geçtik ondanmı acaba
Oluyor canım özellikle karın ve yan taraflarım çok kaşınıyor. Annem karnın geriliyor ondan diyor. Ben hala yağ sürmeye başlamadım çok ihmalkarım

Kızlar gögüs ve karın bölgenizde hafif böyle ara sıra tatlı kaşıntı oluyormu deri döküntüsü zamanlara geçtik ondanmı acaba
Selam canım..Herzaman olmasada karnımın yan tarafları benimde bazen acayip kaşınıyo..Henüz hergün kremlenmeye başlamadım ama banyo sonrası bebe yağı sürüyorum..

Merhaba canım. 5yılık evliyim Benim de 3.denemem tutu daha önce de bir kere tutu ama 6 aylıkken ölü doğdu. Sizin sorun neydi ? Doğal kalmana çok sevindim rabbimin mucizesi:)))
benim ilk asilama oldu canim ben pcos um..adet duzensizligim var..esimde variskosel ameliyati olmus tu evlenmeden once..yavas ve sekil bozukluguda var..asilamada 6 iz tuttu..zamanla ikisi kendi yok oldu 4 kaldi..doktorum ikisini reduksiyonla azalttı ikiz devam ettik yola..fakat birden 6.ayda ben kasinmaya başladım..vücudda kirmizi lekeler cikti ne cildiye nede kadin dogumcu suphelenmedi..serklaj da yapılmıştı..birden kan filan gelince acil unv ye yatırdılar..dogum baslamis dikisleri acmis bebekler ben evde dogum sancisi cekmisim..ne bilim ilk hamilelik olunca birde ikiz benzanettim ki buyudukleri icin kasık agrisi birde romatizma var bende ondan bel ağrısı oluyor..apar topar yattik..karaciger Enzimlerim firlamis gitmis safra asitleri filan bozulmus..gebelik koleastazi olmuşum..hastanede hic bir ilac verilemedi..cunku normalde max34 olmasi gereken degerler..300 un üstünde idi..suyum geldi normal yolla bebeklerim dunyaya geldi..biri doğumda ex oldu digeri 1 gun tutuanabildi..Sonra iki kez kendim hamile kaldim ama bebekler gelismedi kurtaj oldum..genetik olabilcegini dusundum ve daha fazla kendim denemek istemedim..doktorlar dene dedi birinde saglikli bebek olacaktır dediler ama cesaret edemedim..istanbulda tup bebek denedik..tek embriyo transfer edildi..cunku koleastaz var diye doktor gene riske girmek istemedi..9 ay yattim kızıma çok şükür kavuştum..işi filan bıraktım zaten..şimdi dogal yolla tekrar kaldim bakalim bir süreç rahimde çöküklük var muhtemelen bunda da dikis atılacak..ara ara krengi leke oluyoruz simdiden..Sizde problem neydi canim..allah sanada buyuk sabir vermis..rabbim bu sefer saglikla kucagina almayi nasip etsin..ben kizimda akillandim en ufak birseyde doktoruma gittim aradim sordum..ikizlerde cahildim herhalde hep kontrol günümü bekledim..Bu sefer midem cok kötü..kizimda cok rahattim..her hamilelik bir olmuyor maalesef..biraz kendimizi dinlemeliyiz.. Pıhtılaşma varmi sende bebegin kalbimi durdu acini tazelemek istemem ama :110:

Kızlar doktordan geldim şimdi ikili test için gittim Bi hafta sonra çıkacak sonuç
Usgde boynu burnu kafası fln her yerini ölçtü normal dedi cok şükür ve cinsiyette belli oldu erkek dedi cok net gördüm bende bacaklarını açtı paşa direk
Bi hafta önden gidiyor dedi
Her sey yolunda cok şükür
Erkek hbri şaşırttı beni ama sağlıklı olsun önemli olan o

Kızlar doktordan geldim şimdi ikili test için gittim Bi hafta sonra çıkacak sonuç
Usgde boynu burnu kafası fln her yerini ölçtü normal dedi cok şükür ve cinsiyette belli oldu erkek dedi cok net gördüm bende bacaklarını açtı paşa direk
Hayirli olsun guzel habere sevindim, insallah herkesten boyle saglikli sonuclar gelir.
Avust Avust cok gecmis olsun sana da, en kisa zamanda iyilesirsin insallah.

Yengem bu ay dogum yapti ve doktorunun tavsiyesiyle emzirmeden sonra gogsune lahana yapragi koyuyor, cok sukur yara olmadi hic. Sizlerle paylasmak istedim,yayabildigimiz kadar yayalim bu bilgiyi:halay:

Hayırlı olsun canım

eyyay eyyay hayirli olsun canim.
kizlar biz ikili uclu test yaptirmayacaktik, ilk cocugumda da yaptirmadim ama bugunki randevumda doktor 12. haftada cagirip ense kalinligini ve burun kemigini olcmek istedi. dikkatli bir olcum yapilmadan normal muayenede suphelenecek bir sey gorulebilir mi?

Merhaba arkadaslar o kadar kotuyum ki dünden beri.Bogazim basim felaket agriyor kulaklarim patlayak gibi.Sanki buz kaliplari icindeymisim gibi:KK43:
geçmiş olsun ben de aynen dün gece başladı boğazım ağrıyor yutkunamıyorum halsizim.İşyerinden izin aldım evde yatıyorum.Ballı limonlu sıcak su içiyorum nasıl geçecek bilmiyorum:KK43:

hayrli olsunn canimm. darisi bizim kintrolleree. daha var benim 2 hafta kadar.

maşallah annesi gözün aydın:nazar:

Hayirli olsun guzel habere sevindim, insallah herkesten boyle saglikli sonuclar gelir.
Avust Avust cok gecmis olsun sana da, en kisa zamanda iyilesirsin insallah.

Yengem bu ay dogum yapti ve doktorunun tavsiyesiyle emzirmeden sonra gogsune lahana yapragi koyuyor, cok sukur yara olmadi hic. Sizlerle paylasmak istedim,yayabildigimiz kadar yayalim bu bilgiyi:halay:
lahanayı çiğ olarak mı koymak gerekli yoksa haşlanmış mı?

eyyay eyyay hayirli olsun canim.
kizlar biz ikili uclu test yaptirmayacaktik, ilk cocugumda da yaptirmadim ama bugunki randevumda doktor 12. haftada cagirip ense kalinligini ve burun kemigini olcmek istedi. dikkatli bir olcum yapilmadan normal muayenede suphelenecek bir sey gorulebilir mi?
Görülebilir ama göremeyip de anamolili bir bebek de olabilir. Örneğin ben de normaldi ölçümler. ikili test yaptırmadım ama 15.haftada ağır anamoliler tespit edildi. Keşke yaptirsaymisim dedim. Yaptirmakta fayda var

Demekki vücut geriliyor artık ve çatlamaya hazırlık yapıyoruz kızlar :D

Görülebilir ama göremeyip de anamolili bir bebek de olabilir. Örneğin ben de normaldi ölçümler. ikili test yaptırmadım ama 15.haftada ağır anamoliler tespit edildi. Keşke yaptirsaymisim dedim. Yaptirmakta fayda var
cok tesekkur ederim ins bir durum yasanmaz. size de cok gecmis olsun.

Doktordan geldim simdi oncelikle mide bulantisi ve bisey yiyemiyorum dedim o da gunde sadece bir ogun bile yesen ya da sadece bir tane patates bile yesen o yeter yasiycak kadar ye o bile yeter dedi :) goz cevremdeki kan toplanmasina da miden aşiri kasildigi icin oluyo dedi kiminin de burnu kadar boyle durumlarda dedi. Bebiste sekiz haftalik olmus adetten bir hafta geriden geliyo ama hic problem degil o dedi. Dramamine adli ilaci gonul rahatligiyla kullanabilirsin dedi bu arada. Eger bulntilarn asiri olursa gel serum takarz o zaman dedi

Back