• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Ben bundan 6 sene önce tutabiliyordum ama mide rahatsızlığımdan dolayı 7 senedir çektiğimi bir ben bilirim ve doktor kesinlikle yasadı oruç tutmayı midemdeki asit oranı fazla oluyor ve afedersiniz acı su kusmaktan banyodan çıkamıyorum. 1 lokmada olsa saat başı ağızıma birşey atmam lazım o yüzdenben 6 senedir tutamıyorum huzursuz içim ama kötü olup hastanede gözümü açmaktansa orucu bozmaktansa Allah derdimi sıkıntımı biliyor inşallah affeder. :KK43:

Bu arada ben de bugün 2li test için gittim cinsiyeti sordum ama erken dedi ben de önce ki cocugumu 11.hafta da ögrendiğimi söylediğimde erkekleri ben de 11.haftada söylüyorum ama bunun belli değil dedi bacak arasına baktı pipi falan yok ama daha çok erken dedi.tabii ben birazcık umutlandım.kızım olmasını çok isterim ama sağlıklı ve hayırlı olması çok çok daha önemli.bu arada ben herhalde kasım annesi olacağım 13+3 çıktı bebişim

İnşallah geçer. Erkek çocuk nasıl çok yaramaz oluyorlar mı doktor bana oğlun olacak dedi. Zor oluyor mu
Benim oglum var her cocuk kadar yaramaz bence. O biraz anne babanin tavrina tutarli olmasina bagli. Esimle birbirimizin hayir dedigine asla izin vermeyiz mesela ama genelde tum isteklerini de sacma bulmadan sorgulamadan yerine getirmeye calisirim onun icin bi mantigi vardir diyorum. izin vermedigim cok az sey var bicaga prizlere deterjanlara dokunmak vs. cocuk engellendigi zaman inatci ve hircin oluyor bence kiz erkek fark etmiyor. Kimi cocuk daha sakin kimisi daha hareketli oluyor tabi dogustan benim oglum hareketli gruba giriyor ama hangisi olursa olsun en onemlisi sakin kalabilmek enerjisini dogru yonlendirmek bence. Erkek olcak yaramaz olur diye dusunme simdiden hep kizim olsun istemistim ben ama oglum dunyalara bedel simdi:KK68:

Merhaba arkadaslar o kadar kotuyum ki dünden beri.Bogazim basim felaket agriyor kulaklarim patlayak gibi.Sanki buz kaliplari icindeymisim gibi:KK43:

Benim oglum var her cocuk kadar yaramaz bence. O biraz anne babanin tavrina tutarli olmasina bagli. Esimle birbirimizin hayir dedigine asla izin vermeyiz mesela ama genelde tum isteklerini de sacma bulmadan sorgulamadan yerine getirmeye calisirim onun icin bi mantigi vardir diyorum. izin vermedigim cok az sey var bicaga prizlere deterjanlara dokunmak vs. cocuk engellendigi zaman inatci ve hircin oluyor bence kiz erkek fark etmiyor. Kimi cocuk daha sakin kimisi daha hareketli oluyor tabi dogustan benim oglum hareketli gruba giriyor ama hangisi olursa olsun en onemlisi sakin kalabilmek enerjisini dogru yonlendirmek bence. Erkek olcak yaramaz olur diye dusunme simdiden hep kizim olsun istemistim ben ama oglum dunyalara bedel simdi:KK68:
İlk çocuk olunca heyecan oluyor işte merak ediyorum biraz bende kıza daha sıcaktım daha sevecen geliyorlar bana Allah hayırlısını versin tabi. Aslında sorumu biraz yanlışda sormuş olabilirim tam yazıya dökemedim içimdekileri :KK15:

İlk çocuk olunca heyecan oluyor işte merak ediyorum biraz bende kıza daha sıcaktım daha sevecen geliyorlar bana Allah hayırlısını versin tabi. Aslında sorumu biraz yanlışda sormuş olabilirim tam yazıya dökemedim içimdekileri :KK15:
Yok anladim ben canim o kiz cocugunun susu pusu bicir bicir sevimli cok sekerler tabi. Sanki erkek cocuk biraz daha vurayim kirayim, daha kendini sevdirmezmis daha soguk olacakmis gibi geliyor insana. Ama oyle degil valla 2.5yasinda her sabah gelir beni ozledin mi annecim der oper koklar iyi gunundeyse seni seviyorum bile der:KK200: adem gunesin kitaplarini tavsiye ederim bu konuda ben cok begeniyorum onun ekolunu. Sitesinde radyo programlarinin arsivi var cok guzel bilgiler veriyor

hayırli olsun benim oglum zor bir bebekti zor da bir cocuk ama arkadaslarin dedigi gibi tam tersi olan erkek cocuklari da var iyi ahlakli hayirli evlat olsun insallah
Bu sefer uslu sakin olurlar insallah. Allahim bana uslu uykucu istahli gazsiz alerjisiz saglikli bir evlat nasip et diyorum hep kabul olur insallah. :dua: Benim oglum da baya zordu coklu gida alerjileri vardi asiri gaz sikintisi laktoz hassasiyeti de vardi daha yeni yeni keyifle biseyler yapabiliyoruz aslinda. Umarim kardesinde de olmaz bu sikintilar :KK43:

Geçmiş olsun canım çok yüksek değilse parol iç ama ateşin neden kaynaklı olduğu ve tedavisi için bence acile git.
Bilmiyorum aniden çıktı uykusuz kaldım bu gün gece ikide yattım 6 da kalktım ondan mı acaba bilmiyorum ki eşim Yok evde TEK'im yardım edecek kimsede Yok doktora götüren de Yok duş aldım geçer inşallah burası yurt dışı parol felan Yok ki

Yok anladim ben canim o kiz cocugunun susu pusu bicir bicir sevimli cok sekerler tabi. Sanki erkek cocuk biraz daha vurayim kirayim, daha kendini sevdirmezmis daha soguk olacakmis gibi geliyor insana. Ama oyle degil valla 2.5yasinda her sabah gelir beni ozledin mi annecim der oper koklar iyi gunundeyse seni seviyorum bile der:KK200: adem gunesin kitaplarini tavsiye ederim bu konuda ben cok begeniyorum onun ekolunu. Sitesinde radyo programlarinin arsivi var cok guzel bilgiler veriyor
Ya çok teşekkür ederim bende kitap arıyordum okumak için hangi kitabı okusam diye. Bakacağım kitaplarına. Valla hemen doğsun istedim şu anlattıklarından soNra

Bizde bugün 10+6 olduk ve bende sizin gibiyim bulantı falan hiç olmadı çok şükür. Ama burayı okudukça evham yapıyorum acaba terslik mı var diyorum. Sizin gibileri görünce rahatliyorum kader arkadaslarim :) cinsiyet ne hissediyorsunuz bana hep erkek gibi geliyor ama hayırlısı olsun tabi ilk bebeğim olacak inşallah

Ben hep kız istiyodum ama elimi karnıma götürdüğümde oğlum diye sevesim geliyodu dün doktor yüzde doksan erkek dedi bakalım hayırlı sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

Back