benim ilk asilama oldu canim ben pcos um..adet duzensizligim var..esimde variskosel ameliyati olmus tu evlenmeden once..yavas ve sekil bozukluguda var..asilamada 6 iz tuttu..zamanla ikisi kendi yok oldu 4 kaldi..doktorum ikisini reduksiyonla azalttı ikiz devam ettik yola..fakat birden 6.ayda ben kasinmaya başladım..vücudda kirmizi lekeler cikti ne cildiye nede kadin dogumcu suphelenmedi..serklaj da yapılmıştı..birden kan filan gelince acil unv ye yatırdılar..dogum baslamis dikisleri acmis bebekler ben evde dogum sancisi cekmisim..ne bilim ilk hamilelik olunca birde ikiz benzanettim ki buyudukleri icin kasık agrisi birde romatizma var bende ondan bel ağrısı oluyor..apar topar yattik..karaciger Enzimlerim firlamis gitmis safra asitleri filan bozulmus..gebelik koleastazi olmuşum..hastanede hic bir ilac verilemedi..cunku normalde max34 olmasi gereken degerler..300 un üstünde idi..suyum geldi normal yolla bebeklerim dunyaya geldi..biri doğumda ex oldu digeri 1 gun tutuanabildi..Sonra iki kez kendim hamile kaldim ama bebekler gelismedi kurtaj oldum..genetik olabilcegini dusundum ve daha fazla kendim denemek istemedim..doktorlar dene dedi birinde saglikli bebek olacaktır dediler ama cesaret edemedim..istanbulda
tup bebek denedik..tek embriyo transfer edildi..cunku koleastaz var diye doktor gene riske girmek istemedi..9 ay yattim kızıma çok şükür kavuştum..işi filan bıraktım zaten..şimdi dogal yolla tekrar kaldim bakalim bir süreç rahimde çöküklük var muhtemelen bunda da dikis atılacak..ara ara krengi leke oluyoruz simdiden..Sizde problem neydi canim..allah sanada buyuk sabir vermis..rabbim bu sefer saglikla kucagina almayi nasip etsin..ben kizimda akillandim en ufak birseyde doktoruma gittim aradim sordum..ikizlerde cahildim herhalde hep kontrol günümü bekledim..Bu sefer midem cok kötü..kizimda cok rahattim..her hamilelik bir olmuyor maalesef..biraz kendimizi dinlemeliyiz.. Pıhtılaşma varmi sende bebegin kalbimi durdu acini tazelemek istemem ama