• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Arkadaslar evrene bi olumlu mesaj gonderemiyorum yine karamsar bi mesaj yazicam da ya ben uzerime dogru duzgun bise bulamiyorum cok cirkin giymeye basladim biseler aldiniz mi kendinize zatem lcw defacto filan var hamilelik satan sagolsun benim hamilelik donemlerinde ya da bana oyle geliyor guzel seyler uretmez lcw den bi kot aldim bol duruyo bi kucugu olmadi valla giyim konusunda canim sıkılıyo benim

arkadaşlar istanbul avrupa yakasında hangi domtorlara gidiyosunuz buralarda olan varmı merak ediyorummmmmm ??

benim ilk asilama oldu canim ben pcos um..adet duzensizligim var..esimde variskosel ameliyati olmus tu evlenmeden once..yavas ve sekil bozukluguda var..asilamada 6 iz tuttu..zamanla ikisi kendi yok oldu 4 kaldi..doktorum ikisini reduksiyonla azalttı ikiz devam ettik yola..fakat birden 6.ayda ben kasinmaya başladım..vücudda kirmizi lekeler cikti ne cildiye nede kadin dogumcu suphelenmedi..serklaj da yapılmıştı..birden kan filan gelince acil unv ye yatırdılar..dogum baslamis dikisleri acmis bebekler ben evde dogum sancisi cekmisim..ne bilim ilk hamilelik olunca birde ikiz benzanettim ki buyudukleri icin kasık agrisi birde romatizma var bende ondan bel ağrısı oluyor..apar topar yattik..karaciger Enzimlerim firlamis gitmis safra asitleri filan bozulmus..gebelik koleastazi olmuşum..hastanede hic bir ilac verilemedi..cunku normalde max34 olmasi gereken degerler..300 un üstünde idi..suyum geldi normal yolla bebeklerim dunyaya geldi..biri doğumda ex oldu digeri 1 gun tutuanabildi..Sonra iki kez kendim hamile kaldim ama bebekler gelismedi kurtaj oldum..genetik olabilcegini dusundum ve daha fazla kendim denemek istemedim..doktorlar dene dedi birinde saglikli bebek olacaktır dediler ama cesaret edemedim..istanbulda tup bebek denedik..tek embriyo transfer edildi..cunku koleastaz var diye doktor gene riske girmek istemedi..9 ay yattim kızıma çok şükür kavuştum..işi filan bıraktım zaten..şimdi dogal yolla tekrar kaldim bakalim bir süreç rahimde çöküklük var muhtemelen bunda da dikis atılacak..ara ara krengi leke oluyoruz simdiden..Sizde problem neydi canim..allah sanada buyuk sabir vermis..rabbim bu sefer saglikla kucagina almayi nasip etsin..ben kizimda akillandim en ufak birseyde doktoruma gittim aradim sordum..ikizlerde cahildim herhalde hep kontrol günümü bekledim..Bu sefer midem cok kötü..kizimda cok rahattim..her hamilelik bir olmuyor maalesef..biraz kendimizi dinlemeliyiz.. Pıhtılaşma varmi sende bebegin kalbimi durdu acini tazelemek istemem ama :110:

Çok geçmiş olsun sana da zor günler atlatmişsin. Rabbim şimdi yavrunla sağlıklı bir omur nasip etsin inşallah. Gelecek olan bebeğini de selametle kucagina al inşallah.
Bizim erkek infertiletesi sayı ve hız çok düşük aşılama yapılmadan direk tüp bebek yaptık. Başka şansımız da yoktu. Benim bebeğin karnimda oldu 20.haftada kontrole gitmiştim ki kalbi atmiyirdu artık. Normal doğum ile dünyaya geldi benim. Patolojiye gönderdik kemik yapısında bozukluk vardı:/

Görülebilir ama göremeyip de anamolili bir bebek de olabilir. Örneğin ben de normaldi ölçümler. ikili test yaptırmadım ama 15.haftada ağır anamoliler tespit edildi. Keşke yaptirsaymisim dedim. Yaptirmakta fayda var
Daha önceki gebeliğinmi canım? 15.haftada sorun görülen..Naptınız peki, kürtajmı olmuştun:(

Kızlar doktordan geldim şimdi ikili test için gittim Bi hafta sonra çıkacak sonuç
Usgde boynu burnu kafası fln her yerini ölçtü normal dedi cok şükür ve cinsiyette belli oldu erkek dedi cok net gördüm bende bacaklarını açtı paşa direk
Bi hafta önden gidiyor dedi
Her sey yolunda cok şükür
Erkek hbri şaşırttı beni ama sağlıklı olsun önemli olan o
Hayırlı olsun maşallah aralıkta oğlan doğacak hep heralde:nazar::nazar:

Kızlar doktordan geldim şimdi ikili test için gittim Bi hafta sonra çıkacak sonuç
Usgde boynu burnu kafası fln her yerini ölçtü normal dedi cok şükür ve cinsiyette belli oldu erkek dedi cok net gördüm bende bacaklarını açtı paşa direk
Bi hafta önden gidiyor dedi
Her sey yolunda cok şükür
Erkek hbri şaşırttı beni ama sağlıklı olsun önemli olan o
Canım.gözün aydın sağlıkla al.kucağına inşallah

Arkadaslar evrene bi olumlu mesaj gonderemiyorum yine karamsar bi mesaj yazicam da ya ben uzerime dogru duzgun bise bulamiyorum cok cirkin giymeye basladim biseler aldiniz mi kendinize zatem lcw defacto filan var hamilelik satan sagolsun benim hamilelik donemlerinde ya da bana oyle geliyor guzel seyler uretmez lcw den bi kot aldim bol duruyo bi kucugu olmadi valla giyim konusunda canim sıkılıyo benim

Canini sikan sey en cok bu olsun:anneadayı: :KK200: ben dun lcw de kot denedim, heveslendim de biraz:süslü: uzerime cuk oturdu, sanki 1 ay sonra giyemem gibi geldi. Buyugunu de denemedim. Acikcasi su anda dusuk bel bir kotum var, onunla cok rahat ediyorum. Hatta 3 gundur uzerimden cikarmadim:sus: ve fermuarini azicik acinca rahat ettigim, dugmesiz, klasik pantolonum var esneyen bir kumastan. Taytlar da oluyor tabii. Sen kac kilo aldin bu donemde? Oyle ya da boyle bence hamilelik herkese cok yakisiyor eminim sen de cok tatli gorunuyorsundur :21:

Benimde hiç kusmam olmadı sizce ne olabilir ?cinsiyeti tahmin edin kim tutduracak

Benimde hiç kusmam olmadı sizce ne olabilir ?cinsiyeti tahmin edin kim tutduracak

Masallah masallah :nazar::nazar::nazar:
Benim de hep bir bulanti hali vardi ama kusma cok az oldu cok sukur.
Annem 3 hamileliginde de anlamadan gecirmis,hatta bende adet olmaya devam ettigi icin 3. Ayda anlamis o derece yani. Herkesin farkli oluyor hic dert etme

Canım bende şaşırdım ne giyecegimi. Bende lcwden 38 beden bi.kot almıştım sonra 6 kilo verince bosbol oldu malesef. Dün doktora giderken normal düğmeli beli hafif bol gelen bi pantolon giymistim doktorum.onu bile uyardı artik bu tarz düğmeli pantolonlar giyme dedi ne giyecegimi şaştım kaldım elbise giysem daha tam.iyi olmadı hava üşürüm öyle ortada kaldım :)

arkadaşlar istanbul avrupa yakasında hangi domtorlara gidiyosunuz buralarda olan varmı merak ediyorummmmmm ??
esenyurt istinye liv hospitala gidiyorum dok
ben istinye üni liv hospitala gidiyorum. Doktorum nuri peker siz nereye gidiyosunuz

Bende de durum fena canım..Millet hamilelikte bile şıkır şıkır yakıştırır, ben bildiğin temizlikçi teyze modundayım:) Riskimden dolayı sürekli yatma modunda olduğum içinde içimden hiçbişey gelmiyor..Saçlarımda bembeyaz oldu o yüzden bu ara aynalarla görüşmüyoruz:)

Waikiki nin internet magazına bakın kızlar, ben ucuz yollu 2 tayt ve 1 pantalon alacağım. Oğlumda kalanlar vardı onları toplarım yeter tişörtte L beden olmuştu ilkinde belki gene olur aman olmazsa alırız ucuz ucuz

Bende de durum fena canım..Millet hamilelikte bile şıkır şıkır yakıştırır, ben bildiğin temizlikçi teyze modundayım:) Riskimden dolayı sürekli yatma modunda olduğum içinde içimden hiçbişey gelmiyor..Saçlarımda bembeyaz oldu o yüzden bu ara aynalarla görüşmüyoruz:)

Ben saçımı boyattım ya kendime geldim resmen çok şükür

Çok geçmiş olsun sana da zor günler atlatmişsin. Rabbim şimdi yavrunla sağlıklı bir omur nasip etsin inşallah. Gelecek olan bebeğini de selametle kucagina al inşallah.
Bizim erkek infertiletesi sayı ve hız çok düşük aşılama yapılmadan direk tüp bebek yaptık. Başka şansımız da yoktu. Benim bebeğin karnimda oldu 20.haftada kontrole gitmiştim ki kalbi atmiyirdu artık. Normal doğum ile dünyaya geldi benim. Patolojiye gönderdik kemik yapısında bozukluk vardı:/
canim yaaa ins bu sefer sag salim kuzuna kavuşacaksın bak..icime doğdu..seninde zor zamanlarin olmus kıyamam..peki pgt veya cgh onerdilermi diger dondurulmuslar icin..ikili taramada filan cikmiyormuymus bu tarz Seyler?? Zaten benimde gelismeyen bebeklerimde doktor dedi muhtemelen bir sorunlari var o yuzden anne bünyesi biryerde tutmuyor vucut atiyor demisti..ins bu sefer yuzun gulecek bak ben eminim..rabbim kimseyi evlatla evlat acisi ile sınamasın..arayan arkadaslarimin ellerini bos birakmasin diye hep dua ettim..dogumda o kadar heyecanliydim ki dua etmeyi unutmusum doktorum tup bebek bu deyince ekibe..ebe bana arkadaslarina dua etsene dedi..ve cok sevdigim bir arkadasim 3 defa denemesine ragmen kendisi hamile kaldi oda kizina kavustu..benimde hic beklemedigim supriz oldu bu sefer ama hala alışamadım hamilelik moduna..midemin bulantisi halsizlik uyku iştahsızlık var..6 iz oldugu halde bile ben bu kadar belirti yaşamamıştım..senin nasil geçiyor bizim senle bebeklerin doğum gunleri ayni mi canim ben mi yanlis hatirladim

Back