• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Herkese gunaydinnn :) bugun doktora gidicem ins. Hem bebisi gorucez hemde yuzumdeki kizarikliklari sorucam. Kahvalti yapabiliyo musunuz kizlar ya bn bugun sadece cubuk yedim :KK43:

Hayırlı haberlerle gel inşallah valla ben yapıyorum 1 saat sonra midede birşey kalmıyor :D

Herkese gunaydinnn :) bugun doktora gidicem ins. Hem bebisi gorucez hemde yuzumdeki kizarikliklari sorucam. Kahvalti yapabiliyo musunuz kizlar ya bn bugun sadece cubuk yedim :KK43:
Bende sadece beyaz peynir yiyebiliyorum. Arada domates zeytin iste..

Bilmiyorum aniden çıktı uykusuz kaldım bu gün gece ikide yattım 6 da kalktım ondan mı acaba bilmiyorum ki eşim Yok evde TEK'im yardım edecek kimsede Yok doktora götüren de Yok duş aldım geçer inşallah burası yurt dışı parol felan Yok ki

Geçmiş olsun cnm bence ateşin devam ederse eşin geldiğinde bir doktor görün derim ateşin sebebini öğrenmiş olursunuz.

Nerdesin bilmiyorum ama Belçika'da Dafalgan Parol yerine geçiyor yada genel adı ile Paracetamol (ağrı ve ateş düşürücü)

Kızlar benim mide bulantilarim iki.gündür baya hafifledi. Ara ara bulanıyor yine ama eskisi gibi değil. Normal mi acaba 9. Haftada bulantıların azalmasi

Hayırlı haberlerle gel inşallah valla ben yapıyorum 1 saat sonra midede birşey kalmıyor :KK70:
En rahat yaptigim ogunum kahvalti artik peynir ekmek tost la beslenmeye basladim resmen ama ogle yemegine kadar bende cok acikiyodum isyerinde iki gundur kahvaltida 3-4 tane ceviz yiyorum gercekten tok tutuyor denemenizi tavsiye ederim hemde cok faydali

Arkadaslar dogum doktorlarinizi belirlediniz mi ankaradaki arkadaslar hangi doktorlara gidiyirsunuz fiyatlar nasil yardimci olabilirmisiniz

Bende ozellere guvenemedim en sonunda gazi tip fakultesine karar verdim oraya gidiyorum dogum yapan herkesten cok olumlu yorumlar duydum hep

Kızlar benim mide bulantilarim iki.gündür baya hafifledi. Ara ara bulanıyor yine ama eskisi gibi değil. Normal mi acaba 9. Haftada bulantıların azalmasi
Geciyo tekrar basliyo. Benim bu hafta gecti yaklasik 1 ay sürdü. Azalarak biter insallah seninkide.

Hayırlı olsun canım. Bende erkek hissediyorum ve çok merak ediyorum. Belirtilerin nasıl bulanti halsizlik çok mu?Benim Allah'a şükür hiç bulantim olmadi halsizlik de azalmaya başladı bu aralar daha iyiyim. Sende nasıl canım ??
Takvim tarihlerimizde aynı:KK200:
ilk bebeginiz mi?

Çok sağolun arkadaşlar bu gün daha iyiyim.duş aldım sirkeli su yaptım biraz rahat oldum ondan sonra bi uyumuşum taş gibi valla karnım açıktıda öyle kalktım yoksa kalkacağım yokmuş.Avusturyadayım ben fazlada dil bilmiyorum eşimde çalısıyo şükür iyileştim.

Kızlar benim uykusuzluk sorunum nolcak dön dön uyuyamıyorum ya cok uykum geldi diye yatıyorum sonra uyku yok iki gündür cok fena
Bugun doktora gidecem kontrole Bi liste yaptım soru listesi valla
Sor bi doktora ne diyecek bende öyleyim dön dön dön yatakta hep böyle hele gerneşmeyi hiç sorma çok korkuyorum gerneşmeden bazen unutup gerneşteğimde oluyo Allah'ım bebeklerimizi korusun

Kızlar gögüs ve karın bölgenizde hafif böyle ara sıra tatlı kaşıntı oluyormu deri döküntüsü zamanlara geçtik ondanmı acaba

Çok sağolun arkadaşlar bu gün daha iyiyim.duş aldım sirkeli su yaptım biraz rahat oldum ondan sonra bi uyumuşum taş gibi valla karnım açıktıda öyle kalktım yoksa kalkacağım yokmuş.Avusturyadayım ben fazlada dil bilmiyorum eşimde çalısıyo şükür iyileştim.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Back