• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

gunaydinnn arkadaslarr. gece 8 bucukta uyuyakaliyorum sabhta 7 de uyaniyorumm. :KK76::KK76::KK76:
Arkadaslar aranizda benim gibi cok halsiz hisseden var mi ben dr uma söylediğimde tahlil yapmadan elevit vitamin verdi simdiye kadar da kullanmadim 1 ay oldu vereli ama bugun basladim normalde eski dr um 4. Ayda baslatmisti vitamine benim gibi erken vitamin destegine baslayan var mi
cnnn bn gebelik testini yaptigim andan itibaren kullniyorum.. demirim cok dusuk ferritin 3 olmystu. gecen gin tahlil yaptim demir ilacini ikiye cokardi. bide elevit verdii. iciyrumm.

Kızlar ya benim ateşim var soğuk suyla duş aldım ne yapmam lazım
gcmisolsun cnmm. dikkt et. ates tehlikeli okabiliyor hamilelerdee..

Bilmiyorum aniden çıktı uykusuz kaldım bu gün gece ikide yattım 6 da kalktım ondan mı acaba bilmiyorum ki eşim Yok evde TEK'im yardım edecek kimsede Yok doktora götüren de Yok duş aldım geçer inşallah burası yurt dışı parol felan Yok ki
Bol su iç hala Ateş'in varsa Ve hafif giyinip dinlen... kaç derece Ateş'in? Geçmiş olsun...hangi ülkedesin? Parol ya da minosetin muadili birşey mutlaka vardır reçetesiz satılan.

Son düzenleme:
Kızlar benim uykusuzluk sorunum nolcak dön dön uyuyamıyorum ya cok uykum geldi diye yatıyorum sonra uyku yok iki gündür cok fena
Bugun doktora gidecem kontrole Bi liste yaptım soru listesi valla

Arkadaslar dogum doktorlarinizi belirlediniz mi ankaradaki arkadaslar hangi doktorlara gidiyirsunuz fiyatlar nasil yardimci olabilirmisiniz

bn de ankaradayim canimm. simdilik devlete gidiyrum. hic memnun degilim ama. yapack bisey yok. etimesguttayim. 2 )li taramayi devlette yapip sonra ozele gitmeyi dusunuyorum Etimed hastanesi var yakin bana. ama sonra yine devlete devm edecegim galiba.

Arkadaslar dogum doktorlarinizi belirlediniz mi ankaradaki arkadaslar hangi doktorlara gidiyirsunuz fiyatlar nasil yardimci olabilirmisiniz
bn devlete gidiyrum canim. etimesguttayim. hic memnun degilim ama yapack bisey yok. 2 li taramayi da devlette yapip sonucu alinca bi ozele gitmk istiyrum. hem ultrasonlari cok kotu devletin. :KK43: ozel fiyatlarini bnde merak ediyrum aslinda

Evet aslinda dinen hamileyken ve emzirirken tutmak zorunda degiliz bakara suresinde de yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam. Beni asil dusunduren o borclari nasil odeyecegim 80gunum var bile zateno_O

öderiz canım yeter ki sağlıkla doğuralım, önceliğimiz bebeklerimiz olmalı allahın emaneti onlar bize.
bizim dinimiz çok güzel bir din, hoşgörü dini. mutlaka allah bir kolaylığını verecektir.

5.haftanizda kasikta agri ozelliklede baskı yaşayan oldu mu aranizda kizlar. Sali guni is yaptim evde o gun ve dun cok baskı hissettim sol kasgmda. Bugun dha iyiyim sanki

5.haftanizda kasikta agri ozelliklede baskı yaşayan oldu mu aranizda kizlar. Sali guni is yaptim evde o gun ve dun cok baskı hissettim sol kasgmda. Bugun dha iyiyim sanki

Oluyor canım birazda kendini yorduğun için daha yoğun hissediyorsun dinlen bolca

Herkese gunaydinnn :) bugun doktora gidicem ins. Hem bebisi gorucez hemde yuzumdeki kizarikliklari sorucam. Kahvalti yapabiliyo musunuz kizlar ya bn bugun sadece cubuk yedim :(

Back