2017 Aralık Anneleri

Canim hic hamile kaldin mi daha önce? Insallah sen de bu ay hamilesindir.
Benim böyle agrim olmadi. Ama hamile kaldiktan sonra iliskide vajinasinda agri olan oluyormus.

amin hayırlarla sağlıcakla canım duanı isterim gülüm heyecanlıyım çok
Her daim duam canım isteyen dileyen herkesle birlikte burdaki tanıdığım sizlere inşallah rabbim nasip eder

Canim hic hamile kaldin mi daha önce? Insallah sen de bu ay hamilesindir.
Benim böyle agrim olmadi. Ama hamile kaldiktan sonra iliskide vajinasinda agri olan oluyormus.
canım 3 senedir bebeğimi bekliyorum hiç hamile kalmadım
o kadar ilişki yaparız ilk defa acıdığını ve de devam ettiğini görüyorum tuvalette silinirken bile acıyor ..
ay gülüm ağzın bal yesin evladından hayırlar göresin inşallah hayırlarla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini cümlemizde inşallah hamileyim mi acaba diyorum yani inanıyrum canım içten içe çok heyecanlıyım hamile olduğumda mutluluktan çok ağlayacağım heralde

Canim insallah Rabbim sana hayirli saglikli bebek nasip etsin amin.
Ama biliyor musun ben hamile kaldigim ay hep kendimi umitsizlige ittim. Hamile degilim diye inandirdim ki cok kafaya takmayim diye.
Sonra tabi pozitifi görünce şok olmuştum.
Sen de öyle yap asla stres yapma da dusunme de.
Allah nasip ettigi an olacak zaten canim.
Insallah da olur hemen bekletmez seni minigin :)
Guzel dualarin icin sagolasin canim.

Hamile olduğumu öğrenmeden 3 gün önce dediğin ağrıyı yaşadım hatta ağlamıştım. Ama belirtilere kaptırma canm kendini enfeksiyonda olabilir. İnşallah hamilesindirr

Hamile olduğumu öğrenmeden 3 gün önce dediğin ağrıyı yaşadım hatta ağlamıştım. Ama belirtilere kaptırma canm kendini enfeksiyonda olabilir. İnşallah hamilesindirr
3 senedir olmayınca hiç de hamile kalmayınca kapılmakla kapılmamak arasında sıkışıp kalıyorsun çok sıkıcı üzücü bir durum hayırlarla sağlıcakla inşallah diyim bakalım

Bende Aralık annesi olucam inşaAllah.. İlk bebeğime geçtiğimiz Aralıkta ölü doğum yaptım İnşaAllah bu bebeğim ve hepimizin bebekleri hayırlı ömürlü olur. Ve bizler sağlıkla cennetlerimizi kucağımıza alabiliriz

Merhaba kizlar
Öncelikle ilk bebegin için başın sagolsun bende malesefki gecen ekim ayinda ölü dogum yaptim ve seni cok iyi anliyorum insallah bu sefer bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucagimiza aliris.

Merhaba kizlar

Öncelikle ilk bebegin için başın sagolsun bende malesefki gecen ekim ayinda ölü dogum yaptim ve seni cok iyi anliyorum insallah bu sefer bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucagimiza aliris.
Allah razı olsun canım benim. Seninde başın sağolsun Rabbim sabrını artırsın. İnşaAllah bizimde kucağımız hayırlısıyla dolar..

Kizlar kabizlik sorunu yasayan var mi ? Yoksa bir ben de mi var . Cok dertliyim

Canım bende de var Progestan kullanıyorum ondan oluyo sanıyorum bide yemek yiyip yatıyorum düşük tehlikem var hareket Yok sindirmek zor oluyor

Canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah hiç korkma 12 haftaya kadar sık dişini dinlen hep bende de aynısı oldu kanamam oldu kese kenarında kanama vardı keseden yırtık vardı şükür geçti bende hep yattım bu hafta ayaklandım ayağının altına 2 yastık koy hep dinlen inşallah sende iyileşirsin canım gönlünü ferah tut

masallh de canmm. diger turlusu cok kotuuu. jns hep boyle devamm edersinn. :*)

Kizlar kabizlik sorunu yasayan var mi ? Yoksa bir ben de mi var . Cok dertliyim
bnde cokk kotu yasiyorum canimm. gun kurusu yemeye calisiyorumm. ben demir ilaci kullnmaya basladiktan sonra basladi kabizligimm.cok kotuu biseymis amaa yaa.

Bende kabızlık ilk haftalarda çok fazlaydı hatta tuvalette ağlayacaktım. Şimdi de tam anlamıyla geçti diyemem ama biraz daha iyi iki üç güne bir çıkabiliyorum. Hormonlar kabızlık yaparmış kızlar bu yüzden hamilelere sürekli su için diyorlar. Ama ben mide bulantısından sürekli su tuketemiyorum

Ben de ilk gebeligimde badem yagi kullandim gobegime catlagim olmadı hiç. Ama gogusuclari fenaydı en büyük kabusum arastirip erken baslamak lazım o zaman önleme

Günaydın benim güzel hamişlerim Bu gaz benide maf ediyor birde bende gastirit var yeri geldimi bulantı oluyor kusup rahatlarım diyorum sadece afedersiniz gegirme oluyor sonu yine bulantı

Bizde üniversite hastanesinin aciline gitmiştik aynı şekilde ilgilenmemişlerdi canım..ÇOK SAÇMA!!! Ama maalesef böyle..Doğum hastanelerinin aciline gitmemiz gerektiğini söylemişlerdi, ihtiyaç hissedersen aklında olsun canım..Güzel haberlerini bekliyoruz..Allaha emanet ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…