How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2017 Aralık Anneleri

Merhaba canım aynı durumdayız. Bende sekiz haftalikken gitmiştim şimdi 11 haftalık olduk 1 hazirana gel ikili test yapacağız dedi ama bana da çok uzun geliyor. Kalp atışını duymak istiyorum içim hiç rahat değil kötü şeyler düşünmemek için kendimi tutuyorum. İnşallah iyidir bebislerimiz :)
Bende aynı sekiz haftalıktı gittiğimde haftaya cuma randevum bakalım dayanmaya çalışıyorum bebeğimi de çok merak ediyorum inşallah iyidir

Selam kızlar bizde kontrolden geldik bu gün herşey çok güzel dedi doktorumuz birde tahminde bulundu büyük ihtimalle erkek dedi hayırlısı bakalım bir dahaki kontrolde kesinleşecek her şey
Hayirli olsun canim saglikla gelsin insallah. Erkek biraz daha erken belli oluyor %90 oyledir.

Selam kızlar bizde kontrolden geldik bu gün herşey çok güzel dedi doktorumuz birde tahminde bulundu büyük ihtimalle erkek dedi hayırlısı bakalım bir dahaki kontrolde kesinleşecek her şey

hayirli olsun saglikla kucagina alirsin ins

7-8 haftalikken cekilmis ugs varsa buraya koyabilirmisin

Günaydın kızlar dün ne güzel midem çok bulanmadı yemek yedim falan bulantılarım yine bugün benimle.. Birde böyle sıcak basmaları falan başladı gece uyuyamadım terleyip duruyorum ve gaz doluyum yanımda kibrit yaksalar patlariz sürekli midem gurgur yapıp duruyor :ruh:
ayyy jns. tez zmnda gecer canimm yaa. bn bugun biraz daha iyiydimm. ins gececk artikk.

Hanımlar merhaba yarın 10 hafta oluyoruz inşallah ama çok tedirginim bana 8 haftayken bir ay sonra gel ikili test yapalım demişti ama süre bayağı uzun geldi acaba şimdiden gitsem mi kontrole kalp atışını tekrar duysam rahatlarım bu arada sorun yok kanama yok sadece ilişki sonrası az bişey gördüm kadın Doğuma gittik acile bebek canlı dedi sonra kesildi zaten leke falan hiç yok normaldir umarım
canimm endiselnme ikili tarama 13. haftada yspiliyor zatenn.

Kızlar bu topikte mersinde yaşayıp doktora giden varmı mersinde? Ben suan güneydoğudayım ama yaz tatili geliyor mersine gideceğiz bir tayin işimizde var aileler falanda hep mersinde orada devam edeceğim hazirandan itibaren doktora. Doktor araştırıyorum mersinde olan varmıdır acaba :)
ahhh mersinnn ahhh. cook guzell memleket 16 yil tarsusta yasadim canimm. sibra ankaraya tasindikk. 3 yildir da ankaradayimm. ama mersin bir baskaaydii. hic bir yer tutmuyor mersinii.

hayrli olsunn canmm. saglikla kucagina al ins. darisii da bizlere olsunn. bizde ogrenelim biran evvell.

hayirli olsun saglikla kucagina alirsin ins

7-8 haftalikken cekilmis ugs varsa buraya koyabilirmisin
Amin inşallah. Tabi yükledim görüntüsünü. Darısı sizlere inşallah haberleri alırız bebişlerimizin

Eklentiler

• IMG_7952.JPG
    IMG_7952.JPG
    36,4 KB · Görüntüleme: 86
J jeway aynen canım bizde eşimin görevi dolayısıyla urfadayiz hergun düşünür oldum mersini ara sokaklarını bile özledim artik kaç senedir ordasin diyeceksin 1 sene bile olmadi urfaya geleli ama anladım memleketimin değerini.. İnşallah bir tayin isimiz var olursa gideceğiz yine mersine.. Buldum doktorda akademi hastanesi açılmıştı yeni orda Ahmet Kaan Koca diye bir doktor önerdiler ona gideceğim kısmetse

merhaba kızlar :) :nazar::anneadayı:
benim adetim bugün 10 gün gecikmiş hali yani 6. hafta oluyor otomatik hesaba göre. bulantım hiç yok benim. sizin bulantılarınız ne zaman başladı? aranızda bu haftada bulantısı başlayan oldu mu??? :KK51:

Kızlar merhaba. Bugün itibariyle 8+6 olduk :) Doktorum 9.haftaya girdin dedi. Geçen hafta kalp atışını duyduk,bebek de gelişim olarak iyi. Haftaya kontrolüm var ama iki gündür günde sadece 2 kez kahverengi akıntı geliyor neredeyse bi damla halinde. Bu haftalarda normal mi sizce?

Selam canım Bende bugün 8+6 oldum. En son 7+3 de gitim ve kalp atışı için. Bende perşembe gitmeyi düşünüyorum. Bu kaç gün önce benim de açık kahve renginde lekelenmem oldu galiba bu zamanda çok normal. Bende günde 2 progestan ve günde bir Clexane vuruyorum. Benimde 20haftaliken kaybim oldu ölü doğdu kızım.

benim adetim bugün 10 gün gecikmiş hali yani 6. hafta oluyor otomatik hesaba göre. bulantım hiç yok benim. sizin bulantılarınız ne zaman başladı? aranızda bu haftada bulantısı başlayan oldu mu??? :KK51:
benim 6. haftada baslamistii canimm.

Canım otomatik hesaba göre hesaplanmiyor eğer 28 gün yani 4 hafta olarak hesaplarsan yanılırsın hamilelik 30 gün üzerinden hesaplanır. Yoksa 9. Aya geldiğimizde 11 aylık hamile oluruz :)) adetin üzerinden kaç gün geçtiğini hesaplarsan yanılırsın. Ayrıca mide bulantinin olmaması seni tedirgin ediyor anlıyorum çünkü hepimiz bi tedirginliği yaşadık kimimizin geç başladı. Mesela benim 7. Haftaya girdiğimde başladı. Şimdi bazen bulantım geçse bile tedirgin oluyorum. Ama şunu dicem bulantınin sağlıklı gebelikle hiç bir ilgisi yokmuş. Hiç bulantısı olmayıp sağlıklı gebelik geçiren bir çok arkadaşımız var burada. Belki sen de o şanslı kesimdensindir:))

Selam canım Bende bugün 8+6 oldum. En son 7+3 de gitim ve kalp atışı için. Bende perşembe gitmeyi düşünüyorum. Bu kaç gün önce benim de açık kahve renginde lekelenmem oldu galiba bu zamanda çok normal. Bende günde 2 progestan ve günde bir Clexane vuruyorum. Benimde 20haftaliken kaybim oldu ölü doğdu kızım.

Canım senin son adet tarihin neydi. Bu dönemde oluyor demekki

Back