- 22 Temmuz 2014
- 30.123
- 26.868
- 798
amin hayırlarla sağlıcakla canım duanı isterim gülüm heyecanlıyım çokİnşallah canım rabbim mübarek ayda yüzünü güldürsün inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin hayırlarla sağlıcakla canım duanı isterim gülüm heyecanlıyım çokİnşallah canım rabbim mübarek ayda yüzünü güldürsün inşallah
Canim hic hamile kaldin mi daha önce? Insallah sen de bu ay hamilesindir.hatunlar belirtilerinizde hamileliğinizi öğrenmeden önce cinsel ilişkiye girdiğinizde vajina içinde aşırı derecede acı çeken oldu mu sonra da o acı devam eden ani baş dönmesi falan benim bata bir hafta var düz hesap 3 senedir bebeğimi bekliyorm belki de yine umutlarımın sonucu zaman gelmemiştir ama yine de sormak istedim
Her daim duam canım isteyen dileyen herkesle birlikte burdaki tanıdığım sizlere inşallah rabbim nasip ederamin hayırlarla sağlıcakla canım duanı isterim gülüm heyecanlıyım çok
ALLAH RAZI OLSUN canım benimHer daim duam canım isteyen dileyen herkesle birlikte burdaki tanıdığım sizlere inşallah rabbim nasip eder
canım 3 senedir bebeğimi bekliyorum hiç hamile kalmadımCanim hic hamile kaldin mi daha önce? Insallah sen de bu ay hamilesindir.
Benim böyle agrim olmadi. Ama hamile kaldiktan sonra iliskide vajinasinda agri olan oluyormus.
Canim insallah Rabbim sana hayirli saglikli bebek nasip etsin amin.canım 3 senedir bebeğimi bekliyorum hiç hamile kalmadım
o kadar ilişki yaparız ilk defa acıdığını ve de devam ettiğini görüyorum tuvalette silinirken bile acıyor ..
ay gülüm ağzın bal yesin evladından hayırlar göresin inşallah hayırlarla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini cümlemizde inşallah hamileyim mi acaba diyorum yani inanıyrum canım içten içe çok heyecanlıyım hamile olduğumda mutluluktan çok ağlayacağım heralde
hatunlar belirtilerinizde hamileliğinizi öğrenmeden önce cinsel ilişkiye girdiğinizde vajina içinde aşırı derecede acı çeken oldu mu sonra da o acı devam eden ani baş dönmesi falan benim bata bir hafta var düz hesap 3 senedir bebeğimi bekliyorm belki de yine umutlarımın sonucu zaman gelmemiştir ama yine de sormak istedim
3 senedir olmayınca hiç de hamile kalmayınca kapılmakla kapılmamak arasında sıkışıp kalıyorsun çok sıkıcı üzücü bir durum hayırlarla sağlıcakla inşallah diyim bakalımHamile olduğumu öğrenmeden 3 gün önce dediğin ağrıyı yaşadım hatta ağlamıştım. Ama belirtilere kaptırma canm kendini enfeksiyonda olabilir. İnşallah hamilesindirr
Öncelikle ilk bebegin için başın sagolsun bende malesefki gecen ekim ayinda ölü dogum yaptim ve seni cok iyi anliyorum insallah bu sefer bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucagimiza aliris.Bende Aralık annesi olucam inşaAllah.. İlk bebeğime geçtiğimiz Aralıkta ölü doğum yaptım İnşaAllah bu bebeğim ve hepimizin bebekleri hayırlı ömürlü olur. Ve bizler sağlıkla cennetlerimizi kucağımıza alabiliriz
Allah razı olsun canım benim. Seninde başın sağolsun Rabbim sabrını artırsın. İnşaAllah bizimde kucağımız hayırlısıyla dolar..Merhaba kizlar
Öncelikle ilk bebegin için başın sagolsun bende malesefki gecen ekim ayinda ölü dogum yaptim ve seni cok iyi anliyorum insallah bu sefer bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucagimiza aliris.
Kizlar kabizlik sorunu yasayan var mi ? Yoksa bir ben de mi var . Cok dertliyim
Canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah hiç korkma 12 haftaya kadar sık dişini dinlen hep bende de aynısı oldu kanamam oldu kese kenarında kanama vardı keseden yırtık vardı şükür geçti bende hep yattım bu hafta ayaklandım ayağının altına 2 yastık koy hep dinlen inşallah sende iyileşirsin canım gönlünü ferah tutMerhaba taze anneler. 9 aydır ateş testi, lh testi, o bu şu derken çok şükür bebeğime kavuştum. Ama kavuşmamla birlikte sorunlar da başladı.
3 haftadır kahverengi leke görüyorum. bazen bir iki gün kesiliyor. İki kere ciddi kanamaya döndüğü de oldu.
Progestan kullanıyorum. Bir kere de iğne vuruldum.
Doktor kanama alanı kesenin altında, rahim ağzına yakın, düşecek bir bebeğe benzemiyor dedi. Etrafında veya üstünde olsaydı kanarken keseyi de iterdi dedi. 2 saatten fazla ayakta kalmadan günlük hayatına dönebilirsin dedi.
Ben emin olmayıp bir doktora daha göründüm o da, 12 hafta olana kadar yemeğini dahi yatakta ye dedi. 3 haftadır yatıyorum. Bir kaç kere kısa yürüyüşe çıktım. Onun dışında hep evdeyim..
Kalbini duydum, minnoşu da gördüm.
Bir sürü kan ve idrar testi yapıldı, onları göstereceğim bugün doktora. İnşallah bari onlar yolunda gidiyordur. Normalde artık ayda 1 gitmem gerekiyor kontrole ama düşük tehdidi dolayısıyla her hafta kontrol altında olmam lazım..
Ama ben inanıyorum, herşey güzel olacak.
Farmasiden alacaktım ama çok pahalıydı sonra Rossman da buldum çok uygun fiyata şimdilik onu kullanıyorumMarka ismi dogru mudur bilmiyorum ama sormam lazim farmasiden mi aldiniz bu kremi yoksa farkli bir yerden mi
masallh de canmm. diger turlusu cok kotuuu. jns hep boyle devamm edersinn. :*)Ya bendemi sorun var acaba kokuya hassasiyetim dışında hiçbir şeyim yok ne bulantı ne gaz ne burun tıkanıklığı ne baş ağrısı nede kasık karın bel ağrısı kendimden şüphe etmeye başladım
bnde cokk kotu yasiyorum canimm. gun kurusu yemeye calisiyorumm. ben demir ilaci kullnmaya basladiktan sonra basladi kabizligimm.cok kotuu biseymis amaa yaa.Kizlar kabizlik sorunu yasayan var mi ? Yoksa bir ben de mi var . Cok dertliyim
Ben de ilk gebeligimde badem yagi kullandim gobegime catlagim olmadı hiç. Ama gogusuclari fenaydı en büyük kabusum arastirip erken baslamak lazım o zaman önlemeevett bakalimm.. allh oncelikle herseyin hatrlisini versinn.
canimm sakin yapmaa. ugras bul kndinee. bebeginde etkikenir bakk. hiic oyke seyler dusunmee.. icini ferah tut..
bn ilk hamileligimde bsnyo sonrasi vazelin surerdimm. bide doguma az kala gogus uclarima da surmustum. emzirirkn catlak olmadi hic. o memeucu catlagi acisii cokk kotu bisey
Bizde üniversite hastanesinin aciline gitmiştik aynı şekilde ilgilenmemişlerdi canım..ÇOK SAÇMA!!! Ama maalesef böyle..Doğum hastanelerinin aciline gitmemiz gerektiğini söylemişlerdi, ihtiyaç hissedersen aklında olsun canım..Güzel haberlerini bekliyoruz..Allaha emanet ol..Canım dün özel hastane acile gittim az bir kanama ve lekelenme olduğu için doktor çağıramayacaklarını ve ultrasonla bakılamayacağını söyledi sadece progestan verdiler
Devlet hastanesine gidersem orda bakarlar mı acaba ultrasonla?
Bir sonraki kontrol için devlet hastanesinden sıra almıştım cuma kontrolum
Asıl doktorum da özel hastanede o 3 hafta sonra çağırmıştı ondan devlet hastanesinden randevu almıştım