How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2017 Aralık Anneleri

Ben de ilk gebeligimde badem yagi kullandim gobegime catlagim olmadı hiç. Ama gogusuclari fenaydı en büyük kabusum:KK17: arastirip erken baslamak lazım o zaman önleme
gogus uclarina bn ilk hamileligimde vazelin surdum. 1-2ay oncesinden baslamistimm banyo sonrasi suruyordum. sonra doguma yakin ger gun surmeye basladim cok sukur gogus ucum catlamadi. hatta tv de gül gölge hamileyken tereyagi suruyorum demisti. catlamasin uclari diye.

Ben 75 kiloda hamile kaldım 9.haftada 77 kiloydum bu hafta 75e geri düşmüşüm... Kusma yok bende ama haftaiçi ara öğün yapıyorum ve çok yemiyorum bol meyve yedim bu süreçte... Bir de öğlen yarım saat akşam yarım saat yürüyüş yaptım galiba ondan indi kilom...
cnm doktor bana 12.haftadan sonra yürüyüş yap dedi cok yorma istersen kendini sen de

Ben de tavuktan tiksindim niye ki??
bende tiksindim tavuktan ya

Kızlar bu gazmı yoksa bebişten mi sizce :KK70:
oyy masallah ikisi bir cnm bnce

3 gündür ishal var. Ama çok perişan etti beni acaba çoğunlukla meyve yediğim için mi Yoksa doktora mı gitmeliyim
meyve yapıyor cnm Bnde de oldu

Günaydın kızlar
Dün 1saat yola gittim alışveriş vs yaptım
Nasıl tedirgin gezdim anlatamam sürekli mağazalarda oturuyorum kendimi dinliyorum batma mı oldu agrım mı var sanki diye diye kendime Bişi almadan eşime ger şeyi alarak çıktık:/
Bende çatlak için şimdi soğuk sıkım Hindistan cevizi yagı kullanıyorum sonra lierac almayı düşünüyorum Bnde kullananlar hep memnun pahalı ama değiyorsa alacam

Of off asla yemek yiyemiyorum aklıma gelince bile tiksiniyorum ben ne yicem yaa. Eşime pizza yaptırdım seviyorum yiyebilirm belki diye ama yiyemedim sıksam 1 kilo yağ çıkcaktı o kadar yağlıydıı açım şuan ya açımmm açımmm ağlamak istiyorum mutfağa bile giremiyorum:silah::KK34::KK34:
canım ben de öyleyim ancak patates salatası ve kahvaltılık türü yiyebiliyorum. Evde kesinlikle yemek yapamıyorum kokuya dayanamıyorum midem alt üst oluyor sabredip geçmesini bekleyeceğiz bebişlerimiz sağlıklı olsun da.

Günaydın kızlar
Dün 1saat yola gittim alışveriş vs yaptım
Nasıl tedirgin gezdim anlatamam sürekli mağazalarda oturuyorum kendimi dinliyorum batma mı oldu agrım mı var sanki diye diye kendime Bişi almadan eşime ger şeyi alarak çıktık:/
Bende çatlak için şimdi soğuk sıkım Hindistan cevizi yagı kullanıyorum sonra lierac almayı düşünüyorum Bnde kullananlar hep memnun pahalı ama değiyorsa alacam
Günaydın ben de eskiye nazaran çabuk yoruluyorum aynen kendimi dinliyorum dinlenip devam ediyorum.
Ben de soğuk sıkım hindistan cevizi yağı kullanıyorum hatta az önce sürdüm.Kakao yağını da tavsiye ederim kullanan memnun kalan çok arkadaşım var ancak katı olacak.

Günaydın kızlar dün ne güzel midem çok bulanmadı yemek yedim falan bulantılarım yine bugün benimle.. Birde böyle sıcak basmaları falan başladı gece uyuyamadım terleyip duruyorum ve gaz doluyum yanımda kibrit yaksalar patlariz sürekli midem gurgur yapıp duruyor :ruh:

Kızlar dün tüm gün ne yediysem çıkardım artık ağlaya ağlaya mahfoldum kusmaktan. bir çaresi yokmu bunun ben hiç iyi değilim bu bulantılardan dolayı midem hep bulanıyor saniye geçmiyor

Kızlar dün tüm gün ne yediysem çıkardım artık ağlaya ağlaya mahfoldum kusmaktan. bir çaresi yokmu bunun ben hiç iyi değilim bu bulantılardan dolayı midem hep bulanıyor saniye geçmiyor
Canim geçmiş olsun üzme kendini demekki sende bu şekilde hassas geçiyor her insanda farklı oluyor bebisini düşün herşey bebislerimiz için yani ben kullanmadım ama zencefil çayını duydum rahatlatiyormus ben arada bir soda içiyorum bazen o da rahatlatıyor az kaldı biraz daha dayan gececek inşallah

Ya bendemi sorun var acaba kokuya hassasiyetim dışında hiçbir şeyim yok ne bulantı ne gaz ne burun tıkanıklığı ne baş ağrısı nede kasık karın bel ağrısı kendimden şüphe etmeye başladım :KK17::skandal::KK76:
Bende Aralık annesi olucam inşaAllah.. İlk bebeğime geçtiğimiz Aralıkta ölü doğum yaptım :KK43: İnşaAllah bu bebeğim ve hepimizin bebekleri hayırlı ömürlü olur. Ve bizler sağlıkla cennetlerimizi kucağımıza alabiliriz :anneadayı::anne:
başınız sağolsun.benim de aralıkta kaybım oldu rabbim büyük inş. bu aralıkta hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız.

Kizlar sabredin gececek ins hep boyle gitmeyecek. Ben ilk hamileligime gore daha iyiyim cok sukur. Oncekinde 2kilo falan cubuk kraker yemistim heralde 1ayda :D Mide bulantisina en iyi cubuk kraker geliyor uyanir uyanmaz kalkmadan yemek iyi geliyor bana. Yagsiz corbalar eti tavugu da haslama seklinde tuketmek daha az rahatsiz ediyor sanki. Ama bulanti gelince de yapacak pek bisey olmuyor maalesef hormonlar mecbur birakiyor :(

Hanımlar merhaba yarın 10 hafta oluyoruz inşallah ama çok tedirginim bana 8 haftayken bir ay sonra gel ikili test yapalım demişti ama süre bayağı uzun geldi acaba şimdiden gitsem mi kontrole kalp atışını tekrar duysam rahatlarım bu arada sorun yok kanama yok sadece ilişki sonrası az bişey gördüm kadın Doğuma gittik acile bebek canlı dedi sonra kesildi zaten leke falan hiç yok normaldir umarım

Kızlar merhaba. Bugün itibariyle 8+6 olduk :) Doktorum 9.haftaya girdin dedi. Geçen hafta kalp atışını duyduk,bebek de gelişim olarak iyi. Haftaya kontrolüm var ama iki gündür günde sadece 2 kez kahverengi akıntı geliyor neredeyse bi damla halinde. Bu haftalarda normal mi sizce?

Kızlar merhaba. Bugün itibariyle 8+6 olduk :) Doktorum 9.haftaya girdin dedi. Geçen hafta kalp atışını duyduk,bebek de gelişim olarak iyi. Haftaya kontrolüm var ama iki gündür günde sadece 2 kez kahverengi akıntı geliyor neredeyse bi damla halinde. Bu haftalarda normal mi sizce?
Benimde ayni haftalarda olmustu canm doktorum tedbir amacli 5 gun progestan vermisti o zamandan sonra olmadi sukur. Doktoruna danistin mi sende

Benimde ayni haftalarda olmustu canm doktorum tedbir amacli 5 gun progestan vermisti o zamandan sonra olmadi sukur. Doktoruna danistin mi sende
Ben zaten geride 3 düşüğüm olduğu için(onlar hep 6.hafta oldu) günde iki kez progestan ve bir kez clexane iğne kullanıyorum cnm. Mesela uzandigim surece asla gelmiyor. Gun icinde de en fazla 2 kez cok acik kahve geliyor. Doktorumla çarşamba gorusecem. Boyle şeylere normal bu haftalarda dedigi icin aramadım:)

Hanımlar merhaba yarın 10 hafta oluyoruz inşallah ama çok tedirginim bana 8 haftayken bir ay sonra gel ikili test yapalım demişti ama süre bayağı uzun geldi acaba şimdiden gitsem mi kontrole kalp atışını tekrar duysam rahatlarım bu arada sorun yok kanama yok sadece ilişki sonrası az bişey gördüm kadın Doğuma gittik acile bebek canlı dedi sonra kesildi zaten leke falan hiç yok normaldir umarım
Merhaba canım aynı durumdayız. Bende sekiz haftalikken gitmiştim şimdi 11 haftalık olduk 1 hazirana gel ikili test yapacağız dedi ama bana da çok uzun geliyor. Kalp atışını duymak istiyorum içim hiç rahat değil kötü şeyler düşünmemek için kendimi tutuyorum. İnşallah iyidir bebislerimiz :)

Canım sarı leblebiyi deneyebilirsin. Feridun Kunak önermiş, mide asidini alıyormuş. Benim midemi sakinleştiriyor.
Bir de öğünler az ve sık olmalı.

Kızlar bu topikte mersinde yaşayıp doktora giden varmı mersinde? Ben suan güneydoğudayım ama yaz tatili geliyor mersine gideceğiz bir tayin işimizde var aileler falanda hep mersinde orada devam edeceğim hazirandan itibaren doktora. Doktor araştırıyorum mersinde olan varmıdır acaba :)

Back