• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar bu gazmı yoksa bebişten mi sizce :KK70:
Valla tıpkısının aynısı bende de var:))) Bebişten olduğunu düşünmüyorum tamamen bizim pis boğazlılığımızdan..Tabi gazında çok etkisi var..Benim bu sabah mesela dümdüz oldu..Şuan yine meyve abur cubur derken burnuma değecek göbeğim nerdeyse:)) Allah aç olupta yiyemeyen diğer arkadaşlarımızada yardımcı olsun inşallah..

Kızlar iki gündür sabh güzl hissediyrm ama Akşm oldumu midem alt üst,, mutfağa giremiyrm sürekli bi yanma var .. gazda cabası :KK51:

Benim yine çok az kanama sonrasında kahverengi akıntım oldu
Dünden beri çok az devam ediyor
Acilde progestan verdiler
Umarım iyidir bebeğim
9 haftalık hamileyim
Geçmiş olsun canım..Hemen hemen hepimiz yaşadık aynı durumları..Allah inşallah senin meleğinide korur..Bir sonraki kontrolün nezaman..Daha çok varsa acile falan gidip baktır bebeğinin durumuna için rahat etsin...Bizide haberdar et mutlaka..

Valla tıpkısının aynısı bende de var:))) Bebişten olduğunu düşünmüyorum tamamen bizim pis boğazlılığımızdan..Tabi gazında çok etkisi var..Benim bu sabah mesela dümdüz oldu..Şuan yine meyve abur cubur derken burnuma değecek göbeğim nerdeyse:)) Allah aç olupta yiyemeyen diğer arkadaşlarımızada yardımcı olsun inşallah..

:D bende kararsız kaldım cnm bebektenmi yoksa gazdanmı çözemedim yiyorum ama kusmalarımda var bilemedim :D

3 gündür ishal var. Ama çok perişan etti beni acaba çoğunlukla meyve yediğim için mi Yoksa doktora mı gitmeliyim

Kizlar yemek yiyemeyenler yogurtlu seyler yiyin. Daha rahat yeniyor.
Mesela manti falan.
Bazen yagsiz borek de yiyebiliyorum.
Patatesli seyler de midenizi yormaz.

Bende onu anlamadım cnm 9 haftalıkken bu kadar çıkarmı anneminde böyleymiş içim dardı diyor
Benim sadece kendi ayva gobegim var. :ıslık:Ama kasiklarima baktigim zaman hafif sislik görüyorum.
Benimki anca 4 aylikken cikar heralde

Son düzenleme:
Of off asla yemek yiyemiyorum aklıma gelince bile tiksiniyorum ben ne yicem yaa. Eşime pizza yaptırdım seviyorum yiyebilirm belki diye ama yiyemedim sıksam 1 kilo yağ çıkcaktı o kadar yağlıydıı açım şuan ya açımmm açımmm ağlamak istiyorum mutfağa bile giremiyorum:silah::KK34::KK34:

Ben de ayni sekilde gezerdim ilk hamileligimde. O anlara döndüm. Acim, acim diye diye..

Yiyebildigim seyler:
(Asagida yiyecek adlari geciyor. bakmak istemeyene uyaridir.)

makarna haslayip suyuyla beraber tabaga koyup, yogurt ve nane ekliyordum. Veya yine sulu makarnaya beyaz peynir ve maydanoz eklenebilir. Yagsiz oldugu icin iyi geliyodu. 3-4 ay sadece bunlari yedim belki de.
Bu hamileligimde haslanmis patatese az yesillik (nane, dereotu, maydanoz), bol limon sıkıp yiyorum bi de o iyi geliyor.

Ne olcak bu halimiz ya sevdiğim şeylerden bile tiksindim. Allahtan hiç istifra etmedim. Sürekli meyve yiyorum ama doyurmuyo aç olupta birşey yiyememek çok kötü birşey:KK42:
Az daha dayan canım az kaldı sabret :)
Kızlar bu gazmı yoksa bebişten mi sizce :KK70:
Hahaha canım.çok tatlısın ya maşallah benim de böyle oluyor sonra iniyor sonra tekrar böyle bi değişik :KK55:
Kizlar yemek yiyemeyenler yogurtlu seyler yiyin. Daha rahat yeniyor.
Mesela manti falan.
Bazen yagsiz borek de yiyebiliyorum.
Patatesli seyler de midenizi yormaz.
Valla az önce yoğurtlu makarna yaptı eşim onu yedim bugün de pek Bulan tim olmadı ödüm kopuyor olacak diye :KK17:

Ya bendemi sorun var acaba kokuya hassasiyetim dışında hiçbir şeyim yok ne bulantı ne gaz ne burun tıkanıklığı ne baş ağrısı nede kasık karın bel ağrısı kendimden şüphe etmeye başladım :KK17::skandal::KK76:

Az daha dayan canım az kaldı sabret :)

Hahaha canım.çok tatlısın ya maşallah benim de böyle oluyor sonra iniyor sonra tekrar böyle bi değişik :KK55:

Valla az önce yoğurtlu makarna yaptı eşim onu yedim bugün de pek Bulan tim olmadı ödüm kopuyor olacak diye :KK17:

Hepimizin aynıysa gaz ozaman cnm :)

Ya bendemi sorun var acaba kokuya hassasiyetim dışında hiçbir şeyim yok ne bulantı ne gaz ne burun tıkanıklığı ne baş ağrısı nede kasık karın bel ağrısı kendimden şüphe etmeye başladım :KK17::skandal::KK76:
İlk hamileliğimde ben de öyleydim. Hiç hamile gibi değildim . Ne bulantı, ne ağrı, ne halsizlik .... Bu sefer çok farklı....

Yok canim 1 ay sonra kaybolmustu tamamen alttan progestan kullanmistim gunde 2 kez ve surekli dinlenmistim iste 1 ay rapor alip. Ben ogretmenim 40dakika da oturdugum 2 3 dakikadir zaten o yuzden mecbur kaldim calisamadim. Ama oyle dedigin kadar sanci olmamisti umarim gecer bir an once

İnşallah Allah razı olsun inşallah geçer ama 2 gündür iyi hissediyorum

Back