How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2017 Aralık Anneleri

Of off asla yemek yiyemiyorum aklıma gelince bile tiksiniyorum ben ne yicem yaa. Eşime pizza yaptırdım seviyorum yiyebilirm belki diye ama yiyemedim sıksam 1 kilo yağ çıkcaktı o kadar yağlıydıı açım şuan ya açımmm açımmm ağlamak istiyorum mutfağa bile giremiyorum:silah::KK34::KK34:

Bende yemeğe karşı böyleyim. Sadece meyve yiyebiliyirum oda doyurmadigi için sürekli açlık hisi var:( sana etimek tavsiye ediyorum

Bu ikinci gebeligim ama ilki ölü doğdu 6 aylıkken. Belirtiler hemen hemen ayni. Sadece bu sefer uykuya okadar meyili değilim. Benim karnım 15.haftadan sonra çok hafif cikmaya başladı 20.haftada kaybetmiştim. O Zamana kadar sadece 3 kilo almıştım.
Sanki bu hamileliğmde erken çıkacak karnım ayrıca dün ve bugün birer kez bir seyrilme hisetim acaba mi dedim

http://lierac-krem.kadinlarkulubu.com/2014/07/lierac-phytolastil-jel-200-ml-yeni-urun.html?m=1
Canim boyle bir yazi buldum yan etkisi yok yaziyor. Bana cok iyi gelmisti dedigim gibi surdugum yerlerde ne catlak var ne sunme. Karnim hic dogum yapmamisim gibi. 2. Gebelikte nasil olur herkese boyle fayda saglar mi bilemem ama ben 2ay sonra kullanmaya baslayacagim ins. Biraz pahali ama degdigini dusunuyorum
Lierac Phytolastil Jel 200 ml. - Çatlak Kremi

Ciltte oluşan çatlakların oluşumunun önlenmesine yardımcı bakım sağlar.

Özellikleri :

Hamileliğin 4. ayından itibaren bacak, karın ve göğüste kullanılabilir. Düzenli olarak sabah ve akşam haricen kullanılmalıdır. Çatlaklar çevresindeki cildin doğal rengine kavuşmaya eğilim göstermeye başlayarak daha dar ve ince çizgi görünümü alır.

Lierac phytolastil jel krem Kozmetik ürün üreticileri tarafından Lierac Phytolastil Jel oluşturulana dek bu karın bölgesi çatlaklarının engellenilmesi ve onarılması çok güç bir işlem olarak biliniyordu. Ancak Lierac Phytolastil Jel içeriğinde bulunan al kamelya özleri, sarmaşık özü, atakuyruğu özü gibi maddelerle hücre yenilenmesini sağlar ve ciltte fibrosit faaliyetlerini sağlayarak yeni dokuların oluşmasını sağlar.

Kullanımı :

Yapılan testler ve deneyler sonucunda Lierac Phytolastil Jel'in hamilelik döneminde kullanılmasının bebeğe herhangi bir zararının veya yan etkisinin bulunmadığı tespit edilmiştir. Bu sebeple hamile bayanların kullanmasında herhangi bir sakınca yoktur. Ürün hamilelik döneminde oluşması olağan çatlakları engellemek için 3. aydan itibaren çatlak oluşabilecek bölgelere günde bir kez olmak üzere tatbik edilir. Çeşitli sebeplerle oluşmuş olan çatlaklar için de günde iki kez uygulanması önerilmektedir. Lierac Phytolastil Jel uygulanırken cilde masajla emilene kadar uygulanmalıdır.

Link veremedim site izin vermiyor sanirim boyle yaziyor

Ben de sabahları daha iyiyim kahvaltı filan edebiliyorum ama öğlenden sonra feci oluyorum. Son zamanlarda resmen karpuz ve ekmekle besleniyorum. Başka bişey yiyemiyorum

Geçmiş olsun canım..Hemen hemen hepimiz yaşadık aynı durumları..Allah inşallah senin meleğinide korur..Bir sonraki kontrolün nezaman..Daha çok varsa acile falan gidip baktır bebeğinin durumuna için rahat etsin...Bizide haberdar et mutlaka..
Canım dün özel hastane acile gittim az bir kanama ve lekelenme olduğu için doktor çağıramayacaklarını ve ultrasonla bakılamayacağını söyledi sadece progestan verdiler
Devlet hastanesine gidersem orda bakarlar mı acaba ultrasonla?
Bir sonraki kontrol için devlet hastanesinden sıra almıştım cuma kontrolum
Asıl doktorum da özel hastanede o 3 hafta sonra çağırmıştı ondan devlet hastanesinden randevu almıştım

Ben de ayni sekilde gezerdim ilk hamileligimde. O anlara döndüm. Acim, acim diye diye..

Yiyebildigim seyler:
(Asagida yiyecek adlari geciyor. bakmak istemeyene uyaridir.)

makarna haslayip suyuyla beraber tabaga koyup, yogurt ve nane ekliyordum. Veya yine sulu makarnaya beyaz peynir ve maydanoz eklenebilir. Yagsiz oldugu icin iyi geliyodu. 3-4 ay sadece bunlari yedim belki de.
Bu hamileligimde haslanmis patatese az yesillik (nane, dereotu, maydanoz), bol limon sıkıp yiyorum bi de o iyi geliyor.

Çok teşekkür ederim canım zaten patates haşlıyorum salatasını yapıyorum napiyim vallahi anca bu kadar :(

• Beğen
Reactions: bmn
Canım dün özel hastane acile gittim az bir kanama ve lekelenme olduğu için doktor çağıramayacaklarını ve ultrasonla bakılamayacağını söyledi sadece progestan verdiler
Devlet hastanesine gidersem orda bakarlar mı acaba ultrasonla?
Bir sonraki kontrol için devlet hastanesinden sıra almıştım cuma kontrolum
Asıl doktorum da özel hastanede o 3 hafta sonra çağırmıştı ondan devlet hastanesinden randevu almıştım

Bence bakmaları lazımdı canım. Bende pazar günü acile gitim özel hastaneydi. Doktor dogumdaydi yinede çıkmasını bekledim .. İçini ferah tut canım.

hatunlar belirtilerinizde hamileliğinizi öğrenmeden önce cinsel ilişkiye girdiğinizde vajina içinde aşırı derecede acı çeken oldu mu sonra da o acı devam eden ani baş dönmesi falan benim bata bir hafta var düz hesap 3 senedir bebeğimi bekliyorm belki de yine umutlarımın sonucu zaman gelmemiştir ama yine de sormak istedim

Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah canım sen gönlünü ferah tut rabbim bizlere hayırlısını nasip eder her zaman. çocuğum olmaz diyede düşünme Allah ol derse olmayack şey yok sen yinede iyi düşün iyi olsun dualarım seninle
Çok saol canımm, ben iyi düşünüorum inş öle olur.. Ameliyat olursam önür boyu bi ilaç var onu kullanmak zorundayım oyüzden çocuk sahibi olamam bidaha.. İnşallahh hayırlısı..

Valla tıpkısının aynısı bende de var:))) Bebişten olduğunu düşünmüyorum tamamen bizim pis boğazlılığımızdan..Tabi gazında çok etkisi var..Benim bu sabah mesela dümdüz oldu..Şuan yine meyve abur cubur derken burnuma değecek göbeğim nerdeyse:)) Allah aç olupta yiyemeyen diğer arkadaşlarımızada yardımcı olsun inşallah..
Ben pis boğazda değilim hiç iştahım Yok :bicak:
Ya bendemi sorun var acaba kokuya hassasiyetim dışında hiçbir şeyim yok ne bulantı ne gaz ne burun tıkanıklığı ne baş ağrısı nede kasık karın bel ağrısı kendimden şüphe etmeye başladım :KK17::skandal::KK76:
Yok bende öyleyim anormallik Yok galiba ;)

hatunlar belirtilerinizde hamileliğinizi öğrenmeden önce cinsel ilişkiye girdiğinizde vajina içinde aşırı derecede acı çeken oldu mu sonra da o acı devam eden ani baş dönmesi falan benim bata bir hafta var düz hesap 3 senedir bebeğimi bekliyorm belki de yine umutlarımın sonucu zaman gelmemiştir ama yine de sormak istedim
Canım benim tüp bebekle oldu biliyorsun birliktelik yasaktı o yüzden bilemiyorum inşallah meleğin gelmiştir bu ay:KK200:

Ben pis boğazda değilim hiç iştahım Yok :bicak:

Yok bende öyleyim anormallik Yok galiba :KK66:

Canım benim tüp bebekle oldu biliyorsun birliktelik yasaktı o yüzden bilemiyorum inşallah meleğin gelmiştir bu ay:KK200:
ay kuzum benim ben de bilmiyorum hiç böyle acı hissetmedim ben ağrı falan bilemedim gülüm bu akşam da oturduğum yerde bir an öyle bir başım döndü ki umutlansam mı içten içe diyorum bir yandan geldi bebeğim diyorum

ay kuzum benim ben de bilmiyorum hiç böyle acı hissetmedim ben ağrı falan bilemedim gülüm bu akşam da oturduğum yerde bir an öyle bir başım döndü ki umutlansam mı içten içe diyorum bir yandan geldi bebeğim diyorum
İnşallah canım rabbim mübarek ayda yüzünü güldürsün inşallah

Back