- 12 Nisan 2017
- 764
- 622
- 23
- 36
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah canım sen gönlünü ferah tut rabbim bizlere hayırlısını nasip eder her zaman. çocuğum olmaz diyede düşünme Allah ol derse olmayack şey yok sen yinede iyi düşün iyi olsun dualarım seninleCanım teşekkür ederimmm, inşallahh benimle kalır, ameliyat sonrası zaten çocuk doğurmam mümkün deil, birdaha evlat sahibi olamam
Yok canim 1 ay sonra kaybolmustu tamamen alttan progestan kullanmistim gunde 2 kez ve surekli dinlenmistim iste 1 ay rapor alip. Ben ogretmenim 40dakika da oturdugum 2 3 dakikadir zaten o yuzden mecbur kaldim calisamadim. Ama oyle dedigin kadar sanci olmamisti umarim gecer bir an onceKendi işyerimiz çok sükür ama ben işlettiğm için çok zor oluyor işten kopmak tv den nefret ediyorum hatmi yapayım dedim onuda yapamadım yatıyorum ha evimin işini ufak ufak yapıyorum bazen iyi oluyorum yemek bile yapıyorum ama o iç kanama bana Doğum sancısı çektiriyor makattan kullanmam için fitil verdi ama agrı dün gece beni mahvetti ben Doğum sancısı çektim biliyorum vallahi aynısı şimdi canım merak ettiğim bu daha ne kadar devam eder seninde uzun sürdümü yani 9 ay yatmak istemiyorumtabi gerekirse yatarım ama bi tedavisi Yok mu acaba
Ben deniz suyu aldım eczaneden burun tıkanıklığı için... Onun bir zararı yok bir de burun içi nemlendirici nazonem diye... Bu ikisi biraz rahatlatıyorKızlar burnum sürekli tıkalı baş ağrım resmen kroniklesti bunu bi çaresi var mı en azından rahat nefes alabilsem ona da razıyım. Burun spreyi de kullanamıyoruz bildiğim kadarıyla
Benim oglumun tum kontrollerini kaydetmistik cok guzel ani oluyor. Evde 100kere izlerdim ben de. Ozele baslayinca yine kaydedicez biz de insallah. Devlette pek mumkun olmuyorGünaydın arkadaşlar, bayramınız kutlu olsun öncelikle:)
Dün kontrol günümdü ve muayenede ultrason görüntüsünü eşim videoya çekti..Sizinde aklınızda olsun çok güzel oluyor..O an heycandan göremediğin biçok şeyi başa sarıp sarıp izliyorum:) Kuzumun ayakları sürekli tepinme modunda:) Allahım tüm meleklerimizş nazarlardan korusun..
Ben 75 kiloda hamile kaldım 9.haftada 77 kiloydum bu hafta 75e geri düşmüşüm... Kusma yok bende ama haftaiçi ara öğün yapıyorum ve çok yemiyorum bol meyve yedim bu süreçte... Bir de öğlen yarım saat akşam yarım saat yürüyüş yaptım galiba ondan indi kilom...Kilo alan var mı kızlar
Ben 4aylikken lierac kullanmaya baslamistim. 1Tane catlagim yok karnimda dumduzKizlar catlak olusumuna karsi onlem almaya baslayacak misiniz. Ne kullanmayi dusunuyorsunuz. Bende 2 kilo aldim simdiden
Kizlar catlak olusumuna karsi onlem almaya baslayacak misiniz. Ne kullanmayi dusunuyorsunuz. Bende 2 kilo aldim simdiden
Çatlak kremleri 3.aydan sonra kullanılıyor ama ben aynı sefa yağı kremi aldım doğal olduğu için duştan sonra kullanıyorum çünkü benim göbek şimdiden aldı başını gidiyorKizlar catlak olusumuna karsi onlem almaya baslayacak misiniz. Ne kullanmayi dusunuyorsunuz. Bende 2 kilo aldim simdiden
Erkek hissediyorum ama kız olacak gibi...EVET BAYANLAR KUTUNUZDA NE HİSSEDİYORSUNUZ? :) :) :) SİZCE KIZINIZ MI OLACAK OĞLUNUZ MU? ANNELERİN HİSLERİ GERÇEK OLUYOR MU SİZCE?
Ben de tavuktan tiksindim niye ki??Eti bilmiyorum ama tavuktan tiksindim bir daha tavuk yiyebileceğini sanmıyorum
Cnm glow ya da pregnancy aplikasyonlarını indirsene orada aradığın her şeyi bulabilirsinKızlar 10. 11. Haftanın içinde olup ultrason fotosu olan varmı aranız da ben en son 8. Haftada gitmiştim doktora ve bebeğimi malesef biseye benzetememiştim haftaya perşembeye var muayenem merak.ediyorum nasıl görüneceğini olan varsa atabilir mi acaba
Aynı sefa yağı kremi çatlaklara birebirBen de catlak konusunu dusunuyorum hep ilk gebeligimde bebe yagi kullandım ama petrolmüs kendisi ve ben bilmiyodum badem yagi kullansam o da tuylenme yapiyomus lierac gibi urunleri de bol para verip zengin etmek istemiyorum ama ne kullanacağım diye dusunup duruyorum bu ara
Marka ismi dogru mudur bilmiyorum ama sormam lazim farmasiden mi aldiniz bu kremi yoksa farkli bir yerden miAynı sefa yağı kremi çatlaklara birebir
Tamam canım teşekkürler bakıyorum hemenCnm glow ya da pregnancy aplikasyonlarını indirsene orada aradığın her şeyi bulabilirsin
Ay hic deme benimde canım kendi.yaptigim ekmek pizzasindan çekiyor deli gibi ama içinde sosis olduğu için yiyemiyorumOf off asla yemek yiyemiyorum aklıma gelince bile tiksiniyorum ben ne yicem yaa. Eşime pizza yaptırdım seviyorum yiyebilirm belki diye ama yiyemedim sıksam 1 kilo yağ çıkcaktı o kadar yağlıydıı açım şuan ya açımmm açımmm ağlamak istiyorum mutfağa bile giremiyorum
Ay hic deme benimde canım kendi.yaptigim ekmek pizzasindan çekiyor deli gibi ama içinde sosis olduğu için yiyemiyorum
Kızlar bu gazmı yoksa bebişten mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?