• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Canım teşekkür ederimmm, inşallahh benimle kalır, ameliyat sonrası zaten çocuk doğurmam mümkün deil, birdaha evlat sahibi olamam :KK43:
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah canım sen gönlünü ferah tut rabbim bizlere hayırlısını nasip eder her zaman. çocuğum olmaz diyede düşünme Allah ol derse olmayack şey yok sen yinede iyi düşün iyi olsun dualarım seninle

Kendi işyerimiz çok sükür ama ben işlettiğm için çok zor oluyor işten kopmak tv den nefret ediyorum hatmi yapayım dedim onuda yapamadım yatıyorum ha evimin işini ufak ufak yapıyorum bazen iyi oluyorum yemek bile yapıyorum ama o iç kanama bana Doğum sancısı çektiriyor makattan kullanmam için fitil verdi ama agrı dün gece beni mahvetti ben Doğum sancısı çektim biliyorum vallahi aynısı şimdi canım merak ettiğim bu daha ne kadar devam eder seninde uzun sürdümü yani 9 ay yatmak istemiyorum :110: tabi gerekirse yatarım ama bi tedavisi Yok mu acaba
Yok canim 1 ay sonra kaybolmustu tamamen alttan progestan kullanmistim gunde 2 kez ve surekli dinlenmistim iste 1 ay rapor alip. Ben ogretmenim 40dakika da oturdugum 2 3 dakikadir zaten o yuzden mecbur kaldim calisamadim. Ama oyle dedigin kadar sanci olmamisti umarim gecer bir an once

Kızlar burnum sürekli tıkalı baş ağrım resmen kroniklesti bunu bi çaresi var mı en azından rahat nefes alabilsem ona da razıyım. Burun spreyi de kullanamıyoruz bildiğim kadarıyla
Ben deniz suyu aldım eczaneden burun tıkanıklığı için... Onun bir zararı yok bir de burun içi nemlendirici nazonem diye... Bu ikisi biraz rahatlatıyor

Günaydın arkadaşlar, bayramınız kutlu olsun öncelikle:)
Dün kontrol günümdü ve muayenede ultrason görüntüsünü eşim videoya çekti..Sizinde aklınızda olsun çok güzel oluyor..O an heycandan göremediğin biçok şeyi başa sarıp sarıp izliyorum:) Kuzumun ayakları sürekli tepinme modunda:) Allahım tüm meleklerimizş nazarlardan korusun..
Benim oglumun tum kontrollerini kaydetmistik cok guzel ani oluyor. Evde 100kere izlerdim ben de. Ozele baslayinca yine kaydedicez biz de insallah. Devlette pek mumkun olmuyor

Kilo alan var mı kızlar
Ben 75 kiloda hamile kaldım 9.haftada 77 kiloydum bu hafta 75e geri düşmüşüm... Kusma yok bende ama haftaiçi ara öğün yapıyorum ve çok yemiyorum bol meyve yedim bu süreçte... Bir de öğlen yarım saat akşam yarım saat yürüyüş yaptım galiba ondan indi kilom...

Kizlar catlak olusumuna karsi onlem almaya baslayacak misiniz. Ne kullanmayi dusunuyorsunuz. Bende 2 kilo aldim simdiden
Ben 4aylikken lierac kullanmaya baslamistim. 1Tane catlagim yok karnimda dumduz:KK54:. Annem yapisaldir falan dedi ama surmedigim yerler gogus basenler falan hep catladi pisman oldum keske surseydim oralara da

Kizlar catlak olusumuna karsi onlem almaya baslayacak misiniz. Ne kullanmayi dusunuyorsunuz. Bende 2 kilo aldim simdiden

Çatlak kremleri 3.aydan sonra kullanılıyor ama ben aynı sefa yağı kremi aldım doğal olduğu için duştan sonra kullanıyorum çünkü benim göbek şimdiden aldı başını gidiyor

Kizlar bu arada badem yagi tuylenme yapmisti bende. Son aylara dogru karnimda tuyler cogalmisti. Ince sari sari vardi zaten onlar hep kalinlasti. Simdi geri duzeldi sukur ama ilk hali gibi degil kaldi biraz :( bebe yagi da alerji yapmisti guya hipoalerjenik uretiliyor. Dr a yalvar yakar kasinti kremi surmustum harita gibi olmustu karnim. Herkeste ayni tepkiyi vermez tabiki ama bu ihtimalleri de dusunun derim. Ben yine lieraca bulanacam gibi:21:

Kızlar 10. 11. Haftanın içinde olup ultrason fotosu olan varmı aranız da ben en son 8. Haftada gitmiştim doktora ve bebeğimi malesef biseye benzetememiştim haftaya perşembeye var muayenem merak.ediyorum nasıl görüneceğini olan varsa atabilir mi acaba
Cnm glow ya da pregnancy aplikasyonlarını indirsene orada aradığın her şeyi bulabilirsin

Ben de catlak konusunu dusunuyorum hep ilk gebeligimde bebe yagi kullandım ama petrolmüs kendisi ve ben bilmiyodum badem yagi kullansam o da tuylenme yapiyomus lierac gibi urunleri de bol para verip zengin etmek istemiyorum ama ne kullanacağım diye dusunup duruyorum bu ara
Aynı sefa yağı kremi çatlaklara birebir

Of off asla yemek yiyemiyorum aklıma gelince bile tiksiniyorum ben ne yicem yaa. Eşime pizza yaptırdım seviyorum yiyebilirm belki diye ama yiyemedim sıksam 1 kilo yağ çıkcaktı o kadar yağlıydıı açım şuan ya açımmm açımmm ağlamak istiyorum mutfağa bile giremiyorum:silah::KK34::KK34:

Of off asla yemek yiyemiyorum aklıma gelince bile tiksiniyorum ben ne yicem yaa. Eşime pizza yaptırdım seviyorum yiyebilirm belki diye ama yiyemedim sıksam 1 kilo yağ çıkcaktı o kadar yağlıydıı açım şuan ya açımmm açımmm ağlamak istiyorum mutfağa bile giremiyorum:silah::KK34::KK34:
Ay hic deme benimde canım kendi.yaptigim ekmek pizzasindan çekiyor deli gibi ama içinde sosis olduğu için yiyemiyorum :(

Ay hic deme benimde canım kendi.yaptigim ekmek pizzasindan çekiyor deli gibi ama içinde sosis olduğu için yiyemiyorum :KK43:

Ne olcak bu halimiz ya sevdiğim şeylerden bile tiksindim. Allahtan hiç istifra etmedim. Sürekli meyve yiyorum ama doyurmuyo aç olupta birşey yiyememek çok kötü birşey:KK42:

Benim yine çok az kanama sonrasında kahverengi akıntım oldu
Dünden beri çok az devam ediyor
Acilde progestan verdiler
Umarım iyidir bebeğim
9 haftalık hamileyim

Kızlar bu gazmı yoksa bebişten mi sizce :D

Eklentiler

• IMG_6656.JPG
    IMG_6656.JPG
    31,8 KB · Görüntüleme: 79
Back