• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Merhaba ,

12. hafta kontrole gidenler var mı ? Cinsiyetini öğrenenler :))
Ben pazartesi gideceğim inşaallah ense kalınlıgı ölçmek için acaba cinsiyeti söylermi ki bu arada bende gazdan ve kabızlıktan mahvoldum bunun yanında dün kasık bel ve bacaklarımın da agrısı oldu tecrübeliler acaba normal mi bunlar hala korkularım gecmedi

B

Ben de 64 u gormustum hamileligimi ogrendigim ilk gunler 62 yim suan zaten 64 cok fazlaydi benim icin iyi oldu boyle kilo alimi genelde 4. Aydan sonra oluyo yani benim ilk gebeligimde oyleydi
Tahminimce bu istahsizlikla 12. 13. Haftaya gelene kadar 60 A falan gerilerim ondan sonra Bulan tim geçerse artış yaşarım daha iyi oluyor aslında 73 le 74 le doğuma gitsem yeter benim için

Bende şimdiden 62 oldum ama hiç bulantı yaşamadım. Birde sürekli acıkıyorum saat başı birşeyler yemek istiyorum. Yarında kontrolüm var çok heyecanlıyım hareketlerini tekrar görmek için sabırsızlanıyorum.

Bende belki 1 kilo almis olabilirm ama karnim sanki 4 aylik gibi kocaman oldu sanirm gazdan dolayi:) Bende de surekli yeme istegi var bunada sukur yine 1 kiloya seviniyorum :) Son aylarda cok kilo alindigi icin simdiden almamakta fayda var. Ben de 12.hafta cinsiyet tahminlerine pek guvenmiyorum en net 15.16.haftalarda belli oluyor cunku.

Haftaya ikili test icin gidecegim insallah hayirli sonuclar aliriz Allahin izniyle

İlk çocuğun mu canım ay ne güzel işte dert etme zayıf olmak güzel bisey ben kendimi bildim bileli balık etliyim bingil bingilim hep :KK70:
Ya böyle de sanki çökmüş cirkinlesmis hissediyorum kendimi.
Gecen gün esime ben artik cirkinim dimi dedim:KK17:
Evet canim ilk bebisim.

Kız bebek anneye çirkin hissettirirmis bende cirkinlestim diye hissediyorum acaba kız mi ki bebislerimiz :KK69:
Bilmem ki canim.
Bir de etle alakali kiz yoeumu yapiyorlar. Etten tiksinince kiz olur diye. ben de tiksiniyorum ama Allah bilir
Kimisi de kesenin konumuna gore erkek diyor benimkine

bbn cok kiloluydum siki bur diyetle 12 kilo verdim. cok korkuyrum kilo alip yibe verenebekten. bn ilk dogumumdan sinra sut olsun diye diye yanlus beslnip kilo almistimm. simdi kilo almadim daha. ins. cok almamm.

Bilmem ki canim.
Bir de etle alakali kiz yoeumu yapiyorlar. Etten tiksinince kiz olur diye. ben de tiksiniyorum ama Allah bilir
et konusuniu bnde duymustum canimm et seversen erkek. tiksinirsen kiz olurmus. ne kadar dogru bilemeyizz. bn et yemk istiyrum sureklii. kavurma faln ama erik nektari faln da midem e cok iyi geliyor..

Bilmem ki canim.
Ben zaten normalde et yemem de bende keseyi sağda hissediyorum sürekli oksurunce hapşırınca hep sağa ağrı giriyor

et konusuniu bnde duymustum canimm et seversen erkek. tiksinirsen kiz olurmus. ne kadar dogru bilemeyizz. bn et yemk istiyrum sureklii. kavurma faln ama erik nektari faln da midem e cok iyi geliyor..
Aynen canm bakalim cinsiyeti ogrenince tescilleriz bu et konusunu:)

Merhaba arkadaşlar ben en son sekiz haftalikken doktora gittim kalp atışını duyduk çok şükür. Doktor bir sonraki randevuyu bir ay sonrasına yani 13. haftanın basina verdi. İki hafta sonra gidicem inşallah ama çok tedirginim. Herhangi bir şey olmamasına rağmen olumsuz şeyler düşünmekten kendimi alamıyorum. Kalbi durmuş olsa hissedilmiyormus galiba sürekli bunu düşünüp takıyorum aklıma :( Bir ay çok uzun geldi bana :(

Kizlar catlak olusumuna karsi onlem almaya baslayacak misiniz. Ne kullanmayi dusunuyorsunuz. Bende 2 kilo aldim simdiden

Back