• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Merhaba arkadaşlar ben en son sekiz haftalikken doktora gittim kalp atışını duyduk çok şükür. Doktor bir sonraki randevuyu bir ay sonrasına yani 13. haftanın basina verdi. İki hafta sonra gidicem inşallah ama çok tedirginim. Herhangi bir şey olmamasına rağmen olumsuz şeyler düşünmekten kendimi alamıyorum. Kalbi durmuş olsa hissedilmiyormus galiba sürekli bunu düşünüp takıyorum aklıma :( Bir ay çok uzun geldi bana :(
kendini yıpratma. Hepimizde bu tür kuruntular oluşuyor zaman zaman. olağan bir durum aslında bu kaygılar. böyle düşünceler gelince aklından kovala yeter ki...

Benim sola agri giriyor. Bazen saga da oluyor tabi.
Usgdede bebis solda duruyor. Anlamadim gitti :))
Sağlıkla bi ogrensek bakalım tutacak mi teoriler :)
Kizlar catlak olusumuna karsi onlem almaya baslayacak misiniz. Ne kullanmayi dusunuyorsunuz. Bende 2 kilo aldim simdiden
Ben çoktan aldım canım onlemimi. 7.haftadan itibaren kilo veriyor olmama rağmen gittim bebek yağı ve catlak kremi aldım her duştan sonra tüm vücuduma bebek yağı sürüyorum müsait oldugum bi zaman gidip badem yağı da alacağım

EVET BAYANLAR KUTUNUZDA NE HİSSEDİYORSUNUZ? :) :) :) SİZCE KIZINIZ MI OLACAK OĞLUNUZ MU? ANNELERİN HİSLERİ GERÇEK OLUYOR MU SİZCE?

Kizlar birde sacma bir soru olacak belki ama bilmediginden soruyorum. Gebelik haftanizi sat a gore mi yoksa ultrasona gore mi dikkate aliyorsunuz. Mesela ben 7. Haftamdayken ultrasonda 6 olarak gozukuyordu

Aynen canm bakalim cinsiyeti ogrenince tescilleriz bu et konusunu:)
evett bakalimm.. allh oncelikle herseyin hatrlisini versinn.

Merhaba arkadaşlar ben en son sekiz haftalikken doktora gittim kalp atışını duyduk çok şükür. Doktor bir sonraki randevuyu bir ay sonrasına yani 13. haftanın basina verdi. İki hafta sonra gidicem inşallah ama çok tedirginim. Herhangi bir şey olmamasına rağmen olumsuz şeyler düşünmekten kendimi alamıyorum. Kalbi durmuş olsa hissedilmiyormus galiba sürekli bunu düşünüp takıyorum aklıma :KK43: Bir ay çok uzun geldi bana :KK43:
canimm sakin yapmaa. ugras bul kndinee. bebeginde etkikenir bakk. hiic oyke seyler dusunmee.. icini ferah tut..
Kizlar catlak olusumuna karsi onlem almaya baslayacak misiniz. Ne kullanmayi dusunuyorsunuz. Bende 2 kilo aldim simdiden
bn ilk hamileligimde bsnyo sonrasi vazelin surerdimm. bide doguma az kala gogus uclarima da surmustum. emzirirkn catlak olmadi hic. o memeucu catlagi acisii cokk kotu bisey

soğuk sıkım hindistan cevizi yağı ve kakao yağı katı olanından.Kakao yağını hem doktorlar hem de aktarlar çok öneriyor yalnız katı olanını.

EVET BAYANLAR KUTUNUZDA NE HİSSEDİYORSUNUZ? :) :) :) SİZCE KIZINIZ MI OLACAK OĞLUNUZ MU? ANNELERİN HİSLERİ GERÇEK OLUYOR MU SİZCE?
Ne hissettiğim güne göre değişir ama kızım olsun istiyorum. Küçüklükten beri hayalim kızım olursa Zeynep ismini verecem diye şimdi Zeynep'im diye sevesim geliyor

Kızlar 10. 11. Haftanın içinde olup ultrason fotosu olan varmı aranız da ben en son 8. Haftada gitmiştim doktora ve bebeğimi malesef biseye benzetememiştim haftaya perşembeye var muayenem merak.ediyorum nasıl görüneceğini olan varsa atabilir mi acaba

Kızlar 10. 11. Haftanın içinde olup ultrason fotosu olan varmı aranız da ben en son 8. Haftada gitmiştim doktora ve bebeğimi malesef biseye benzetememiştim haftaya perşembeye var muayenem merak.ediyorum nasıl görüneceğini olan varsa atabilir mi acaba
O 2 haftada en az 2 kat büyüyorlar canım, gözlerine inanamayacaksın diyim sana:)) Ağzı burmu gözü elleri ayakları ve kocamanda bir göbüş göreceksin Allahın izniyle:) Benim doktorun verdiği foto çok başarısız ama ultrason görüntüsünü eşim videoya çekti ordan seyrediyorum minişimi;)

Ben de catlak konusunu dusunuyorum hep ilk gebeligimde bebe yagi kullandım ama petrolmüs kendisi ve ben bilmiyodum badem yagi kullansam o da tuylenme yapiyomus lierac gibi urunleri de bol para verip zengin etmek istemiyorum ama ne kullanacağım diye dusunup duruyorum bu ara

O 2 haftada en az 2 kat büyüyorlar canım, gözlerine inanamayacaksın diyim sana:)) Ağzı burmu gözü elleri ayakları ve kocamanda bir göbüş göreceksin Allahın izniyle:) Benim doktorun verdiği foto çok başarısız ama ultrason görüntüsünü eşim videoya çekti ordan seyrediyorum minişimi:KK66:
Ya en son böyleydi tam 8 haftalıkken kıpırdamadan duruyordu öyle şimdi okuyorum arkadaşların yazdıklarını 11.haftada falan kıpır kıpır cok güzeldi diye ben diyorum nasıl büyüyecek de harekete geçecek çok.merak ediyorum inşallah benimkide kıpır kipirdir:)

Eklentiler

• 20170519_153837-1.jpg
    20170519_153837-1.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 68
Ben kiz çocuklarına cok düşkünüm. Ama kimisi kese konumuna gore erkek diyince ben artik hicbir sey hissedemiyorum erkek ya da kiz. :)
Rabbim bilir ya saglikli kolay bir bebek olsun insallah.

Back