• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Çok geçmiş olsun canım. Allah tez vakitte şifa versin inşallah. Demekki yatmak çare değil yavaş hareket etmeliyiz bunu söylediğin iyi oldu canım ben çok hareketli biriyim hızlı hızlı hareket ederim hep. Allah korusun bebeklerimizi

Amin evet ama mantıklı sen yat yat sonra bi anda kalk ani hareketle yere eğil falan filan annem diyokii her işini gör kendini sağlama al ufak ufak yap ayağının altında yumurta varmış gibi yürü :)hiç bişey olmaz Allah'ın izni ile

Kızlar burnum sürekli tıkalı baş ağrım resmen kroniklesti bunu bi çaresi var mı en azından rahat nefes alabilsem ona da razıyım. Burun spreyi de kullanamıyoruz bildiğim kadarıyla
Benim normalde de burnum hep tıkanır ve burun spreyi pek kullanmam tuzlu suyla kendim sprey hazirliyorum. Bir cay bardagi kaynamis sogutulmus icme suyuna yarim cay kaşığı tuz ceyrek kasik karbonat burun spreyi kutusuna bosaltip istedigin kadar kullan

Günaydın arkadaşlar, bayramınız kutlu olsun öncelikle:)
Dün kontrol günümdü ve muayenede ultrason görüntüsünü eşim videoya çekti..Sizinde aklınızda olsun çok güzel oluyor..O an heycandan göremediğin biçok şeyi başa sarıp sarıp izliyorum:) Kuzumun ayakları sürekli tepinme modunda:) Allahım tüm meleklerimizş nazarlardan korusun..

Gebeliğimin 9. haftası içindeyim ve ne yersem yiyeyim gaz oluyor. Gazman gibiyim. Sizde de böyle şeyler oluyor mu? Kendimden usandım resmen :)

Benim normalde de burnum hep tıkanır ve burun spreyi pek kullanmam tuzlu suyla kendim sprey hazirliyorum. Bir cay bardagi kaynamis sogutulmus icme suyuna yarim cay kaşığı tuz ceyrek kasik karbonat burun spreyi kutusuna bosaltip istedigin kadar kullan
Tavsiyen için teşekkürler canım dediğini uygulayım ben bi

Dün kontrol günümdü ve muayenede ultrason görüntüsünü eşim videoya çekti..Sizinde aklınızda olsun çok güzel oluyor..O an heycandan göremediğin biçok şeyi başa sarıp sarıp izliyorum:) Kuzumun ayakları sürekli tepinme modunda:) Allahım tüm meleklerimizş nazarlardan korusun..

Kesinlikle eşime söyleyecem cnm çok saol iyi fikir oldu :)

9. haftaya başlamışız bile :anneadayı::KK200: Rabbim hepimizin yavrularını korusun sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin :dua::anne:

Çok güzel bende Pazartesi gideceğim ama sanki günler geçmiyor

Ay resmen ben. Tutamıyorum da durmadan gak guk :KK43:

ay kendimi gordum sizde:dondurma: butun gunu gegirerek geciriyordum, isin komik yani hala karnim gazdan sis vaziyetteydi. Ama size iyi haber, son bir haftadir o halim kalmadi. Sadece yedigim yemegi begenmezse midem o zaman tepki veriyor:bicak: dun disarida yemek yedim mesela, aslinda saglikli bir cesitti ama artik yagindan midir bilemem cok rahatsiz etti. Eksime yapti, gaz yapti... az daha dayanin insallah gececektir:anneadayı:

Herkese iyi bayramlar diliyorumEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

Günaydın kızlar
Midede şişkinlik ilk basta bende de cok vardı ama artık azaldı
Bulantı kusma azaldı derken dün şimdiye kadarki en kötüsüydü
Bugun iyiyim
Bi gün iyi Bi gün kötü garip bir hal

Kizlar gaz sorunu bende de var ama bende afedersinz istifra edecegim zaman oluyor.
Yani zaten midem bos oldugu halde midem beni kusmaya zorluyor ama sadece gaz çıkarıyorum garip bir sey.

Back