Ben pazartesi gideceğim inşaallah ense kalınlıgı ölçmek için acaba cinsiyeti söylermi ki bu arada bende gazdan ve kabızlıktan mahvoldum bunun yanında dün kasık bel ve bacaklarımın da agrısı oldu tecrübeliler acaba normal mi bunlar hala korkularım gecmediMerhaba ,
12. hafta kontrole gidenler var mı ? Cinsiyetini öğrenenler :))
Tesekkurler daha zamani var o zamanDoğru hatırlıyorsam 20-23. Hafta arası....
Ben de 64 u gormustum hamileligimi ogrendigim ilk gunler 62 yim suan zaten 64 cok fazlaydi benim icin iyi oldu boyle kilo alimi genelde 4. Aydan sonra oluyo yani benim ilk gebeligimde oyleydi68le hamile kalıp 63 e düştüm benim gibi olan varmı
12. Haftada ogluma kiz demisti dr um o yuzden pek guvenmiyorum ben 12 de soylenen cinsiyet tahminine 16da net belliydi ben bile anlamistim usg den :)Merhaba ,
12. hafta kontrole gidenler var mı ? Cinsiyetini öğrenenler :))
Masallah cnmBen 2 kilo aldım :)
bende almadım henüz 59la basladım 59,5 çıkıyorum ama o da değişiyo bazen yarım kiloyu ciddiye almıyorum pek:)Ay çok şükür ben almadım. 63 ile başladım hala aynı
Tahminimce bu istahsizlikla 12. 13. Haftaya gelene kadar 60 A falan gerilerim ondan sonra Bulan tim geçerse artış yaşarım daha iyi oluyor aslında 73 le 74 le doğuma gitsem yeter benim içinB
Ben de 64 u gormustum hamileligimi ogrendigim ilk gunler 62 yim suan zaten 64 cok fazlaydi benim icin iyi oldu boyle kilo alimi genelde 4. Aydan sonra oluyo yani benim ilk gebeligimde oyleydi
55tim 52 oldum canim 40 kilo doguracam galiba bu gidisle68le hamile kalıp 63 e düştüm benim gibi olan varmı
İlk çocuğun mu canım ay ne güzel işte dert etme zayıf olmak güzel bisey ben kendimi bildim bileli balık etliyim bingil bingilim hep55tim 52 oldum canim 40 kilo doguracam galiba bu gidisle
Ya böyle de sanki çökmüş cirkinlesmis hissediyorum kendimi.İlk çocuğun mu canım ay ne güzel işte dert etme zayıf olmak güzel bisey ben kendimi bildim bileli balık etliyim bingil bingilim hep
Kız bebek anneye çirkin hissettirirmis bende cirkinlestim diye hissediyorum acaba kız mi ki bebislerimizYa böyle de sanki çökmüş cirkinlesmis hissediyorum kendimi.
Gecen gün esime ben artik cirkinim dimi dedim
Evet canim ilk bebisim.
Bilmem ki canim.Kız bebek anneye çirkin hissettirirmis bende cirkinlestim diye hissediyorum acaba kız mi ki bebislerimiz
et konusuniu bnde duymustum canimm et seversen erkek. tiksinirsen kiz olurmus. ne kadar dogru bilemeyizz. bn et yemk istiyrum sureklii. kavurma faln ama erik nektari faln da midem e cok iyi geliyor..Bilmem ki canim.
Bir de etle alakali kiz yoeumu yapiyorlar. Etten tiksinince kiz olur diye. ben de tiksiniyorum ama Allah bilir
Kimisi de kesenin konumuna gore erkek diyor benimkine
Ben zaten normalde et yemem de bende keseyi sağda hissediyorum sürekli oksurunce hapşırınca hep sağa ağrı giriyorBilmem ki canim.
Bir de etle alakali kiz yoeumu yapiyorlar. Etten tiksinince kiz olur diye. ben de tiksiniyorum ama Allah bilir
Kimisi de kesenin konumuna gore erkek diyor benimkine
Aynen canm bakalim cinsiyeti ogrenince tescilleriz bu et konusunu:)et konusuniu bnde duymustum canimm et seversen erkek. tiksinirsen kiz olurmus. ne kadar dogru bilemeyizz. bn et yemk istiyrum sureklii. kavurma faln ama erik nektari faln da midem e cok iyi geliyor..
Benim sola agri giriyor. Bazen saga da oluyor tabi.Ben zaten normalde et yemem de bende keseyi sağda hissediyorum sürekli oksurunce hapşırınca hep sağa ağrı giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?