- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım baş ağrısına bir tavsiyem yok ama mide bulantısı için maden suyunu deneyebilirsin ben şimdi içtim sanki baya rahatlattı beni. Bakalım kaç dakika gidecek:))Kızlar ben gebeliğin 5 haftası yaşadık burun tıkanıklığını ve gebelik nezlesi oluyormuş kendileri :) baş ağrısına çözümü olan banada söylesin başım 2 gündür çatlıcak bi bu bi bulantılar zorlamaya başladı açım 2 lokma alıyorum maf oluyorum
Kızlar ya benim göbek deliğimin olduğu kızım içten acıyo saatlerdir her nefes alışımda. Acaba bi sorunmu var
Ayyyy masallah kocaman olmus bizimkilerde yaklasik bukadardır demek. Ikili testte bi tahminde bulunuyolar. Hayırlı evlatlar olsunlar insallah.Kızlar ben bugün doktora gittim.bebeğim sata göre 11+5 ultrasona göre 12+2 doğum tarihimide 28.11.2017 veriyor.gerçi sezaryen olduğu için büyük ihtimal zaten kasım olacak.kasık sancılarım için idrar testi yaptı.sonuca internetten baktım enfeksiyon yok ama eritrosit ve hemoglabin çıktı.bakalım ne diyecek ama tedirgin oldum.herhalde yine kum döküyorum.bir de trombositler düşmüş.cinsiyeti de sordum ultrason cihazı kaliteli olsaydı tahmin yapardım dedi.ikili test için de randevular doluymuş başka yerde yaprıracağım herhalde.bu da bebişim.Eki Görüntüle 1997721
Amin canım hepimizin inşAllah.evet doktorda söyledi zaten o ultrasonlar iyi dedi yani tahmin de bulunabilirlerAyyyy masallah kocaman olmus bizimkilerde yaklasik bukadardır demek. Ikili testte bi tahminde bulunuyolar. Hayırlı evlatlar olsunlar insallah.
Evet canım gaz sıkışması olabilir belki.yakın yarına geçmezse giderim bakalımmCanım gaz da olabilir belki batma falan yapıyor dur sen bekle.bugün gecmezse bi doktoruna ara sor yada yakinsa git bi kontrole
Anladim canim tesekkurler.masallah hepimize.allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.aminCanım 7+2 de 8 hafta söyleniyor misal benim şimdi 11+1 altta bilgilerde 12 hafta oluyor yani 11 hafta bitti 12 den gün alıyorum inşaallah
Heheheee:) Kıyamamm..İyiki bu site varda birçok şeyden birbiriz sayesinde haberdar oluyoruz..Net olmayan dönemde insanlar Allaha emanet yaşıyormuş bu süreçleri..Hoş bazen fazla bilgide başa bela ama elde değil araştırıyoruz..Benim doktorum mesela çok araştırmamamdan yana:)))Insallah bir sorun yoktur canim.
Aa evet ben de hapsuruyorum demek hamileliktenmis.
Acaba grip olmak uzereyim de bir türlü olmuyorum mu diyordum ben de :)
Aynen canim benim doktorum da cok arastirma demişti :)Heheheee:) Kıyamamm..İyiki bu site varda birçok şeyden birbiriz sayesinde haberdar oluyoruz..Net olmayan dönemde insanlar Allaha emanet yaşıyormuş bu süreçleri..Hoş bazen fazla bilgide başa bela ama elde değil araştırıyoruz..Benim doktorum mesela çok araştırmamamdan yana:)))
Saol kanama hiç sitres yapma 1 2 hAftaya hiç bişey kalmaz dedi bilmiyorum belki teselli amaçlı sen dinlen dedi aslında dinlenin derken sürekli yatmak gibi bişey Yok dedi günlerce yatabilirsin okey ama bi ani hareketin düşüge neden olabilir o yüzden yatmaya değilde hareketlerinize fikkat etmelisiniz yormicak şekilde dediCanım çok geçmiş olsun peki kanama nasıl geçecek
Canim daha once de yazmistim benim ilk gebeligimde de 6cm ic kanamam vardi ama gozle gorulur hic kanamam olmadi. Dr dusecek bu bebek sen yine de su ilaclari kullan dedi yolladi cok uzulduk baska dr.a gittik ayni seyleri daha yumusak dille soyledi ayni ilaclari verdi. 1ay rapor aldim ayaklarim havada yattim dr bile inanamadi resmen yok olmus dedi. Kendine dikkat et yorulma calisiyosan rapor al gecer gider Allahin izniyle uzme kendini. 9ay o stresle yasadim ben dr o kadar onemliymis ki. Bi de en unlu dr.a gittik guya
Canım iç kanama geçirdiğini nasıl anladı rahimde mi oluyormuş kanama. Alttan ultrasonla mi baktı. Ben dün dr a gittim bir sorun yok dedi geçen hafta burda başka bi Dr a da gitmiştim o da bi sorun yok dedi. Benim sancılarım aşırı değil. Arada bir yokluyor 5 10 sn. İki Dr da aynı şeyi söyledi rahim kasları geriliyor dedi. Çevremdekimlere de soruyorum çoğu kişi yaşamış 4. Aya kadar devam eder gecer sonra son aylarda yine olur diyorlar. Çok geçmiş olsun canım ama sen ihmal etme hep yat dinlen
Canım iç kanama geçirdiğini nasıl anladı rahimde mi oluyormuş kanama. Alttan ultrasonla mi baktı. Ben dün dr a gittim bir sorun yok dedi geçen hafta burda başka bi Dr a da gitmiştim o da bi sorun yok dedi. Benim sancılarım aşırı değil. Arada bir yokluyor 5 10 sn. İki Dr da aynı şeyi söyledi rahim kasları geriliyor dedi. Çevremdekimlere de soruyorum çoğu kişi yaşamış 4. Aya kadar devam eder gecer sonra son aylarda yine olur diyorlar. Çok geçmiş olsun canım ama sen ihmal etme hep yat dinlen
Merhaba sevgili aralık 2017 anneleri aranıza yeni katıldım 9 haftalik hamileyim 3 yıl önce bebek gelismediginden kürtaj olmak zorunda kaldım ve 3 yıl sonra hamile kalabildim.Kan pihtilasmasindan dolayı hergun igne vuruyorum..inşallah kucağımiza sağlıkla alırız.Allahima emanetler
Çok geçmiş olsun canım. Allah tez vakitte şifa versin inşallah. Demekki yatmak çare değil yavaş hareket etmeliyiz bunu söylediğin iyi oldu canım ben çok hareketli biriyim hızlı hızlı hareket ederim hep. Allah korusun bebeklerimiziRahimde bebeğin eşinin altında kanama var dedi üstden bakarak söyledi evet yatıyorum yatmak için çabalıyorum o senin sancılar normal batmalar falan bu bildiğin Doğum sancısı makattan fitil verdi insalla iyi olur rabbim hepimize şifa versin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın sağ Salim kavuşuruz inşallah
bende bu gun net olarak kalp atisini gordum benim midem cok kotu sisiyor ve yanma yapiyor ne yapacagimi sasirdim afedersiniz gerirmekten mahvoldum