Çok geçmiş olsun canım. Allah tez vakitte şifa versin inşallah. Demekki yatmak çare değil yavaş hareket etmeliyiz bunu söylediğin iyi oldu canım ben çok hareketli biriyim hızlı hızlı hareket ederim hep. Allah korusun bebeklerimizi
Benim normalde de burnum hep tıkanır ve burun spreyi pek kullanmam tuzlu suyla kendim sprey hazirliyorum. Bir cay bardagi kaynamis sogutulmus icme suyuna yarim cay kaşığı tuz ceyrek kasik karbonat burun spreyi kutusuna bosaltip istedigin kadar kullanKızlar burnum sürekli tıkalı baş ağrım resmen kroniklesti bunu bi çaresi var mı en azından rahat nefes alabilsem ona da razıyım. Burun spreyi de kullanamıyoruz bildiğim kadarıyla
enfeksiyon yok kan az gelince rengi bir tuhaf oluyor adet sonu gibiEnf var sanırım doktora gıttınız dımı canım
Doğru hatırlıyorsam 20-23. Hafta arası....Arkadaslar ayrintili usg ye ne zaman giriliyor ilk bebegimde girmedim ben ama bunda girmek istiyorum
Tavsiyen için teşekkürler canım dediğini uygulayım ben biBenim normalde de burnum hep tıkanır ve burun spreyi pek kullanmam tuzlu suyla kendim sprey hazirliyorum. Bir cay bardagi kaynamis sogutulmus icme suyuna yarim cay kaşığı tuz ceyrek kasik karbonat burun spreyi kutusuna bosaltip istedigin kadar kullan
Günaydın arkadaşlar, bayramınız kutlu olsun öncelikle:)
Dün kontrol günümdü ve muayenede ultrason görüntüsünü eşim videoya çekti..Sizinde aklınızda olsun çok güzel oluyor..O an heycandan göremediğin biçok şeyi başa sarıp sarıp izliyorum:) Kuzumun ayakları sürekli tepinme modunda:) Allahım tüm meleklerimizş nazarlardan korusun..
Çok güzel bende Pazartesi gideceğim ama sanki günler geçmiyorGünaydın arkadaşlar, bayramınız kutlu olsun öncelikle:)
Dün kontrol günümdü ve muayenede ultrason görüntüsünü eşim videoya çekti..Sizinde aklınızda olsun çok güzel oluyor..O an heycandan göremediğin biçok şeyi başa sarıp sarıp izliyorum:) Kuzumun ayakları sürekli tepinme modunda:) Allahım tüm meleklerimizş nazarlardan korusun..
Ay resmen ben. Tutamıyorum da durmadan gak gukGebeliğimin 9. haftası içindeyim ve ne yersem yiyeyim gaz oluyor. Gazman gibiyim. Sizde de böyle şeyler oluyor mu? Kendimden usandım resmen :)
Ay resmen ben. Tutamıyorum da durmadan gak guk
Ben 2 kilo aldım :)Kilo alan var mı kızlar
Ay çok şükür ben almadım. 63 ile başladım hala aynıKilo alan var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?