• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar nasılsınız? Bugün hiç midem bulanmadı, söylemesi ayıp bir güzel yemek yedim. Endişelen miyim bilemedim.
Sizin melekler nasıl acaba? Hareketlerini hissetmek ve cinsiyet öğrenmek için heyecanlanıyorum.

Siz ne hissediyorsunuz cinsiyet olarak? Ben kızıma kız kardeş gelecek gibi hissediyorum.
Geçen hafta iki gun cok iyiydim hem sevindim gecti galiba diye hem de sizin gibi endiselendim iki gunun sonunda tekrar basladi devam bulantiya bulantisiz hamilelik cok rahatmış:) iki gunlugune de olsa tattim :) ben de kiz olsun istiyorum ama oğluma bi erkek kardes gelecek diye hissediyorum hayirlisi olsun bakalim :)

Kızlar burnum sürekli tıkalı baş ağrım resmen kroniklesti bunu bi çaresi var mı en azından rahat nefes alabilsem ona da razıyım. Burun spreyi de kullanamıyoruz bildiğim kadarıyla

Çok şükür şimdiye kadar çok fazla midem bulanmadı. İki kere çıkardım sadece.ama iki gündür koku hassasiyeti var mutfağa girmek istemiyorum :bicak:
Bir de hergün doktora gidip minik yavrumu görmek istiyorum. Benim gibi olan var mı? Keşke aletlerimiz olsada içimizi görebilsek :eek:

Çok şükür şimdiye kadar çok fazla midem bulanmadı. İki kere çıkardım sadece.ama iki gündür koku hassasiyeti var mutfağa girmek istemiyorum :bicak:
Bir de hergün doktora gidip minik yavrumu görmek istiyorum. Benim gibi olan var mı? Keşke aletlerimiz olsada içimizi görebilsek :eek:

Bebişleri görme konusundaki istek hepimizde aynıdır sanırım canım:) Ama fazla merak edip sürekli ultrasona girmekte çok iyi değil, radyasyon olmasada yayılan ısı Allah korusun miniklere zarar verebilir..Keşke hdmı kabloyla tv ye bağlasak karnımızdaki görüntüyü, dizi niyetine sürekli onun hareketlerini izlesek ne süper olurdu;) Belki ilerde onuda yaparlarda biz göremeyiz:)

Kızlar burnum sürekli tıkalı baş ağrım resmen kroniklesti bunu bi çaresi var mı en azından rahat nefes alabilsem ona da razıyım. Burun spreyi de kullanamıyoruz bildiğim kadarıyla
Bende normalde çok rahat nefes alan biriydim..Dediğin gibi şuan burnum sürekli tıkalı ve içi yara gibi, beni baya zorluyo.Birde hamilelikte oksijen ihtiyacı artarmış o yüzden sanırım 9 aylık hamile gibi bazen soluk soluğa oluyorum..Ve meşhur baş ağrısı şuan benide sağlam zorluyor..Ama tek derdimiz bu olsun diyorum canım..Yeterli minnaklar iyi olsun..Annelik böyle birşey sanırım;)

Ultrason kağıdı var mı canım elinde orda ölçüm sonucu günü gününe yazar
Var canim 8 afta yaziyor.11 indede gittigimde 6+2 idi sata gore ama ultrasonda 6+4 dedi.bugunde oyle.anliycaginiz benim melek önden gidiyor.masallah.allah yardimcimiz olsun aminn

bright right kullanabilirsiniz burun bandı benim de çok tıkalı faydasını görüyorum.

öyle bir kısıtlama yok ilk günlerden itibaren yapılabilir, zaten öyle eğilmeli kalkmalı bir şey değil oturduğunuz yerden pelvik kasını kasıp geri bırakıyorsunuz... bende yabancı bir program var hergün yapmam için uyarıyor...
Teşekkürler.

Kızlar ya benim göbek deliğimin olduğu kızım içten acıyo saatlerdir her nefes alışımda. Acaba bi sorunmu var

Canim benim de sürekli burnum tıkalı.
Bazen diyorum hamilelikle burun ne alaka bir bende var saniyordum.

Canim benim de sürekli burnum tıkalı.
Bazen diyorum hamilelikle burun ne alaka bir bende var saniyordum.
Bende sırf bende sorun var sanıyordum..Ama burdan bir arkadaş sağolsun bir yazı paylaştı ve hepimizin ortak sorunu olduğunu ozaman idrak edebildim:) Hamilelikte burun daha çok mukoza üretiyormuş buda burun tıkanıklığına ve hapşurmaya sebep oluyormuş vs..

Yok canım bütün gün yatıyorum çarpmadım yarın geçmezse giderim artık korktum midemin içi acıyo resmen bi noktaya bişey batırıyolar gibi
Insallah bir sorun yoktur canim.
Bende sırf bende sorun var sanıyordum..Ama burdan bir arkadaş sağolsun bir yazı paylaştı ve hepimizin ortak sorunu olduğunu ozaman idrak edebildim:) Hamilelikte burun daha çok mukoza üretiyormuş buda burun tıkanıklığına ve hapşurmaya sebep oluyormuş vs..
Aa evet ben de hapsuruyorum demek hamileliktenmis.
Acaba grip olmak uzereyim de bir türlü olmuyorum mu diyordum ben de :)

Son düzenleme:
Back