• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kizlar suna dikkat ettim biz GUlumden daha hirsli,kizginiz adami bulsak hep birlikte kavga goz dalcaz
Allah guc veriyor iste gulum
Aslında hepimiz az çok bınları yaşadık evliliklerimizde. Ya da yakınımızların evliliğinde. Sözlü Ve fiziksel şiddet mi dersin aldatılma mı dersin adam yerine konmamamı dersin... o yüzden hınçlıyız sanki hepimize yapıyor hepimiz yaşıyoruz aynı duyguyu o yüzden doluyuz. Valla bir şey yapmış olda da olmasa da evdeki kocalara çatası geliyor insanın gülümün yaşadıklarını okudukça.

Tuttuğunu nasıl anlayacağız cnm ya..benim kıza ebe aşıyı yaparken zorlandı diğer ebeye sen daha iyi yapıyorsun sen yap dedi..kız da çok ağlayınca benim ebe tamam yeter olduğu kadar olsun dedi diğeri de oldu zaten dedi ama benim içime bi şüphe düştü tuttu mu tutmadı mı diye.. Nasıl anlatım bi de tutmadıysa tekrar mu yapılır
Onu bilmiyorum canım yaa hemşire su değdirme değdirirsen aşı tutmaz dedi.
Ben bu yüzden sağlık ocagında yaptırmıyorum canım özelde yaptırıyorum diğer aşıları hemşire yaptı verem aşısını koluna doktorumuz kendi yapıyo hemşireye bırakmıyo

Biz nurse harweys in acd vitaminini kullanıyoruz.portakalli. oğlum çok sevdi.devit 3 de çok iyi kızlar.evet içinde paraben varmış ama çok çok az...yani bizim yediklerimizde yok mu.ya da işte mamalarda vardır mutlaka. Ben bu bitsin devit 3 kullanırım büyük ihtimal

Herkesin bir derdi VAR.Allah yardımcımız olsun.bendr kaç aydır evimden uzaktayım ailemin yanındayım.evet rahatım ama evimi de çok özledim.gittik birkaç gün kalabildim sonra bebiş hasta oldu toparlak yine dön...zor oluyor.yazi düşünüyorum kara kara.soyle bir yayla evimiz yok.keske olsa da oğlumla klimalı odaya sıkışıp kalmak zorunda olmasak...

G Gulum80 canimm kayk valideni arayip sor bence eve gelmiyir 5 gundur de.:( ya kafayı yicem nasıl bırakıp gider bir baba.karisi çocuğu evde tek hiç mi düşünmez başlarına bisey gelir mi diye.onu geçtim çocuğunun kokusunu dahi izler insan ya.Rabbim bu erkeklere merhamet versin.ben şunu çok iyi anladım.bu erkekler silmeye çok meyilli.cocugunj bile silmeye meyilli.ben hala hayatında başka biri olduğunu düşünüyorum.amacim asla seni üzmek kırmak değil ama gözün üstünde olsun bence kuzumm eve geldiğinde.iyice irdele nerde kalmış bunca zaman ne yapmış diye.

benmde sol goz kapagnda var bastan cok agladgi diye oldu sandim ama dogum lekesiyms 3 aylk olcaz 1 hafta sonra gecmedi aglayinca daha bi belli oluyo kotude durmuyo.
Bizimde sol göz kapağında var ağlayınca belirginkeşiyor iyice ikinci kızımdada var oda ağlayınca çıkıyor meydana bişey olmaz bencede kötü durmuyor

G Gulum80 gelmedi mi o kisi hala canim.uatin taksi ile git asiya orda yardimci olur ebeler.ben bile kendim tuttum esim yandimda oldugu halde bizimki biraz porseln bebek varmis gibi tutuyo yaparsın annem sen hic korkma

Bizimde sol göz kapağında var ağlayınca belirginkeşiyor iyice ikinci kızımdada var oda ağlayınca çıkıyor meydana bişey olmaz bencede kötü durmuyor
leylek isirigi derlermiş eskiler bende ilk duydugmda kipir kipir dedim leylek neresindrn tutacgni sasirmis:)) ilerde ana ben nasi oldum derse hikayemde hazir :)))

Bızım 5. 11 nobetımız bıttı darısı sızın basınıza:anne: bı sat snraya alarm kurdm ates kontrolu yapıcam o zamana kadr ıyanmazsa tabıkı:eek:

Annemle babam ayrılmislardi.annemi emekli öğretmendi annemin maasi sayesinde kimseye muhtaç olmadık çok sjkur.sonra gördüm ki babana güven olmuyor kime güveneceksin en iyisi okuyup kendi paranı kendin kazan.coo şükür eğitim fakültesi sınıf öğretmenliğini kazandım ve üni okurken 4 yıl boyunca mağazalarda çalıştım.ikinci öğretimdim.sabah 9 de işe gider 4 de çıkar 5 de okula gider gece 10 da çıkardım okuldan.eve geldiğinde gece 11 olurdu.hafta sonu da full çalıştım.cok şükür kimseye muhtaç olmadık sonra da atandim. Burda yaşıyorum ya hep bir kadın isterse yapamayacağı şey yok.
Hava karardigindan beri bebek huysuz aglaya aglaya helak oldu bizimkinin akli dizi izlemekte. Banyo yaptıralım dedim rahatlar dedim yarin yap bugün olmaz diyordu baktım ki bebek aşırı ağlıyor banyo suyunu doldurmaya başladım ben. Sesini çıkaramadı. Gelmiş şap şap poposuna vuruyor yardımcı olacağına. Oda savaş alanı gibiydi en son topla şurayı sinirim bozuluyor dedim tabağını çanağını attı mutfağa geldi. Neyse çocuğu yıkadım bebe yağı surecem geldi yatağa uzandı bebeğin yanına. Sadece bebe yağı şişesini tut dedim ben tutamam dedi. Ben de verdim eline dinlemedim. Peçeteye sardı geldi, sonra da elinden düşürdü yatağa yatak battı. Daha yeni bugün sermiştim çarşafı. En son tepem attı. Balina gibi gelmiş yatiyorsun bir şişeyi tut dedim onu bile beceremedin dedim. Cevap şu oldu "benim midem bulanır yağdan" yemin ederim tiksindim hayatımdan yaa

Aynen
Masallah sana ben ileriye dönük düşünemedim ne olacağımız belli degil simdi dank etti kafama ama 2 çocuktan sonra valla bu ülkede kadın olmak zor kendi aileme bile güvenmiyorum ben.
Aynen ben de öyle. Anamin iki kızı bir oğlu var Bred Pit, onun için dünyayı yakar da biz kızlar onun kadar değer göremiyoruz. Bunu dile getirince de inkar ediyor yok öyle bir şey diyor. Siz kızlar bana karşı asisiniz oģlum ne desem yapıyor diyor.

Hava karardigindan beri bebek huysuz aglaya aglaya helak oldu bizimkinin akli dizi izlemekte. Banyo yaptıralım dedim rahatlar dedim yarin yap bugün olmaz diyordu baktım ki bebek aşırı ağlıyor banyo suyunu doldurmaya başladım ben. Sesini çıkaramadı. Gelmiş şap şap poposuna vuruyor yardımcı olacağına. Oda savaş alanı gibiydi en son topla şurayı sinirim bozuluyor dedim tabağını çanağını attı mutfağa geldi. Neyse çocuğu yıkadım bebe yağı surecem geldi yatağa uzandı bebeğin yanına. Sadece bebe yağı şişesini tut dedim ben tutamam dedi. Ben de verdim eline dinlemedim. Peçeteye sardı geldi, sonra da elinden düşürdü yatağa yatak battı. Daha yeni bugün sermiştim çarşafı. En son tepem attı. Balina gibi gelmiş yatiyorsun bir şişeyi tut dedim onu bile beceremedin dedim. Cevap şu oldu "benim midem bulanır yağdan" yemin ederim tiksindim hayatımdan yaa
Sanki al iç dedin tövbe yarabbim yaaa

Aynen
Aynen ben de öyle. Anamin iki kızı bir oğlu var Bred Pit, onun için dünyayı yakar da biz kızlar onun kadar değer göremiyoruz. Bunu dile getirince de inkar ediyor yok öyle bir şey diyor. Siz kızlar bana karşı asisiniz oģlum ne desem yapıyor diyor.
Erkek düşkünü bir anne daha bizim türk toplumu hep böyle o yüzden ilerleyemiyoruz halbuki hasta düşse önüne çorbasını koyacak olan sizsiniz oğlu değil.

Back