• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Her harfine katılıyorum!

Her harfine ben de katiliyorum ancak bazi durumlarda sessiz kalmak iplememek daha cok ise yaradifini dusunuyorum
Bence madem paran var kendine simdilik yetecek kadar para cek taksiyle kizini gotur hic kimseyi arama tek basina da bisileri yapabildiklerini gorsunler
Sessiz kalirsan asil onlar merak ederler nerde ne yapiyor gibisinden
Ne bilim bence boyle inan bende seni merak edenlerdenim cok yazik esler arasinda tartisma olur da insan bebegini birakirmi en guzel zamanlarda olanlara bak

Her harfine ben de katiliyorum ancak bazi durumlarda sessiz kalmak iplememek daha cok ise yaradifini dusunuyorum
Bence madem paran var kendine simdilik yetecek kadar para cek taksiyle kizini gotur hic kimseyi arama tek basina da bisileri yapabildiklerini gorsunler
Sessiz kalirsan asil onlar merak ederler nerde ne yapiyor gibisinden
Ne bilim bence boyle inan bende seni merak edenlerdenim cok yazik esler arasinda tartisma olur da insan bebegini birakirmi en guzel zamanlarda olanlara bak
Canım bence herkesin bi anlama dili var bunlar bundan anlar ne kadar asil ve sessiz kalsan böyleleri anlamaz zaten senelerce sessiz kalmış işe yaramış mı yaramamış öküzse anlamaz eşşek hoşafdan ne anlar bu kızı ve bebeği zerre haketmiyorlar anladıkları dilden konuşmalı sustukça aciz muhtaç sanıyorlar.....bencede taksiye binip gitsin ay sinir oldum yemin ederim bu kadar sorumsuzluk olmaz....

Kizim için güçlü olmak zorundayım canim galiba ailemdennde hayir yok anlattigimnhalde herşeye daha hiç aramadilar eşim desen. Oda artık.kendimde sorun arıyorum sorun bende mi ben.ne yaptım diye kotu olan benim herhalde
Canimmm kötü olan sen değilsin asla.kayinvaliden de mı bisey demiyor ya.benim eşim 5 gün eve gelmese kayınvalidem onu bulur valla döver ya.benden ince onlar cezasını verir.calistigi yere gitsen olmaz mı kuzum.

Ben olsam iş yerine gider onu rezil ederim.reziiil.onun hayatında başka bir kadın var kesinlikle
bence hayatinda biri yok.biliyo gulumun annesinin babasinin onu kabul etmeyecgni uc bes gun sonda tirs tirs gelir hic bisey olmamas gibi.e anneleri kabul etmedgi icin bosanamiyck diyede dusunuyo.akli sira ders veriyo.boylellerne bebegin tirnaginin ucunu dahi gostermiycen ama iste.allah buyuk yaa kimsenin ahi kimsede kalmaz ne cektryolarsa onu yasarlar cekmedende o can cikmaz cikmasinda insallah.bi hellalligine muhtac olsublar onu vermedende can veremsnler.boyleleri sessizlkten anlamiyo anladiklari dilden konuscan

bence hayatinda biri yok.biliyo gulumun annesinin babasinin onu kabul etmeyecgni uc bes gun sonda tirs tirs gelir hic bisey olmamas gibi.e anneleri kabul etmedgi icin bosanamiyck diyede dusunuyo.akli sira ders veriyo.boylellerne bebegin tirnaginin ucunu dahi gostermiycen ama iste.allah buyuk yaa kimsenin ahi kimsede kalmaz ne cektryolarsa onu yasarlar cekmedende o can cikmaz cikmasinda insallah.bi hellalligine muhtac olsublar onu vermedende can veremsnler.boyleleri sessizlkten anlamiyo anladiklari dilden konuscan

Kizlar suna dikkat ettim biz GUlumden daha hirsli,kizginiz adami bulsak hep birlikte kavga goz dalcaz
Allah guc veriyor iste gulum

Aynen öyle sonunda eline kalıyorlar bizzat yaşadım tecrübe ettim helallik alana kadarda nefesini teslim edemiyor..... Gülayı da sessiz gördükce küçük beyincikleri ve ucuz düşünceleriyle dize getirecekler zerre beyinleri vicdanları yok.... Zaten merhamet Allah korkusu vicdan olsa o sabi yi merak ederler

Kizlar suna dikkat ettim biz GUlumden daha hirsli,kizginiz adami bulsak hep birlikte kavga goz dalcaz
Allah guc veriyor iste gulum
Çoğu kadın anlıyor belki de ondan bu hırsımız yada yaşadık böyle şeyler yaşaya yaşaya da ne akıl sağlığı kalıyor nede beden sağlığı.... Ben şahsi olarak elime düşse parçalarım hele ailesini.... Öyle bi aile zamanında benimde akıl sağlığımı aldı götürdü şimdi yoklar hayatta ama olan bana oldu sinir katsayım sebepsiz nüksediyorsa onlar yüzünden eşim şimdi kuzu gibiyse kimsesi kalmadığı için bizden başka şimdi brn kurt o kuzu....ama emin ol benimle birlikde evlatlarımda çekti onlar yüzünden bu beni dahada deliye çeviriyor sinirim bundan kuzum büyük kızımın bebekliğini herşeyini aldılar kim verecek geri

Çoğu kadın anlıyor belki de ondan bu hırsımız yada yaşadık böyle şeyler yaşaya yaşaya da ne akıl sağlığı kalıyor nede beden sağlığı.... Ben şahsi olarak elime düşse parçalarım hele ailesini.... Öyle bi aile zamanında benimde akıl sağlığımı aldı götürdü şimdi yoklar hayatta ama olan bana oldu sinir katsayım sebepsiz nüksediyorsa onlar yüzünden eşim şimdi kuzu gibiyse kimsesi kalmadığı için bizden başka şimdi brn kurt o kuzu....ama emin ol benimle birlikde evlatlarımda çekti onlar yüzünden bu beni dahada deliye çeviriyor sinirim bundan kuzum büyük kızımın bebekliğini herşeyini aldılar kim verecek geri

Cok haklisin
Ben de anlatsam burda benim yukumde bana agir ki uzakta olmamiza ragmen ve cok iyi egitim almis kariyer sahibi biriyle evlenmeme ragmen
Ben Tr de olsaydim on kere bosanmistim

Cok haklisin
Ben de anlatsam burda benim yukumde bana agir ki uzakta olmamiza ragmen ve cok iyi egitim almis kariyer sahibi biriyle evlenmeme ragmen
Ben Tr de olsaydim on kere bosanmistim
Öyle canım malesef kimsenin dört duvar arasında yaşadığını kimse bilemez insanlar çok acımasız dünyaya bebek olarak geliyorlar ama aileleri onlara ya insan olmayı yada insan dışı olmayı öğretiyor.... İnsan dışı şahsiyetlerden evlatlarımızı korusun Rabbim ......

Kartin sende olmasi bisi ifade etmez bankaya gidip nufus cuzdaniyla islem yapar
En iyisi bankayi ara veya git sor en iyi cvp oyle alabilirsin
Yada aramizda bankaci varsa cvp verir

Hesapta soz sahıbyse kımlıksız ceker ama ortak hesap oldugu ıcın ıkı tarafta olmadan para verrlermı blmem

Bu ewde baca tütüyoda nasıl tütüyo ıste hersey dısardan gorundugu gbı olmuyo ne haaytlar var ne ımtıhanlar.. rabbım altndan kalkamıcahımz yuk vermesın
Kesinlikle doğru dışardan bakarsın çatıda tüten düz bi baca ama içerde o borular nasıl döşendi kim bilir....

Amin canim amin kızım olmasane yapardım bilmiyorum bana guc veriyor zatenn allahim kizimin yuzune baksin bana sabir hiç versin babasınaakıl vicdan versin eve kızı için bari donsun

Amin canm amin :dua: seni böle çaresiz bırakan adamın burnundan fitil fitil getr fazlasını hak etti eve döndüğü zamn hiçbirşeyi ile ilgilenme bunca zamn nasıl yaptıysa öle devm etsin kendi işini kendi görsün :sinirli: dönmz Hale'n devam ederse arkadaşların dediği gibi çek git ne var ne Yok sat Mersin'e taşın seni merak eden o Olsn.. yarını hele bi atlat inşşh sonrada bi adım at gerçk hayatına Allh senn ve kızının yardımcısı Olsn

Şaka gibi. Ben premium care kullaniyordum. Elimde baya stok vardı hediye geldigi icin 3 kutu 120 lik paket tukettik. 2-5 kg yaziyor ustunde ama biraz küçülmüştü son zamanlarda bitse de kurtulsan diye düşünüyordum. Bitti şükür 2 gündür 2 numaraya geçtim o da 3-6 kilo yaziyor bebek 5 kilo civarı zaten.siz maşallah 3 numaraya geçmişsiniz.
Bende prima premium care kullanıyorum canım birinci ayın sonunda dar gelmeye başladı sen iyi şimdiye kdar kıllanmışsın bir ayı geçti 2 numara kullanıyoduk 2 numara hala kullanabilirim ama trendyolda indirim vardı 204 lü paket 84 liraydı 2 kutu aldım bugün ona başladım 5-9 kg yazıyo ptesi 5.150 idi kilomuz biraz büyük duruyo ama fenada değil yani

Back