Eğer ailesinin haberi varsa eve gelmediğinden, ailesiyle falan kalıyorsa çok büyük bir yanlışa ortak oluyorlar. Küsmenin de bir adabi olmalı. Yatağını ayırırsın, yüzüne bakmazsın, babasının evine bile götürür bırakırsın ama evde bir başına küçük bir bebekle bırakmak nedir. Gece hastalansa haberi olmaz. Dedigine göre telefonu da kapatıyor. Senin emanetin ona nikahın kıyıldıktan sonra. Örneğin bazrn eşimle dayısı gile gidiyoruz. Onların evinde başka akrabalar da olmuş oluyor. Ben de bebek huysuzlaninca bazrn kalkalim dedigimde eşim kopmak istemiyor ortam hoşuna gittigi için. Beni eve birak sen geri dön ya da kuzenin bıraksın dedim geçenlerde. Evlerimiz de arabayla 5-10 dk. Dayısı dedi ki ben ona müsade etmem, oğlum kalk hazırlan. Kızımla git, evde tek kalmasın. Yani demek istediğim o ailenin her bireyi böyle olmalı. Oglum karını kızını evde yanlız bırakma kalk evine git demesi gerekir. Çünkü bu namusa sahip çıkmaktır. Kaynanan kayınbaban örgütlemiyorsa bile çektir git evinde karının kızın yaninda ol demesi gerekirdi.