• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kuzumngunduz de kızımı evde tek birakamiyorum uykusu çok hafif hemen uyanıyor yanında kimseyi bulamayınca başlıyor ağlamaya ama nasıl ağlama ev sahibine sesi gidiyormuş gece 2 sabah 8 arası derin uyuyor tüm islerimi hatta yemek işini temizlik işini o zaman yapıyorum mecburum anlayacaginyuce rabbime emanwt namusum da canim da

Sen yınede dıkkatlı ol allaha emanetz hepmz ama tedbırı elden bırakmamak gerek

Kuzumngunduz de kızımı evde tek birakamiyorum uykusu çok hafif hemen uyanıyor yanında kimseyi bulamayınca başlıyor ağlamaya ama nasıl ağlama ev sahibine sesi gidiyormuş gece 2 sabah 8 arası derin uyuyor tüm islerimi hatta yemek işini temizlik işini o zaman yapıyorum mecburum anlayacaginyuce rabbime emanwt namusum da canim da
Amiiiiiin Rabbim ikinizide korusun canım vallahi aklım sizde o koca denen şahısşnasıl düşünmez bizler sorup merak ediyoruz annenin içi nasıl rahat nasıl yaa!!!

Eğer ailesinin haberi varsa eve gelmediğinden, ailesiyle falan kalıyorsa çok büyük bir yanlışa ortak oluyorlar. Küsmenin de bir adabi olmalı. Yatağını ayırırsın, yüzüne bakmazsın, babasının evine bile götürür bırakırsın ama evde bir başına küçük bir bebekle bırakmak nedir. Gece hastalansa haberi olmaz. Dedigine göre telefonu da kapatıyor. Senin emanetin ona nikahın kıyıldıktan sonra. Örneğin bazrn eşimle dayısı gile gidiyoruz. Onların evinde başka akrabalar da olmuş oluyor. Ben de bebek huysuzlaninca bazrn kalkalim dedigimde eşim kopmak istemiyor ortam hoşuna gittigi için. Beni eve birak sen geri dön ya da kuzenin bıraksın dedim geçenlerde. Evlerimiz de arabayla 5-10 dk. Dayısı dedi ki ben ona müsade etmem, oğlum kalk hazırlan. Kızımla git, evde tek kalmasın. Yani demek istediğim o ailenin her bireyi böyle olmalı. Oglum karını kızını evde yanlız bırakma kalk evine git demesi gerekir. Çünkü bu namusa sahip çıkmaktır. Kaynanan kayınbaban örgütlemiyorsa bile çektir git evinde karının kızın yaninda ol demesi gerekirdi.
Canim kaynanam kayinbabam zatenhiç istemediler yabancı okumuş gelin diye onlar b osanmamizi zaten desteklerler kin onlar yüzüne böyle oldu sutum kesildi onlar yüzüne

Amiiiiiin Rabbim ikinizide korusun canım vallahi aklım sizde o koca denen şahısşnasıl düşünmez bizler sorup merak ediyoruz annenin içi nasıl rahat nasıl yaa!!!
Ben de anlamıyorum canim.babam neyse.siniri öfkesi yıllardır dinmedi bana ama ya annem kızım tirnagiyla yüzünü cizse benim.Canim yaniyor ya annem ama anladım dünyada anne bana da es de bir yere kadarmis benim.elam dan başka kimsem yokmuş düşenin dostu olmazmis

Ben de anlamıyorum canim.babam neyse.siniri öfkesi yıllardır dinmedi bana ama ya annem kızım tirnagiyla yüzünü cizse benim.Canim yaniyor ya annem ama anladım dünyada anne bana da es de bir yere kadarmis benim.elam dan başka kimsem yokmuş düşenin dostu olmazmis
kocan annenelre gidemiycgni biliyo sanirim.hic teli falanda acmiyo mu sen kpederi arasan bi konussan ne bilim.ben senin yerinde olsam rezil ederim onları eslerina dostlarna herkesi arar ayaga kaldiririm.benm babam ikinci evlilgmde beni kabul etmek istemedi oysaki kendi zorlamisti.telde dedi rezil olcaz elaleme bende merak etme gelmem kapiba sokakta o.. olurum genede gelmem dedim aninda ucak biletinu aldirdi.biraz sesini cikart herseyi kabullenme o kocan olcak adam demicem insana benzeyen tür eve gelmk zorunda ara kaynanalari rezil edicen sizi de polise kayip ilani vericem de butun herkes duycak sizi de.susma sustukca ezeerler ve bu ilk olmaz yani devamı gelir.

kendi basima gelmis gibi doldum uzuldum sinir oldum kabbullenme artik sineye cekme ara ortaligi ayaga kaldir yaparim ederim deme.ben simdiye cingar cikarmistm evladimla beni basbasa birkck defolcak gidecek tamam gitsin.sat sende yavrum o evde ne varsa sat ikinci ele ver gitsin kaynananlarada sole cocugma bez mama alamiyrm satiyrm de vallah satardim kimsenin gzounun yasina bakmazdm.aha da cildirdm cok uzuldm ya yaziklar olsun onlara allahindan bulsunlar.

Şaka gibi. Ben premium care kullaniyordum. Elimde baya stok vardı hediye geldigi icin 3 kutu 120 lik paket tukettik. 2-5 kg yaziyor ustunde ama biraz küçülmüştü son zamanlarda bitse de kurtulsan diye düşünüyordum. Bitti şükür 2 gündür 2 numaraya geçtim o da 3-6 kilo yaziyor bebek 5 kilo civarı zaten.siz maşallah 3 numaraya geçmişsiniz.
Bende 2 numara kullaniyorum prima kizim 6 kg ama 2 no küçük gelmiyo

kendi basima gelmis gibi doldum uzuldum sinir oldum kabbullenme artik sineye cekme ara ortaligi ayaga kaldir yaparim ederim deme.ben simdiye cingar cikarmistm evladimla beni basbasa birkck defolcak gidecek tamam gitsin.sat sende yavrum o evde ne varsa sat ikinci ele ver gitsin kaynananlarada sole cocugma bez mama alamiyrm satiyrm de vallah satardim kimsenin gzounun yasina bakmazdm.aha da cildirdm cok uzuldm ya yaziklar olsun onlara allahindan bulsunlar.
Her harfine katılıyorum!

kocan annenelre gidemiycgni biliyo sanirim.hic teli falanda acmiyo mu sen kpederi arasan bi konussan ne bilim.ben senin yerinde olsam rezil ederim onları eslerina dostlarna herkesi arar ayaga kaldiririm.benm babam ikinci evlilgmde beni kabul etmek istemedi oysaki kendi zorlamisti.telde dedi rezil olcaz elaleme bende merak etme gelmem kapiba sokakta o.. olurum genede gelmem dedim aninda ucak biletinu aldirdi.biraz sesini cikart herseyi kabullenme o kocan olcak adam demicem insana benzeyen tür eve gelmk zorunda ara kaynanalari rezil edicen sizi de polise kayip ilani vericem de butun herkes duycak sizi de.susma sustukca ezeerler ve bu ilk olmaz yani devamı gelir.

Kımı ııcn xık kolay bu soyledıklern canım kımı cesaret edemez kımısı az daha sabır der kımı hıc eyvallah etmez hayat tarzı ımkanları kısılıgı.... ne bıleyım ıste hayat her trlu kadınlara zor galıba hep caresız kalan kadın hep sabretmek zor da olan guclu durmak zornda olan kadın.. rabbım kendnden baskasına mhtac etmesn helede cocuktan snra guc kuvvet versın kmseden fayda yok

Ah kuzım ah valla dilek haklı ara ağızlarına tükür arayacağım bütün eşinizi dostunuzu rezil edeceğim sizi de yeter bencede yeter yani utanmazlar!

Canim.sen.ne.kadar süre çift bez bagldin.değerlerin kcti bu arada gözün aydın çok sevindim bebegin için çift bez çok bunaltıyor yavruları darisi bana burada ayni sorunu yasayan diğer arkadaslata
Saol canim 1 ay cift bez bagladik alfa 57 ydi evet gercekten bunaltiyo cocugu gorunce ben bile bunaliyodum kaldiki o nasil bunalmasin darisi size olsun canim

Canim hatırlamıyorum arada nnerden baksan 3 yıl.geçmiştir peki hesap parti bende olsa bile mi çekebilir evet dediysem çünkü hatirlamiyorum

Kartin sende olmasi bisi ifade etmez bankaya gidip nufus cuzdaniyla islem yapar
En iyisi bankayi ara veya git sor en iyi cvp oyle alabilirsin
Yada aramizda bankaci varsa cvp verir

Back