• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Hava karardigindan beri bebek huysuz aglaya aglaya helak oldu bizimkinin akli dizi izlemekte. Banyo yaptıralım dedim rahatlar dedim yarin yap bugün olmaz diyordu baktım ki bebek aşırı ağlıyor banyo suyunu doldurmaya başladım ben. Sesini çıkaramadı. Gelmiş şap şap poposuna vuruyor yardımcı olacağına. Oda savaş alanı gibiydi en son topla şurayı sinirim bozuluyor dedim tabağını çanağını attı mutfağa geldi. Neyse çocuğu yıkadım bebe yağı surecem geldi yatağa uzandı bebeğin yanına. Sadece bebe yağı şişesini tut dedim ben tutamam dedi. Ben de verdim eline dinlemedim. Peçeteye sardı geldi, sonra da elinden düşürdü yatağa yatak battı. Daha yeni bugün sermiştim çarşafı. En son tepem attı. Balina gibi gelmiş yatiyorsun bir şişeyi tut dedim onu bile beceremedin dedim. Cevap şu oldu "benim midem bulanır yağdan" yemin ederim tiksindim hayatımdan yaa
Ay sinirden kah kaha ettim artık valla ya ...Allahim sabir ver diye bağırasım var.bizde çocuğa 1 yıldır dolap alıcaz hala sorumsuzlugundan alamadık.ama git.kendine kıyafet al desem hafta sonu hemen gidip alır.araya boy aynası yaptıralım dedim eve taşımalı 2 sene oldu hala yapılmadi düşün.elektriklo süpürgem bozuktu komşudan aldım birkaç kere yüzüm kalmadı artık isteyecek.baktik yaptırmıyor bunla mı ugrascam dedim gittim yeni süpürge aldım.sonra bana bla bla yapti:ukala: öyleyse böyle dedim.yetrr ya kendim için hiçbir şey yapamıyorum.gitti bir araba aldı.borcunu ödüyorum 1 yıldır kendi maaşımın yarısını ödüyorum.arabaya bindiğimde yok ha.kendi sürüyor sürekli.takilarimin hepsi gitti.setimi bzodurdum en son ki bu acayip koydu bana çünkü çok seviyordum.cocuga takılan altınlarla kendime tuğra kolye yaptırdım diye problem çıkardı.klasik alyans aldım 2 çeyrek bozdurdum onu aldım diye söylendi.ben sana 50 binlik araba almışım ama bunun teşekkürü yok.boyle işte anlatsam dağlar yıkılır.......

Hastanedeyim doğumdan sonra hemşireler geldi tampon yapıldı.birde karnıma iyice bastırdılar ki kan aksin diye.yero göğü inlettim ağrısından.ama kayınvalidem o haldeyken ay göbeğe bak 9 aylık dedi.
Bisey demedim.
Kayinvalideye gittim orda kaldim bütün herkesin içinde göbeği de hiç gitmedi dedi ses etmedim.
Bakımlı ol kendine bak biraz dedi sustum. Şıkır şıkır ol dedi bisey demedim.agladim içime attim. Sırf bunlara can sikintimdan 1 ay sütüm gelmedi doğru düzgün.agzini açıp bisey demedi.
Ne bakimmsızlığım kaldi ne çirkinliğim ne kilolu oluşum kaldı.ama ben gurursuz hala kayınvalidem anne anne diyip duruyom . Niye biliyor musunuz bu soyleidklerine pişman oldu diye.ama benim kalbim nr olacak kırılan kalbim gururum

@Gulum80 canimm kayk valideni arayip sor bence eve gelmiyir 5 gundur de.:KK43: ya kafayı yicem nasıl bırakıp gider bir baba.karisi çocuğu evde tek hiç mi düşünmez başlarına bisey gelir mi diye.onu geçtim çocuğunun kokusunu dahi izler insan ya.Rabbim bu erkeklere merhamet versin.ben şunu çok iyi anladım.bu erkekler silmeye çok meyilli.cocugunj bile silmeye meyilli.ben hala hayatında başka biri olduğunu düşünüyorum.amacim asla seni üzmek kırmak değil ama gözün üstünde olsun bence kuzumm eve geldiğinde.iyice irdele nerde kalmış bunca zaman ne yapmış diye.
Bence de ya biri var yada annesi avucuna almış olur olur da bu kadar degil karin o senin ya namusa böyle mi sahip çıkılır ne biçim insan bunlar gelinleri evde çocuğuyla tek onlardan ses seda yok yazık bu kıza ya.

Ne yaptı acaba çok merak ediyorum gerçekten... Keşke biz merak edeceğimize gülayın annesi merak edeydi o zaman herşey daha güzel olurdu........
Oda başka bi dert hadi babayı anlarım sert yapidadir ya annesi .sen annesin anne yavrunu hicmi merak etmiyorsun.

Özür diledimi senden canm pişman olduğunu nasıl anladin
Hastanedeyim doğumdan sonra hemşireler geldi tampon yapıldı.birde karnıma iyice bastırdılar ki kan aksin diye.yero göğü inlettim ağrısından.ama kayınvalidem o haldeyken ay göbeğe bak 9 aylık dedi.
Bisey demedim.
Kayinvalideye gittim orda kaldim bütün herkesin içinde göbeği de hiç gitmedi dedi ses etmedim.
Bakımlı ol kendine bak biraz dedi sustum. Şıkır şıkır ol dedi bisey demedim.agladim içime attim. Sırf bunlara can sikintimdan 1 ay sütüm gelmedi doğru düzgün.agzini açıp bisey demedi.
Ne bakimmsızlığım kaldi ne çirkinliğim ne kilolu oluşum kaldı.ama ben gurursuz hala kayınvalidem anne anne diyip duruyom . Niye biliyor musunuz bu soyleidklerine pişman oldu diye.ama benim kalbim nr olacak kırılan kalbim gururum

Özür diledimi senden canm pişman olduğunu nasıl anladin
O dedikten sonra ben çok ağladım.esim gitmiş konuşmuş anne üzüldü vs diye (kendi dediği bu) ondan sonra vicdan mı yaptı bilmiyorum ama kahvemi yapıyor.terligime kadar veriyor.uyuyakalmisim ya üzerimi örtmüş.artjk öyle şeyler demiyor.burfan anladım.hayir benim kalbim taş mı ya.o kadar şeye nasıl kirilip üzülmem ya.bana diyor ki şıkır şıkır ol.benim yapım kot tişört sweet böyleyim ben.makyaj da pek yapmam goz kalemi rimel bu kadar zaten ruh fondöten süremem artık çocuğu opuyorum yanağına dokunuyorum diye.yani bu benim yapim istemek gelirken de böyleydim simdi e böyleyim. Yok işte kilo almışım.cocuk doğurdum almam doğal değil mi :) ki daha doğudaki 2.5 Ay oldu.nerdeyse eski kilima döndüm ama doğal olarak fizik yapim bozuldu.gobegim sarktı vs.yani ne yapabilirim anne oldum sonuçta.cok kırıldim. Lohusa döneminde insan daha hassas oluyor zaten ama sağolsunlar bunlarla uğraştım bu dönemde

Bisey demedim.
Ayyy fenalıklar bastı bunlardan camı açıp bağıracağım imdaaaatt diye gelde ümük sıkma gelde ruh halini koru!

Ay sinirden kah kaha ettim artık valla ya ...Allahim sabir ver diye bağırasım var.bizde çocuğa 1 yıldır dolap alıcaz hala sorumsuzlugundan alamadık.ama git.kendine kıyafet al desem hafta sonu hemen gidip alır.araya boy aynası yaptıralım dedim eve taşımalı 2 sene oldu hala yapılmadi düşün.elektriklo süpürgem bozuktu komşudan aldım birkaç kere yüzüm kalmadı artık isteyecek.baktik yaptırmıyor bunla mı ugrascam dedim gittim yeni süpürge aldım.sonra bana bla bla yapti:ukala: öyleyse böyle dedim.yetrr ya kendim için hiçbir şey yapamıyorum.gitti bir araba aldı.borcunu ödüyorum 1 yıldır kendi maaşımın yarısını ödüyorum.arabaya bindiğimde yok ha.kendi sürüyor sürekli.takilarimin hepsi gitti.setimi bzodurdum en son ki bu acayip koydu bana çünkü çok seviyordum.cocuga takılan altınlarla kendime tuğra kolye yaptırdım diye problem çıkardı.klasik alyans aldım 2 çeyrek bozdurdum onu aldım diye söylendi.ben sana 50 binlik araba almışım ama bunun teşekkürü yok.boyle işte anlatsam dağlar yıkılır.......
Iki yıldır evliyim o kadar maddi manevi emek veriyordum. Evlendim evleneli her türlü luksumden kıstım. Borclu evlendik ayda 5 bin tl borç ödüyorduk neredeyse ve birimiz işten ciksak sistem çökecek o derece planlıydı yani ödemelerimiz düşün ben bir iş istesem ben bunun için mi evlendim diyordu. Aylarca temizlik yapmadik evde tam anlamiyla. Sitem etsem temizlikci tut diuordu ama kadına verecek kadar para kalmiyordu bize. En ufak dırdır etsem çalışma diyirdu. Şimdi 4 aydır maaş almıyorum b.kuyla oynuyor. Ben bebek daha küçük işi bıraksam mı diyince beni calişmaya ikna ediyor bu çocuğun geleceğe ihtiyacı var diyor. Kira Adana'da yıllık veriliyor 10 bin tl paramiz yoktu. Şirketten cekti eşim. Şimdi o da kesiliyor maaşindan bu ay 2.500 tl kesecekler maaşından. Ikide birde diyor ki senin rapor paranı ne zaman alabiliriz. Hani ben çalışmasam da olurdu.

Sorun iste burda o soyluyosa sende söyleyeceksin 50 binlik araba almışsın oduyosun üstüne para davasımi görüyo yüzüne vuracaksın ki her seferinde bisey diyemesin.

Aynen aklım mantığım almıyor anne bu boru değil panter olması lazım yırtıp atacak dağı taşı!
Büyük konuşmuyorum ama benim kızım öyle olacak yakarım ortalığı ev basarım kızımı da alır çıkarım varsın kocam ne yaparsa yapsın.

kızlar bugün aşı olduk 2. ay veremi olamadık aşı yokmuş iki bacaktan oldu sabah öğlen verdim calpol şimdi ateşi yok versemmi uyku gözümden akıyo ama uyuyamıyorum bırakıp ya çıkarsa diye

Aynen
Aynen ben de öyle. Anamin iki kızı bir oğlu var Bred Pit, onun için dünyayı yakar da biz kızlar onun kadar değer göremiyoruz. Bunu dile getirince de inkar ediyor yok öyle bir şey diyor. Siz kızlar bana karşı asisiniz oģlum ne desem yapıyor diyor.

Bızm ulkemzde genlde kız ewlennce el kızı olr bı anlmda artıj kocası vardr ananın ewınden cıkmstr kapılar kspsnmstr erkkse ne yapsa arkasnda durulur:KK67:

Bisey demedim.

Ah canım ah defalarca susarzda kıymetımz olmaz bı kere patlarız bızden kotusu olmaz.. laf soyletmezler analarına anasına kıyamayan karısıyla ıkısınb arasınn dengesını kuramayck kısı karısını savubanayck arkasnda duramayacak kısı ewlenmesın !! Otrsun anasınn dızınn dıbnde:sopa:

kızlar bugün aşı olduk 2. ay veremi olamadık aşı yokmuş iki bacaktan oldu sabah öğlen verdim calpol şimdi ateşi yok versemmi uyku gözümden akıyo ama uyuyamıyorum bırakıp ya çıkarsa diye

Bn saat bası alarm kuro kalktm öle yap ıstersen

Back