- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
O dedikten sonra ben çok ağladım.esim gitmiş konuşmuş anne üzüldü vs diye (kendi dediği bu) ondan sonra vicdan mı yaptı bilmiyorum ama kahvemi yapıyor.terligime kadar veriyor.uyuyakalmisim ya üzerimi örtmüş.artjk öyle şeyler demiyor.burfan anladım.hayir benim kalbim taş mı ya.o kadar şeye nasıl kirilip üzülmem ya.bana diyor ki şıkır şıkır ol.benim yapım kot tişört sweet böyleyim ben.makyaj da pek yapmam goz kalemi rimel bu kadar zaten ruh fondöten süremem artık çocuğu opuyorum yanağına dokunuyorum diye.yani bu benim yapim istemek gelirken de böyleydim simdi e böyleyim. Yok işte kilo almışım.cocuk doğurdum almam doğal değil mi :) ki daha doğudaki 2.5 Ay oldu.nerdeyse eski kilima döndüm ama doğal olarak fizik yapim bozuldu.gobegim sarktı vs.yani ne yapabilirim anne oldum sonuçta.cok kırıldim. Lohusa döneminde insan daha hassas oluyor zaten ama sağolsunlar bunlarla uğraştım bu dönemde
Kayynnda ıkı kere bana dedı cocugu ıcerde untmslar gbı bı kaf ettı ben kuznca denedı bıda kendıkerı aynı drumları yasamams sankı halden anlanıyolar