- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Kuzumngunduz de kızımı evde tek birakamiyorum uykusu çok hafif hemen uyanıyor yanında kimseyi bulamayınca başlıyor ağlamaya ama nasıl ağlama ev sahibine sesi gidiyormuş gece 2 sabah 8 arası derin uyuyor tüm islerimi hatta yemek işini temizlik işini o zaman yapıyorum mecburum anlayacaginyuce rabbime emanwt namusum da canim da
Amiiiiiin Rabbim ikinizide korusun canım vallahi aklım sizde o koca denen şahısşnasıl düşünmez bizler sorup merak ediyoruz annenin içi nasıl rahat nasıl yaa!!!Kuzumngunduz de kızımı evde tek birakamiyorum uykusu çok hafif hemen uyanıyor yanında kimseyi bulamayınca başlıyor ağlamaya ama nasıl ağlama ev sahibine sesi gidiyormuş gece 2 sabah 8 arası derin uyuyor tüm islerimi hatta yemek işini temizlik işini o zaman yapıyorum mecburum anlayacaginyuce rabbime emanwt namusum da canim da
Allaha şükür 5 gundurnbakiyorum canim babası olmadan yarın aşıyı h alledersem tamamAllahim sana guc kuvvet versin canım.Ne vicdansızmıs!Sen güclü bir annesin.Bakarsın yavruna
Taksiyle git gel kuzumAllaha şükür 5 gundurnbakiyorum canim babası olmadan yarın aşıyı h alledersem tamam
Canim kaynanam kayinbabam zatenhiç istemediler yabancı okumuş gelin diye onlar b osanmamizi zaten desteklerler kin onlar yüzüne böyle oldu sutum kesildi onlar yüzüneEğer ailesinin haberi varsa eve gelmediğinden, ailesiyle falan kalıyorsa çok büyük bir yanlışa ortak oluyorlar. Küsmenin de bir adabi olmalı. Yatağını ayırırsın, yüzüne bakmazsın, babasının evine bile götürür bırakırsın ama evde bir başına küçük bir bebekle bırakmak nedir. Gece hastalansa haberi olmaz. Dedigine göre telefonu da kapatıyor. Senin emanetin ona nikahın kıyıldıktan sonra. Örneğin bazrn eşimle dayısı gile gidiyoruz. Onların evinde başka akrabalar da olmuş oluyor. Ben de bebek huysuzlaninca bazrn kalkalim dedigimde eşim kopmak istemiyor ortam hoşuna gittigi için. Beni eve birak sen geri dön ya da kuzenin bıraksın dedim geçenlerde. Evlerimiz de arabayla 5-10 dk. Dayısı dedi ki ben ona müsade etmem, oğlum kalk hazırlan. Kızımla git, evde tek kalmasın. Yani demek istediğim o ailenin her bireyi böyle olmalı. Oglum karını kızını evde yanlız bırakma kalk evine git demesi gerekir. Çünkü bu namusa sahip çıkmaktır. Kaynanan kayınbaban örgütlemiyorsa bile çektir git evinde karının kızın yaninda ol demesi gerekirdi.
Ne yapim canim ya yavrumu hasta edecek yada inecem o komurluge başka çarem yokSen yınede dıkkatlı ol allaha emanetz hepmz ama tedbırı elden bırakmamak gerek
Ben de anlamıyorum canim.babam neyse.siniri öfkesi yıllardır dinmedi bana ama ya annem kızım tirnagiyla yüzünü cizse benim.Canim yaniyor ya annem ama anladım dünyada anne bana da es de bir yere kadarmis benim.elam dan başka kimsem yokmuş düşenin dostu olmazmisAmiiiiiin Rabbim ikinizide korusun canım vallahi aklım sizde o koca denen şahısşnasıl düşünmez bizler sorup merak ediyoruz annenin içi nasıl rahat nasıl yaa!!!
Ne yapim canim ya yavrumu hasta edecek yada inecem o komurluge başka çarem yok
kocan annenelre gidemiycgni biliyo sanirim.hic teli falanda acmiyo mu sen kpederi arasan bi konussan ne bilim.ben senin yerinde olsam rezil ederim onları eslerina dostlarna herkesi arar ayaga kaldiririm.benm babam ikinci evlilgmde beni kabul etmek istemedi oysaki kendi zorlamisti.telde dedi rezil olcaz elaleme bende merak etme gelmem kapiba sokakta o.. olurum genede gelmem dedim aninda ucak biletinu aldirdi.biraz sesini cikart herseyi kabullenme o kocan olcak adam demicem insana benzeyen tür eve gelmk zorunda ara kaynanalari rezil edicen sizi de polise kayip ilani vericem de butun herkes duycak sizi de.susma sustukca ezeerler ve bu ilk olmaz yani devamı gelir.Ben de anlamıyorum canim.babam neyse.siniri öfkesi yıllardır dinmedi bana ama ya annem kızım tirnagiyla yüzünü cizse benim.Canim yaniyor ya annem ama anladım dünyada anne bana da es de bir yere kadarmis benim.elam dan başka kimsem yokmuş düşenin dostu olmazmis
Bende 2 numara kullaniyorum prima kizim 6 kg ama 2 no küçük gelmiyoŞaka gibi. Ben premium care kullaniyordum. Elimde baya stok vardı hediye geldigi icin 3 kutu 120 lik paket tukettik. 2-5 kg yaziyor ustunde ama biraz küçülmüştü son zamanlarda bitse de kurtulsan diye düşünüyordum. Bitti şükür 2 gündür 2 numaraya geçtim o da 3-6 kilo yaziyor bebek 5 kilo civarı zaten.siz maşallah 3 numaraya geçmişsiniz.
Onu da hslledersin eminim canim.Allaha şükür 5 gundurnbakiyorum canim babası olmadan yarın aşıyı h alledersem tamam
Her harfine katılıyorum!kendi basima gelmis gibi doldum uzuldum sinir oldum kabbullenme artik sineye cekme ara ortaligi ayaga kaldir yaparim ederim deme.ben simdiye cingar cikarmistm evladimla beni basbasa birkck defolcak gidecek tamam gitsin.sat sende yavrum o evde ne varsa sat ikinci ele ver gitsin kaynananlarada sole cocugma bez mama alamiyrm satiyrm de vallah satardim kimsenin gzounun yasina bakmazdm.aha da cildirdm cok uzuldm ya yaziklar olsun onlara allahindan bulsunlar.
kocan annenelre gidemiycgni biliyo sanirim.hic teli falanda acmiyo mu sen kpederi arasan bi konussan ne bilim.ben senin yerinde olsam rezil ederim onları eslerina dostlarna herkesi arar ayaga kaldiririm.benm babam ikinci evlilgmde beni kabul etmek istemedi oysaki kendi zorlamisti.telde dedi rezil olcaz elaleme bende merak etme gelmem kapiba sokakta o.. olurum genede gelmem dedim aninda ucak biletinu aldirdi.biraz sesini cikart herseyi kabullenme o kocan olcak adam demicem insana benzeyen tür eve gelmk zorunda ara kaynanalari rezil edicen sizi de polise kayip ilani vericem de butun herkes duycak sizi de.susma sustukca ezeerler ve bu ilk olmaz yani devamı gelir.
Bende 2 numara kullaniyorum prima kizim 6 kg ama 2 no küçük gelmiyo
Ah kuzım ah valla dilek haklı ara ağızlarına tükür arayacağım bütün eşinizi dostunuzu rezil edeceğim sizi de yeter bencede yeter yani utanmazlar!Ben de anlamıyorum canim.babam neyse.siniri öfkesi yıllardır dinmedi bana ama ya annem kızım tirnagiyla yüzünü cizse benim.Canim yaniyor ya annem ama anladım dünyada anne bana da es de bir yere kadarmis benim.elam dan başka kimsem yokmuş düşenin dostu olmazmis
Ah ah yaa.....
Sabahlara kadar dertlesmek aglamak ıstıyorum su an
Saol canim 1 ay cift bez bagladik alfa 57 ydi evet gercekten bunaltiyo cocugu gorunce ben bile bunaliyodum kaldiki o nasil bunalmasin darisi size olsun canimCanim.sen.ne.kadar süre çift bez bagldin.değerlerin kcti bu arada gözün aydın çok sevindim bebegin için çift bez çok bunaltıyor yavruları darisi bana burada ayni sorunu yasayan diğer arkadaslata
Canim hatırlamıyorum arada nnerden baksan 3 yıl.geçmiştir peki hesap parti bende olsa bile mi çekebilir evet dediysem çünkü hatirlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?