• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

K Koala_anne Canim bugun bebegi tekrar kontrole gtrduk burun akıntısi icin.Cok sukur ilerlememis Gitmisken vajinal yapısikligi soyledim,acilmadi diye.Biraz zorladi,acilmadi.Verdigi kremi gunde 2 defa ,bi hafta daha kullan dedi.Ben bi daha denerim,olmazsa cocuk cerrahina yonlendirim dedi.Bustryle acacakmis cerrah.Daha erken degil mi canim ya:(Acilmazsa napayım ben?

Merhaba annele, ben ocak annesiyim. Bebeğimin alnında; göz kapaklarında ve bütün deliklerinde kırmızı lekeler var, göre ediyorlar zamanla size sormak istedim, böyle olup da geçen var mı ?

Ben sleepy kullanıyorum canm 1 ay olcak neredeyse 3 numaraya geceli
Şaka gibi. Ben premium care kullaniyordum. Elimde baya stok vardı hediye geldigi icin 3 kutu 120 lik paket tukettik. 2-5 kg yaziyor ustunde ama biraz küçülmüştü son zamanlarda bitse de kurtulsan diye düşünüyordum. Bitti şükür 2 gündür 2 numaraya geçtim o da 3-6 kilo yaziyor bebek 5 kilo civarı zaten.siz maşallah 3 numaraya geçmişsiniz.

Şaka gibi. Ben premium care kullaniyordum. Elimde baya stok vardı hediye geldigi icin 3 kutu 120 lik paket tukettik. 2-5 kg yaziyor ustunde ama biraz küçülmüştü son zamanlarda bitse de kurtulsan diye düşünüyordum. Bitti şükür 2 gündür 2 numaraya geçtim o da 3-6 kilo yaziyor bebek 5 kilo civarı zaten.siz maşallah 3 numaraya geçmişsiniz.
Benim kızın baldırlar biraz tombik bana cekmis:)bacağında kızarıklık oluyodu hep o yüzden geçtim canm birde her bezin kalıbı bir olmuyo canm mesela molfixin 3 numarası sleepyden daha büyük ebat olarak .sen geç kalmışsın 2 numaraya geçmek için sizdiriyodu bizim ki hep:)

Son düzenleme:
K Koala_anne Canim bugun bebegi tekrar kontrole gtrduk burun akıntısi icin.Cok sukur ilerlememis Gitmisken vajinal yapısikligi soyledim,acilmadi diye.Biraz zorladi,acilmadi.Verdigi kremi gunde 2 defa ,bi hafta daha kullan dedi.Ben bi daha denerim,olmazsa cocuk cerrahina yonlendirim dedi.Bustryle acacakmis cerrah.Daha erken degil mi canim ya:KK43:Acilmazsa napayım ben?
Canım çok erken napıyor bunlar kafayı yemiş yemin ederim zorlamak ne demek tövbe yarabbim yaaa ben geçen sene 3 numara kızımı götürdüğümde bile müdahale için çok erken dedi 3 yaşına yakın yaştaki çocuğa erken diyorlarsa yeni bebeğe cerrahi müdahale yada elle müdahale ne demek sakın izin verme zarar görür hem açılır daha çok erken bunun için

Kuzum benim kiz 3650 doğdu
Bızımkı daha bugun 5250 canım sennkı ılerdeyma ondn erken baslanısın bnde baslayım o zaman buhun bıter elmdekı
1 ayda 1250 aldı simdi 2 ayını dolduran 2hafta önce de 5bucuktu ben cabuk geçtim sızıyordu sirtindanda hep.seninki kac kilo dogdu

Sunu bır kere daha anladımkı rabbbım kmseye muhtac etmesn kendı paranı kazanıp harcaması gıbı yok 35 lıra olan faturam 45 lıra geldı bu ay cnku msj hallım btms esmle kavga edıyosuk bısuru msjşastık smdı bana onn faturasını msj atma ve cok kalbımo kırdı. Bız sahoden aynı ewde ıko yabancı olmusuzda ben unıtuyorm ıste.. corabı denedım olmadı sndıde avonu denıcem faturam cıksa kardr napıyom laf duymaktansa.. benmı ewlensık ıkı yıl calstm ewı gwcndrdım esımın kazandıgıda bırca gttı ıkı yıl artı elmde kolmda ne varsa bozdrdum bınalyansım kaldı hepsnı verdm elıne borca yatr bysın onumuze bakalım dedım ama. Gram degerı yokms yaptıklarımın . Cok yazık

Merhaba annele, ben ocak annesiyim. Bebeğimin alnında; göz kapaklarında ve bütün deliklerinde kırmızı lekeler var, göre ediyorlar zamanla size sormak istedim, böyle olup da geçen var mı ?

Benm oglumun sol goz kapagnda var dogum öpücüğü dedı dkre gecebılır dedı. Dktra sor ıcın rahat etsın

Sunu bır kere daha anladımkı rabbbım kmseye muhtac etmesn kendı paranı kazanıp harcaması gıbı yok 35 lıra olan faturam 45 lıra geldı bu ay cnku msj hallım btms esmle kavga edıyosuk bısuru msjşastık smdı bana onn faturasını msj atma ve cok kalbımo kırdı. Bız sahoden aynı ewde ıko yabancı olmusuzda ben unıtuyorm ıste.. corabı denedım olmadı sndıde avonu denıcem faturam cıksa kardr napıyom laf duymaktansa.. benmı ewlensık ıkı yıl calstm ewı gwcndrdım esımın kazandıgıda bırca gttı ıkı yıl artı elmde kolmda ne varsa bozdrdum bınalyansım kaldı hepsnı verdm elıne borca yatr bysın onumuze bakalım dedım ama. Gram degerı yokms yaptıklarımın . Cok yazık
Erkekler hep böyle bende üniversiteyi okumadigima öyle pişmanım para isterken hep yok diyo burnumdan getiriyo sonra veriyo .nankorler

Bebeğim her bebegin gelişimi farklı benim oğlum 28 inde tam 2 ayı bitirecek 3.aya girecek ve biz geçen hafta kontrole gittik 7700 kiloydu. Çok iri bir bebek maşallah.ama doktor dedi ki genetik :) yani babayla bende iriyiz.65 cm boyu da.mesela eşimin boyu 1.90 ben 1.72 yim.genetik de olabiliyo

Sağlık ocağı hemşireleri öyle canım bildiğin ağzına kürekle vurmalık bende bizimkine güvenemediğim için özelde yaptırıyorum aşılarını orda doktorda hemşirede banyo yaptırma dedi verem aşısı suyla temas edince tutmuyormuş bizde ateşte olmadı çok şükür
Tuttuğunu nasıl anlayacağız cnm ya..benim kıza ebe aşıyı yaparken zorlandı diğer ebeye sen daha iyi yapıyorsun sen yap dedi..kız da çok ağlayınca benim ebe tamam yeter olduğu kadar olsun dedi diğeri de oldu zaten dedi ama benim içime bi şüphe düştü tuttu mu tutmadı mı diye.. Nasıl anlatım bi de tutmadıysa tekrar mu yapılır

Erkekler hep böyle bende üniversiteyi okumadigima öyle pişmanım para isterken hep yok diyo burnumdan getiriyo sonra veriyo .nankorler
Annemle babam ayrılmislardi.annemi emekli öğretmendi annemin maasi sayesinde kimseye muhtaç olmadık çok sjkur.sonra gördüm ki babana güven olmuyor kime güveneceksin en iyisi okuyup kendi paranı kendin kazan.coo şükür eğitim fakültesi sınıf öğretmenliğini kazandım ve üni okurken 4 yıl boyunca mağazalarda çalıştım.ikinci öğretimdim.sabah 9 de işe gider 4 de çıkar 5 de okula gider gece 10 da çıkardım okuldan.eve geldiğinde gece 11 olurdu.hafta sonu da full çalıştım.cok şükür kimseye muhtaç olmadık sonra da atandim. Burda yaşıyorum ya hep bir kadın isterse yapamayacağı şey yok.

Back