• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Masallah sana ben ileriye dönük düşünemedim ne olacağımız belli degil simdi dank etti kafama ama 2 çocuktan sonra valla bu ülkede kadın olmak zor kendi aileme bile güvenmiyorum ben.
Annemle babam ayrılmislardi.annemi emekli öğretmendi annemin maasi sayesinde kimseye muhtaç olmadık çok sjkur.sonra gördüm ki babana güven olmuyor kime güveneceksin en iyisi okuyup kendi paranı kendin kazan.coo şükür eğitim fakültesi sınıf öğretmenliğini kazandım ve üni okurken 4 yıl boyunca mağazalarda çalıştım.ikinci öğretimdim.sabah 9 de işe gider 4 de çıkar 5 de okula gider gece 10 da çıkardım okuldan.eve geldiğinde gece 11 olurdu.hafta sonu da full çalıştım.cok şükür kimseye muhtaç olmadık sonra da atandim. Burda yaşıyorum ya hep bir kadın isterse yapamayacağı şey yok.

Canimmm güçlü ol.bak boz kadınların istersek yapmayacagi bisey yok.biz güçlü olursak yavrularımızda güçlü olur.yavruna dimdik gözük.ben hiç unutmam bor gün ağlıyordum annem demisti ki ağlamayacaksın güçlü olacaksın.sen ne kadar güçlü olursan hayat da o kadar güzel olur dedi annem.cok doğru....esin gelmedi mi hala
5 gün oldu gelmdi canim gelmeyeck de galiba yarın asi var ne yapacam bilmiyorum yarın bari gelse arabayı arabayı aldı gitti hava hava da bozuk

Allh sen den de razı Olsn Canm gönlün ferahlasın inşh.. içine atma Canm dert yükleme kalbine seninleyiz elimizden geldiğince stresini azaltmaya çalışıyrz keşke elimizden daha fazlası gelse.. geçecek bunlar Canm rabbim sabır versn
Amin canim amin kızım olmasane yapardım bilmiyorum bana guc veriyor zatenn allahim kizimin yuzune baksin bana sabir hiç versin babasınaakıl vicdan versin eve kızı için bari donsun

Tamam canim sürekli giremiyorum kiizma banyo falan yaptırdım ev sahibi mi çağırdım kendimde banyoya girdim
Canım kayınvalidenlere kızgınsın ama bence kızın için aramalısın sen aradıktan sonra da gelmezse babanı bir kez daha ara ve durumu anlat elbet sana sahip çıkacaktır tek başına bebek büyütmesi cok zor bizde hataydayız cok yakınız havalar iyi simdilik ama yine de soba yanmazsa üşütme bebeğini tek basına hem bebeğe bakıp hem üniversite ye hazırlanman zor olur annen bakar bebeğe sen de rahat rahat ders calısırsın hangi bölümü bitirdin kpss ye kadar bebek büyüyünce çalışıp ikinize de bakabilirsin

Selam bacılar biz bugun kontrole gittik kalca ultrasonuda cekildik artik cift bez kullanmiycaz acilar duzelmis yarın aşi var giderken calpol verdyim mi diye sordum olk karna asilari vermen iyj olur cay kasigimi diye sordum kilosundan dolayi cay kasiginin az gelivegini yarim olcek vermem gerektigini soyledi rota virusu aşisinida bu ay degil 3. Ay hastanede yapariz dedi kesinlikle tavsiye ediyorum yapilmali dedi
Canim.sen.ne.kadar süre çift bez bagldin.değerlerin kcti bu arada gözün aydın çok sevindim bebegin için çift bez çok bunaltıyor yavruları darisi bana burada ayni sorunu yasayan diğer arkadaslata

Canım çok erken napıyor bunlar kafayı yemiş yemin ederim zorlamak ne demek tövbe yarabbim yaaa ben geçen sene 3 numara kızımı götürdüğümde bile müdahale için çok erken dedi 3 yaşına yakın yaştaki çocuğa erken diyorlarsa yeni bebeğe cerrahi müdahale yada elle müdahale ne demek sakın izin verme zarar görür hem açılır daha çok erken bunun için
1 hafta sonra kontrole cagırdi ,gitmicem canim o zmn. Sagolasin,senin fikirlerin benim icin cok onemli.

Gulum benim bildigim kadariyla hesab acilirken size sormuslardir kisilerden herhangibiri olmadan para cekilenilir mi diye
SiZ evet dediyseniz cekebilir
Canim hatırlamıyorum arada nnerden baksan 3 yıl.geçmiştir peki hesap parti bende olsa bile mi çekebilir evet dediysem çünkü hatirlamiyorum

Canım küçük boy tencereye zeytinyağını koy doldur yani altını hızlı olmayacak şekilde en küçük ocakda orta derecede ısıt baloncuklar çıkmaya başlar kokusundan anlarsın yağın kızdığını ama yakma yağı. Sonra bi köşede soğusun bi kavonoza yada pompalı şişe veya bebe yağı şişesi kolonya şişesi gibi bişeye boşalt sürmek için kullanman kolay olsun, küçük bir kavonaza da bağırsaklarını yumuşatmak için ayır hergün bi çay kaşığı verebilirsin bağırsaklarını yumuşak tutar tabi kaka yapmada bi sorunu yoksa ne olur olmaz diye bi köşede dursun belki lazım olur
Canim.ben mamasina bir cay kaşığı koysam olur mu kusturmaz dimi.3 gune BI kaka yapıyor anne sutuolsa. Sorun değil.mama ya kabiz oluyor.yavrum

Canim.ben mamasina bir cay kaşığı koysam olur mu kusturmaz dimi.3 gune BI kaka yapıyor anne sutuolsa. Sorun değil.mama ya kabiz oluyor.yavrum
Bı dene bakalım ama şöylede yapabilirsin önce zeytinyağını ver azıcık azıcık sonra arkasından mamayı daya çünkü miğdesi bulanabilir benim kızın miğdesi çok bulanıyor zeytinyağından brnde verip hemen emziriyorum yoksa ağzını sarıyor herhalde yağ öğürüp duruyor... Yarın taksiye bin git bide kömürünü kovanı bi poşete koy yedek kova varsa ona hazırla akşam karanlıkda inme aşağı Allah korusun başına bişey gelir dışarısı sapık ve iftira atacak namussuz dolu iftira falan atarlar Rabbim sizi imansız kötü niyetli insanlardan korusun yavrum benim

Canım işin gercekten çok zor Rabbim güç kuvvet versin sağlık sıhhat versin kızınada sanada kocanıda eşşekler tepsin inşallah ama tekrar tekrar ara aileni mutlaka seni anlıycaklardır bikere aradım istemediler diye gurur yapma kızın için ara eğ boynunu ailene ama eşine ezdirme kendini ne olursa olsun sen üstesinden gelebilirsin yıkılma şansın yok artık bi annesin
Kizim için güçlü olmak zorundayım canim galiba ailemdennde hayir yok anlattigimnhalde herşeye daha hiç aramadilar eşim desen. Oda artık.kendimde sorun arıyorum sorun bende mi ben.ne yaptım diye kotu olan benim herhalde

Kizim için güçlü olmak zorundayım canim galiba ailemdennde hayir yok anlattigimnhalde herşeye daha hiç aramadilar eşim desen. Oda artık.kendimde sorun arıyorum sorun bende mi ben.ne yaptım diye kotu olan benim herhalde
Asla sen kötü falan değilsin el yapıyorda annenlere ne oluyor hayret yaa sinirlenmemek elde değil deli oldum annenlere....kuzum bebeğini ev sahibine bırakıp banyoya girmişsin ya ne kadar güvenilir bu devirde kimseye güvenip yavrunu bırakma bi daha

Canim bugun ilk defa kızıma kendim.Tek basima banyo yaptırdım tek başına çok. Zormus yaptırmak ama başardım.yarın da asi var onu da atlatirsam tamam insallah asıdan sonra atesi çıkmaz 4 asi ağır gelmez

Allah kolaylık versn cnm ben bıle buhun kendm gtmek ıstersım halledersın allahn ıznyle

Bı dene bakalım ama şöylede yapabilirsin önce zeytinyağını ver azıcık azıcık sonra arkasından mamayı daya çünkü miğdesi bulanabilir benim kızın miğdesi çok bulanıyor zeytinyağından brnde verip hemen emziriyorum yoksa ağzını sarıyor herhalde yağ öğürüp duruyor... Yarın taksiye bin git bide kömürünü kovanı bi poşete koy yedek kova varsa ona hazırla akşam karanlıkda inme aşağı Allah korusun başına bişey gelir dışarısı sapık ve iftira atacak namussuz dolu iftira falan atarlar Rabbim sizi imansız kötü niyetli insanlardan korusun yavrum benim
Kuzumngunduz de kızımı evde tek birakamiyorum uykusu çok hafif hemen uyanıyor yanında kimseyi bulamayınca başlıyor ağlamaya ama nasıl ağlama ev sahibine sesi gidiyormuş gece 2 sabah 8 arası derin uyuyor tüm islerimi hatta yemek işini temizlik işini o zaman yapıyorum mecburum anlayacaginyuce rabbime emanwt namusum da canim da

Masallah sana ben ileriye dönük düşünemedim ne olacağımız belli degil simdi dank etti kafama ama 2 çocuktan sonra valla bu ülkede kadın olmak zor kendi aileme bile güvenmiyorum ben.

Anne baba es bıyere kadar rabbım kendnden baskasına muuhtac etmesın gerısı bos

Back