Biz ses açamaz oldukAni seslere ıyanıyo irkılıyo bızımkıde nrmalde tvnn yannda beaıgıdr haff sesle ıZlıyorZ uyurkende
iyi geceler kizlar. yazıları okumıyorum.minnak gecmis olsun. gecen yazmıştım 2 gun hastanede yattik bronsit tanısıyla bugun yine öksürük vardi tekrar gittik ciğerlerini tıkalı dedi doktor ve 15 gun oldu bu kadar yoğun tedavide rahatlama olmanızda alerjik bronsit olabilir dedi ve alerji uzmanına görünün dedi ve yeni bir tedaviye başladı cocuk peri da m oldu ilaçlardan mahvoldu buhar makinesinin sesini duyunca beynim zonkluyor artik bize dua edin. var mi başından böyle olay gecen veya tanık olan
Biz ses açamaz olduk
O derin uykular gitti
Ayağa kaldırıyorduk uyansın diye
Yanında sesleniyorduk falan
Konuşamıyoruz bile
Hadi sese alışsın biraz diyoruz ses açıyoruz ya da azıcık sesli konuşuyoruz uyanıyor hemen
Bebişim 2 saattir uyuyor ama arada eller hep aktif
Uyanacakmış gibi :)
Beşiği sallatıyor bana
Durdurunca başlıyor eller harekete :)
İyi biliyorlar işi
Uyutmadı beni :)
Çok geçmiş olsuniyi geceler kizlar. yazıları okumıyorum.minnak gecmis olsun. gecen yazmıştım 2 gun hastanede yattik bronsit tanısıyla bugun yine öksürük vardi tekrar gittik ciğerlerini tıkalı dedi doktor ve 15 gun oldu bu kadar yoğun tedavide rahatlama olmanızda alerjik bronsit olabilir dedi ve alerji uzmanına görünün dedi ve yeni bir tedaviye başladı cocuk peri da m oldu ilaçlardan mahvoldu buhar makinesinin sesini duyunca beynim zonkluyor artik bize dua edin. var mi başından böyle olay gecen veya tanık olan
Sende sağol canım benim ❤Çok sağol canım ya. Sen de olmasan
Ben de düşünüp duruyorum kaç gündür. İlk olunca insan acemi oluyor malum.
Çok geçmiş olsun
Bizim de hırıltı var sanki
İlaç da kullanıyoruz
Balgamı olduğunu nasıl anlıyoruz onu bilmiyorum
Boğazından çatallı bir ses geliyor o mu balgam
Yoksa doktor mu söylüyor canım
Sende sağol canım benim ❤
Kuzum arkadaşların dedikleri iyi gelir bu hemoroid tamamen geçen bi şey değil malesef sadece ilwrlemesini engellersin bendede var malesef ve düzelecek gibi değil malum 4.doğum ve hep sorun yaşadım ve şuan da çekiyorum benim durum ameliyat lık amaa korkuyorum sen krem falanda kullan bitkisel denilenleride uygula hatta dr a git bayan dr iste ihmal etme ben ettim iyi değil benim durumVanım senn bılgn varöı hemoroıd konusunda
Bizde ilk zamanlar oyleydik canim ama alıştı aslında hastane odasında da kizimizi hemşire getirdiğinde esim almak istemişti eşim aldı dün evde bıraktım ikisini sağlık ocağına konfeksiyoncuya markete gittim ama emzirip gidiyorum senin esinde alışır zamanla sadece biraz kendine güvenmesi lazimAhh nekadar güzel canım ben güvenip bırakamıyorum hoş oda kendine pek güvenemiyo nerdeyse 2 aylık olucaz kucagında acayip tedirgin tutuyo evde bile bak biraz temizlik yapayım diyorum sen bak kızıma ben yaparım diyodışardaki işleride mecbur arabayla çıkıyoz onlar kapının önünde arabanın içinde bekliyolar ben alacaklarımı alıyom yapacaklarımı yapıyom:))
kCanım kanamamı vardı sadece benm hamıleyken ara ara kanama oluyodu oeceteye gelıyodu sıldkce smdı buhun memelesme olma kucuk bıtane sennde varmydı oda gecermı zeytnyagyla
Hafif içine sur canim masaj yap makatina zeytinyaglaEwet cnm bıkac aydr buyuk abdestı yaparken acı oluhodu blıyodm kanama olcagını sbra oeceteye bır ıkı damla kan gelıyodu bugnde memelesme oldu korktm ıyıce. Haff ıcıne sureyım zeytnyagını dımı
Sesi gectim canim bizim sese hassasiyetimiz bir haftadir var ozellikle zil sesi ve telefin sesinden irkilrek alamıyor hatta biz ışığı bile acamiyoruz hemen uyaniyor ama süpürge sesini de çok seviyorBiz ses açamaz olduk
O derin uykular gitti
Ayağa kaldırıyorduk uyansın diye
Yanında sesleniyorduk falan
Konuşamıyoruz bile
Hadi sese alışsın biraz diyoruz ses açıyoruz ya da azıcık sesli konuşuyoruz uyanıyor hemen
:) Cok yorucu evet.Sabirli olamiyorum bazen.Aglamasi uzuyr insani yoksa sabaha kadar tasirim kucsgimdaBizim de dün öyleydi
Çok yorucu oluyor bazen
Bir gülüşleri de yetiyor
Bu kadar tatlı bişey görmedim ben hayatımda :)
Hep ayni kuzucuklar ya:)Bebişim 2 saattir uyuyor ama arada eller hep aktif
Uyanacakmış gibi :)
Beşiği sallatıyor bana
Durdurunca başlıyor eller harekete :)
İyi biliyorlar işi
Uyutmadı beni :)
Suya girince yanici ozelligi yok oluyr canim.Ben adacayi buharina da oturyrdum.Istersen onu da yapabilirsinO yakan bşey deglmı xnm yanls baey yapp dahada beter etmeyım.. bıde kac defa uygulucam
Geçmiş olsun canım çok zor bizde 2 gün kaldık 2 gün gçzümün yaşı dinmedi çok şükür şimdi iyiyiz sizde iyi olacaksınızHastaneye yattık.yavrumun ciğerleri iltihaplanmış.cok kötüyüm çok ağlıyorum geceden beri.ben nasıl yaptım bunu nasıl böyle bir hata yaptım.dua edin bize.ne zaman çıkacağımız bello değil.antibiyotige başladılar.
Kuzum arkadaşların dedikleri iyi gelir bu hemoroid tamamen geçen bi şey değil malesef sadece ilwrlemesini engellersin bendede var malesef ve düzelecek gibi değil malum 4.doğum ve hep sorun yaşadım ve şuan da çekiyorum benim durum ameliyat lık amaa korkuyorum sen krem falanda kullan bitkisel denilenleride uygula hatta dr a git bayan dr iste ihmal etme ben ettim iyi değil benim durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?