2017 Aralık Anneleri

E Emirimoglum cnm cok gecms olsn rabbım sıfa versın suclama kendını cnm bulaen önlemını almazmydn anneyız bz ewlatlarmz ıcın herseyı yaparı rabbım sıfa versn kuZucuguna ınsallah.. nesı vardı cnm nasl belrtı vardı

Hem seker hem gaz yapan yıyecekler bıde smdı hemoroıd cıktı neyı nasıl yıyecem hadı bakalım allah buyuk rabbım sen beterınden koru cumlemzıı

Kızlar biz taburcu olduk evimize geldik. İki fıtıkta temizlendi çok şükür. Sünnette istedik. Anestezi etkisinin bir süresi var vakit kalırsa yaparım dedi doktor. Sünnetini de yaptırdık yavrumun. 10.30-17.30 arası aç kaldı. Ameliyathanenin kapısından ağlayarak çıktı. Odaya geçince öyle bir ağladı ki sesi kısılana kadar ağladı yavrum. Çatladı ağlamaktan. Ben bakamadım anne sen ilgilen dedim. Psikolojik olarak bitik hissediyordum. Yara izini ve pansumanlarını görmeye dayanamadım. Anne sen bağla bakamıyorum dedim. Altını bağladılar da öyle alabildim kucağıma. Ağlamaktan bayıldı uyudu. Saati dolunca da uyandırdım. Yarım saat emdi uyudu. Bir daha emzirin kusmazsa taburcusunuz dediler. Kuzum uykusunda bile iç çekiyor hala, birden yüzü ağlamaklı oluyor. Bir travma yaşadığı o kadar belli ki...

Canım geçmiş olsun. Mübarek olsun sünneti paşanın. Biz de yaptıracaz inşallah 40 dolduktan sonra.

Bu sabah gittik antibiyotik ve hava verdi onları kullanacaz evde insallah duzelir ya o kadar herseyine dikkat ederek bakıyoduk nasıl bu kadar hasta oldu yavrum anlamıyorum çok üzülüyorum
Hepimiz dikkat eeiyoruz canım ama oluyo işte yapçak bişey yok Rabbim daha kötü dert vermesin şöyle güzel bi kar yağsa bütün mikroplar gidecekte yağmadı bi türlü

Allah yatdmcınz olsn cnm bızımde ıkınhaftadr gecmeyen balgam var bı haftadrda öksuruk bes gn antıbıyotık ve surup kullandık hala braz var balgam ve öksruuk tam ıyılesmesı vıda gotrsemmı dıye dsnuyorm rabbım sıfa versn cumlemıze
canim bizim hirilti duzelmedi diye tekrar tekrar goturduk.

Çok geçmiş olsun
Bizim de hırıltı var sanki
İlaç da kullanıyoruz
Balgamı olduğunu nasıl anlıyoruz onu bilmiyorum
Boğazından çatallı bir ses geliyor o mu balgam
Yoksa doktor mu söylüyor canım
canim aynen catalli bir ses ve hirilti vardi bizim antibiyotik kullanmamız rağmen ciğerlerine inmis. bi görür istersen dr küçükler daha rabbim korusun.

Kızlar biz taburcu olduk evimize geldik. İki fıtıkta temizlendi çok şükür. Sünnette istedik. Anestezi etkisinin bir süresi var vakit kalırsa yaparım dedi doktor. Sünnetini de yaptırdık yavrumun. 10.30-17.30 arası aç kaldı. Ameliyathanenin kapısından ağlayarak çıktı. Odaya geçince öyle bir ağladı ki sesi kısılana kadar ağladı yavrum. Çatladı ağlamaktan. Ben bakamadım anne sen ilgilen dedim. Psikolojik olarak bitik hissediyordum. Yara izini ve pansumanlarını görmeye dayanamadım. Anne sen bağla bakamıyorum dedim. Altını bağladılar da öyle alabildim kucağıma. Ağlamaktan bayıldı uyudu. Saati dolunca da uyandırdım. Yarım saat emdi uyudu. Bir daha emzirin kusmazsa taburcusunuz dediler. Kuzum uykusunda bile iç çekiyor hala, birden yüzü ağlamaklı oluyor. Bir travma yaşadığı o kadar belli ki...
Geçmiş olsun canım çok şükür ameliyatıda sünnetide atlattınız Rabbim başka dert vermesin inşallah sağlıkla büyüt yavrunu çok zor bi süreç geçirdin sende dinlen bol bol

Bizde ilk zamanlar oyleydik canim ama alıştı aslında hastane odasında da kizimizi hemşire getirdiğinde esim almak istemişti eşim aldı dün evde bıraktım ikisini sağlık ocağına konfeksiyoncuya markete gittim ama emzirip gidiyorum senin esinde alışır zamanla sadece biraz kendine güvenmesi lazim
Bizimkinin alışması için 2 ay falan daha geçmesi lazım çok ufak biyerine zarar veririm diyo halbuki 3710 doğdu bide 2.500 falan doğsa yanmışım ben arada kucagına alıyo onuda yapamaz:@

Ayy bi kaç gün girmeyince birikenleri okumak ne zor oluyo yaa yazamasamda okumadan geçemiyorum Bebişi kendisi hasta olanlara Rabbim şifa versin tez vakitte iyileşsinler inşallah . Bizimde dün kontrolümüz vardı 2 gün hastanede antibiyotik ve hava tedavisinin ardından 5 günde evde aynı tedaviyi uyguladık artı bide doktor balgam sökücü bi şurup verdi sabah akşam ilk gün içtikten 2 dak sonra şeffaf balgam kustu resmen sonrada öksürürken 2 kere koyu balgam fırlattı (öksürürken bebeğinizi yere doğru çevirip gaz çıkarır gibi sırtına vurun) büyük abdesti de sürekli mukusluydu dün kontrolde çok iyi dedi doktor ilaçları bıraktık öksürükte yok çok şükür darısı başınıza Rabbim bidaha yaşatmasın....

Bizimkinin alışması için 2 ay falan daha geçmesi lazım çok ufak biyerine zarar veririm diyo halbuki 3710 doğdu bide 2.500 falan doğsa yanmışım ben arada kucagına alıyo onuda yapamaz:mad:
Aslında maşallah iyi doğmuş minigin alisir zamanlan esinde biz 3300 dogduk 2900 düştük 2 gub kuvezde kaldik en son 1 aylik kontrolde daha 4 kilo bile degildik bekim esimin 19 tane yegeni var onun icin.alisik bebeklere pek zorlanmadı kucağına alırken şimdi kızımla kucağında oynuyor bile

Aslında maşallah iyi doğmuş minigin alisir zamanlan esinde biz 3300 dogduk 2900 düştük 2 gub kuvezde kaldik en son 1 aylik kontrolde daha 4 kilo bile degildik bekim esimin 19 tane yegeni var onun icin.alisik bebeklere pek zorlanmadı kucağına alırken şimdi kızımla kucağında oynuyor bile
Bizimkininde yeğenleri var ama 7 8 aylıktan önce onlarıda kucagına almamış buna şükür diyorum :))

Ayy bi kaç gün girmeyince birikenleri okumak ne zor oluyo yaa yazamasamda okumadan geçemiyorum Bebişi kendisi hasta olanlara Rabbim şifa versin tez vakitte iyileşsinler inşallah . Bizimde dün kontrolümüz vardı 2 gün hastanede antibiyotik ve hava tedavisinin ardından 5 günde evde aynı tedaviyi uyguladık artı bide doktor balgam sökücü bi şurup verdi sabah akşam ilk gün içtikten 2 dak sonra şeffaf balgam kustu resmen sonrada öksürürken 2 kere koyu balgam fırlattı (öksürürken bebeğinizi yere doğru çevirip gaz çıkarır gibi sırtına vurun) büyük abdesti de sürekli mukusluydu dün kontrolde çok iyi dedi doktor ilaçları bıraktık öksürükte yok çok şükür darısı başınıza Rabbim bidaha yaşatmasın....
Gecmis olsun canim yüce rabbim BI daha yasatmasin bizde de balgam var 10 gun önce gittim domtor ilac vermedi kusarak atacak balgamini ddi oksurugu artarsada hastanede yatirabiliriz ddi bakalım bugün gidrcez kontrole hem kalca usg için hem de balgam oksuruk icin

Back