- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 43
- 34
Hâlâ hastanedeyiz su hastaneden çıkmam istiyorum biran önce çok üzülüyorum.gece boyu ağladı yavrum.serumlarda yakıyor.antibiyotukk özellikle çok yakıyor yavrumu bize dua edin çok ihtiyacımız var...yavrumun ağız kenarı göz kenarları morardı.Allahim başka bisey olmadan çıksaydık hastaneden.... Çok kötüyüm bitik haldeyim...buna da şükür diyorum en azından emmeye başladı artık.
umudunu-kaybetme bende basur var ameliyat olmayı düşünüyorum çünkü artık çok etkiliyor.yavrum iyileşirse inşallah ameliyat olucam.
minnak çok üzüldüm canimm...kurtulmussunuz fitik dan sunnetten oyle dusun cok sukur...bebegimin elinden damar yolu bulamadılar deldiler yavrumu.esn son ayağından açtılar bir anne için onu serumlu görmek çok zor.lmuss
umudunu-kaybetme bende basur var ameliyat olmayı düşünüyorum çünkü artık çok etkiliyor.yavrum iyileşirse inşallah ameliyat olucam.
minnak çok üzüldüm canimm...kurtulmussunuz fitik dan sunnetten oyle dusun cok sukur...bebegimin elinden damar yolu bulamadılar deldiler yavrumu.esn son ayağından açtılar bir anne için onu serumlu görmek çok zor.lmuss