2017 Aralık Anneleri

Hâlâ hastanedeyiz su hastaneden çıkmam istiyorum biran önce çok üzülüyorum.gece boyu ağladı yavrum.serumlarda yakıyor.antibiyotukk özellikle çok yakıyor yavrumu:( bize dua edin çok ihtiyacımız var...yavrumun ağız kenarı göz kenarları morardı.Allahim başka bisey olmadan çıksaydık hastaneden.... Çok kötüyüm bitik haldeyim...buna da şükür diyorum en azından emmeye başladı artık.
umudunu-kaybetme umudunu-kaybetme bende basur var ameliyat olmayı düşünüyorum çünkü artık çok etkiliyor.yavrum iyileşirse inşallah ameliyat olucam.
minnak minnak çok üzüldüm canimm...kurtulmussunuz fitik dan sunnetten oyle dusun cok sukur...bebegimin elinden damar yolu bulamadılar deldiler yavrumu.esn son ayağından açtılar :( bir anne için onu serumlu görmek çok zor.lmuss

Gecmis olsun canim yüce rabbim BI daha yasatmasin bizde de balgam var 10 gun önce gittim domtor ilac vermedi kusarak atacak balgamini ddi oksurugu artarsada hastanede yatirabiliriz ddi bakalım bugün gidrcez kontrole hem kalca usg için hem de balgam oksuruk icin
Amin cnm kimseye yaşatmasın sende güzel haberlerle gelirsin inşallah

Hâlâ hastanedeyiz su hastaneden çıkmam istiyorum biran önce çok üzülüyorum.gece boyu ağladı yavrum.serumlarda yakıyor.antibiyotukk özellikle çok yakıyor yavrumu:KK43: bize dua edin çok ihtiyacımız var...yavrumun ağız kenarı göz kenarları morardı.Allahim başka bisey olmadan çıksaydık hastaneden.... Çok kötüyüm bitik haldeyim...buna da şükür diyorum en azından emmeye başladı artık.
umudunu-kaybetme umudunu-kaybetme bende basur var ameliyat olmayı düşünüyorum çünkü artık çok etkiliyor.yavrum iyileşirse inşallah ameliyat olucam.
minnak minnak çok üzüldüm canimm...kurtulmussunuz fitik dan sunnetten oyle dusun cok sukur...bebegimin elinden damar yolu bulamadılar deldiler yavrumu.esn son ayağından açtılar :KK43: bir anne için onu serumlu görmek çok zor.lmuss
Allah sifa versin canim yavruna hastaneden ciktiktan sonra emin ol cok daha dikkatli davraniyoruz ve hastalatmiyoruz bebislerimizi.
Bizde ayni asamalardan gectik 1 ay once. Allah birdaha yasatmasin kimseye.

3 kilo almis canım bizimki 2 ayda.
Seninki nasıl?
Maaşallah canım bizimki daha 2 ay olmadı ama 1.100 almış hastalıktan kilo alamadı bu ay emiyo aslında ama bakalım şimdi düzeldik 19 unda inşallah iyi kilo almış olur mama veriyomusun sadece emziriyomusun cnm

KıZlar sizin bebişler de uyurken sesten rahatsız oluyorlar mı
Bizimki hiç ses yaptırmıyor
En ufak sese uyanmaya başladı
Benimki de çok hassas canım. Geçen gün tam uyuttum üst kattan ses geldi onu duydu açtı gözleri. Uyurken şişeden bardağa su döksem sesine uyanıyor çok zorlanıyorum

iyi geceler kizlar. yazıları okumıyorum. minnak minnak gecmis olsun. gecen yazmıştım 2 gun hastanede yattik bronsit tanısıyla bugun yine öksürük vardi tekrar gittik ciğerlerini tıkalı dedi doktor ve 15 gun oldu bu kadar yoğun tedavide rahatlama olmanızda alerjik bronsit olabilir dedi ve alerji uzmanına görünün dedi ve yeni bir tedaviye başladı cocuk peri da m oldu ilaçlardan mahvoldu buhar makinesinin sesini duyunca beynim zonkluyor artik bize dua edin. var mi başından böyle olay gecen veya tanık olan
Benim kardesimde vardı canım bebekken sürekli hastanedeydik hava veriliyordu yoksa tıkanıp nefes alamıyordu. Alerji testleri yapıldı başta yün ve polen olmak üzere birçok şeye alerjisi çıktı astım bronşit teşhisi koydular. Eve hava cihazı aldık evdeki bütün canlı çiçekleri kaldırdık kuşumuz vardı başkasına verdik. Annem onun yatağını yorganını elyaf tan yaptı. Yünlü kazak bile giydirmedi. Bu şekilde dikkat ederek büyüttü zamanla hasta olmamaya başladı zaten

Bebekler hep hasta sanirim benimkininde öksürüğü vardi un goturduk doktora doktor pedius surup verdi 1 cay kasigib2 kere bir de virüsün yayilmasini onlemek icin enfluvir şurup verdi günde 1 ölcek ben sabah aksam ikiye bölüm surup icmeleri de zor.ancak antibiyotik baslamadi ize viral bir rumdan kaynakli öksürük dedi. Allah korusun bebisleri

Tum hasta bebeklere rabbim sifa versin annelerede dayanma gucu benim.buyuk kiz hasta ilac iciriyorum ama kucugu cok opuyor opme.dersemde kiziyor o benim kardesim operim diyor bana bulasacak diye cok korkuyorum valla. gece 9.30 gibi baslayip 1.e kadar aglama krizlerimiz var gaz ilaci kullaniyorum iyide geliyor ama yinede durduramiyorum buyukleri zorla uyutup kucuge geciyorum dun gece kocayada acayip kizdim ben bebegi uyutma derdindeyim yatmis bana kanaman bittimi diyor kizdim bende ne var senin iyiligin icin diyor hee kesin oyledir dedim sustu koyun can derdinde kasap et derdinde offf....

Kizlar cok canim sikkin ya.sol kalcamizda kalca cikigi cikti.dun filmdi ortopediydi mahvolduk hastanelerde.doktor cift bez onerdi 6 ay boyunca her ay ultrason cekilcekmisiz.buyuk ihtimal gecer diyor ama genede kafamdan atamiyorum hic.

Herkese iyi günler güzel anneler. Okumaya fırsat buluyorum zaman zaman ama yazamıyorum bir türlü. Hasta olan tüm bebislere acil şifalar dilerim. Annelerine de çok çok sabır ve metanet diliyorum. Dualarımız hep sizinle. Çocuk büyütmek o kadar zormuş ki insan yaşamadan bilemiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızı korusun inşallah.

Bizim 1400 almis canim.geriden gidiyoruz.oyuzden doktorumuz mama baslatti.sutum yetmiyor.
Canım benim sütüm var ama kızım emerken uyuyo uyuyuncada uyanmıyor uyurken emmiyor kısır döngüdeyim resmen sütüm varken mama vermek istemiyorum bize doktor 600 700 gr alması lazım en az ayda dedi seninki almış neden mama başlattıki acaba

Canım benim sütüm var ama kızım emerken uyuyo uyuyuncada uyanmıyor uyurken emmiyor kısır döngüdeyim resmen sütüm varken mama vermek istemiyorum bize doktor 600 700 gr alması lazım en az ayda dedi seninki almış neden mama başlattıki acaba
Aynen iyi kilo almış biz ilk ayda 750 gr. almıştık doktorumuz mama vermedi bu ay kontrolüne gitmedikk daha ama eğer kilo alımı yeterli değilse o zaman mama takviyesi vericek. Mümkün olduğunca emzir bence.

Maaşallah canım bizimki daha 2 ay olmadı ama 1.100 almış hastalıktan kilo alamadı bu ay emiyo aslında ama bakalım şimdi düzeldik 19 unda inşallah iyi kilo almış olur mama veriyomusun sadece emziriyomusun cnm
Emiyo canım. Şu kadar sütüm var bu kadar süt cıktı bunlar önemli degil önemli olan kaliteli süt olması. Yediklerine dikkat et sütün yarasın bebegine.

Canim bizim doktordq haftada 200-250 gr diyo yani ayda bi kilo almasi gerekiyo dedi.ama ben anliyorum zaten sutumun yetmedigini soldan nerdeyse hic gelmiyor.gecen ay ben soylemistim gece vereyim enazindan bi kere mama diye olmaz emzirceksin dedi.bu ay az oldugunu gorunce kendi baslatti ama gunde 4 kere 3 olcekte cok sanki.

Emerken uyutmamaya calis. Eliyle ayagiyla yüzüyle oyna. Uykuda sağ sütünü ver. Emmek kadar uykuda yarıyo bebege ama tok tabiki.

Canim bizim doktordq haftada 200-250 gr diyo yani ayda bi kilo almasi gerekiyo dedi.ama ben anliyorum zaten sutumun yetmedigini soldan nerdeyse hic gelmiyor.gecen ay ben soylemistim gece vereyim enazindan bi kere mama diye olmaz emzirceksin dedi.bu ay az oldugunu gorunce kendi baslatti ama gunde 4 kere 3 olcekte cok sanki.
Ilaç yazar gibi mama recetesi vermis sanki.
6 saatte bir 3 ölcek normal bence canim icer yani. Ver sen bebisine.

canim bizim hirilti duzelmedi diye tekrar tekrar goturduk.

canim aynen catalli bir ses ve hirilti vardi bizim antibiyotik kullanmamız rağmen ciğerlerine inmis. bi görür istersen dr küçükler daha rabbim korusun.
Gittik canım
İyi diyor
Ciğer filmi istemiyor
Burnunu açın antibiyotiği kullanın diyor
Yarın son zaten antibiyotik
Allah”ım korusun miniklerimizi

Back