2017 Aralık Anneleri

Canım gittinmi bilmiyorum ama doktora git biz antibiyotik kullandığımız halde geçmedi 2 gün hastanede yatmak zorunda kaldık hava verdiler 5 günde biz evde hava verdik bugün kontrol vardı düzelmişiz çok şükür
Bu sabah gittik antibiyotik ve hava verdi onları kullanacaz evde insallah duzelir ya o kadar herseyine dikkat ederek bakıyoduk nasıl bu kadar hasta oldu yavrum anlamıyorum çok üzülüyorum

Kızlar acil yardım :KK43: sızden bska soracagm kmse yok. Makatta kanama oluyodu bı suresr bugnde acıma olnca bakym memelesme olma hemorıd yanı öle okmstm brdada konslmstu napmam laM bıde bu cıktı. Brda olanlar vardı bılgı verrmısınız 15 subatta gtcez oglm ıcın o zaana kadr ne yapablrm ne önerrsınız
Bende vardı canım hamileliğimde oldu ve daha yeni geçti gerçekten çok zor bi surec. Benim bebekten dolayı olmuştu hindistan cevizi yağı çok iyi gelmişti bana. Tabi birde kabız ve ishal olmaman gerekiyor

Bende vardı canım hamileliğimde oldu ve daha yeni geçti gerçekten çok zor bi surec. Benim bebekten dolayı olmuştu hindistan cevizi yağı çok iyi gelmişti bana. Tabi birde kabız ve ishal olmaman gerekiyor

Dktra gtmsmydın bnm nasıl bı tedavı oluyo muayene falan zormu ben korkarm hastane ıslernden bıde bebs var smdı senn ne dereceydı kusura bakma soruyorm ama dısarı kucuk meme olsms buhun farkettm

Nasl kullanlcak hındstan cevızı yagı cnm

Kızlar bizde bugün kalça ultrason için doktora gittik Allahım hastane öyle kalabalık ki koridorda zor yürüdük. Korktum bebeğim mikrop kapacak hasta olacak diye. Kalçada sorun yok böbreğinb birinde büyüme var gibi ama sıkıntı değil bebeklerde olabiliyor dedi. Kızlar bebeklerinizi dışarda emzirirken iyice kapatın nazar değmesin. Ben bugün hastanenin emzirme odasında emzirdim eve geldim göğsüme iğne batırılıyor gibi acımaya başladı ama epey şiddetli bir ağrıydı. Annemi aradım nazar için okudular şimdi daha iyiyimm. İnsanlar çok kem gözlü Rabbim bizi de yavrularımızı da korusun

Canım devlete gtdem bnde oncdn randevu verıyoms rontgen sanırım uzun suruyomu nelere bakıular baska

Yine yine yine :(
Kızımın midesini yine boşalttırdık
Babası ilacını veriyorken boğazına kaçırdı yavrum
Öğürürken hepsi gitti midedekilerin
Kaçıncı oldu yavruma bu
İki mememi de emmişti uyuyacaktı
Yine aç uyudu yavrum
Her hafta bi kusturduk herhalde :(

Yine yine yine :KK43:
Kaçıncı oldu yavruma bu
Yine aç uyudu yavrum
Her hafta bi kusturduk herhalde :KK43:
Valla canım kusuyor diye hiç üzülme. Bugün sabah bizimki kustu,ondan sonra o kakdar rahat uyudu ki

Yine yine yine :KK43:
Kaçıncı oldu yavruma bu
Yine aç uyudu yavrum
Her hafta bi kusturduk herhalde :KK43:

Canım sırıngaya cekıp yanagnn kenarına sık yavasca surubu ılacı bogaZına dırekt sıkarsanız kustrr

Kızlar biz taburcu olduk evimize geldik. İki fıtıkta temizlendi çok şükür. Sünnette istedik. Anestezi etkisinin bir süresi var vakit kalırsa yaparım dedi doktor. Sünnetini de yaptırdık yavrumun. 10.30-17.30 arası aç kaldı. Ameliyathanenin kapısından ağlayarak çıktı. Odaya geçince öyle bir ağladı ki sesi kısılana kadar ağladı yavrum. Çatladı ağlamaktan. Ben bakamadım anne sen ilgilen dedim. Psikolojik olarak bitik hissediyordum. Yara izini ve pansumanlarını görmeye dayanamadım. Anne sen bağla bakamıyorum dedim. Altını bağladılar da öyle alabildim kucağıma. Ağlamaktan bayıldı uyudu. Saati dolunca da uyandırdım. Yarım saat emdi uyudu. Bir daha emzirin kusmazsa taburcusunuz dediler. Kuzum uykusunda bile iç çekiyor hala, birden yüzü ağlamaklı oluyor. Bir travma yaşadığı o kadar belli ki...

Eklentiler

• 20180205_232903.jpg
    20180205_232903.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar biz taburcu olduk evimize geldik. İki fıtıkta temizlendi çok şükür. Sünnette istedik. Anestezi etkisinin bir süresi var vakit kalırsa yaparım dedi doktor. Sünnetini de yaptırdık yavrumun. 10.30-17.30 arası aç kaldı. Ameliyathanenin kapısından ağlayarak çıktı. Odaya geçince öyle bir ağladı ki sesi kısılana kadar ağladı yavrum. Çatladı ağlamaktan. Ben bakamadım anne sen ilgilen dedim. Psikolojik olarak bitik hissediyordum. Yara izini ve pansumanlarını görmeye dayanamadım. Anne sen bağla bakamıyorum dedim. Altını bağladılar da öyle alabildim kucağıma. Ağlamaktan bayıldı uyudu. Saati dolunca da uyandırdım. Yarım saat emdi uyudu. Bir daha emzirin kusmazsa taburcusunuz dediler. Kuzum uykusunda bile iç çekiyor hala, birden yüzü ağlamaklı oluyor. Bir travma yaşadığı o kadar belli ki...
Ay olurumya kiyamam.gizlerim doldu.allahim saba bagislasin yawrunu.cok cok gecmis olsun canim.cok sukur atlattiniz.dusunup uzme kendini sutunu etkiler allah korusun.tekrar cok gecmis olsun.

Cok gecmis olsun
Boylelikle kurtuldunuz bitti gitti
Anesteziden sonra kotu oluyor yasadim biliyorum

Geçmişler olsun canım
Kısa zamanda iyileşir
Sen yanındasın senin kokun onu sakinleştirir

Back