2017 Aralık Anneleri

Ani seslere ıyanıyo irkılıyo bızımkıde nrmalde tvnn yannda beaıgıdr haff sesle ıZlıyorZ uyurkende
Biz ses açamaz olduk
O derin uykular gitti
Ayağa kaldırıyorduk uyansın diye
Yanında sesleniyorduk falan
Konuşamıyoruz bile
Hadi sese alışsın biraz diyoruz ses açıyoruz ya da azıcık sesli konuşuyoruz uyanıyor hemen

iyi geceler kizlar. yazıları okumıyorum. minnak minnak gecmis olsun. gecen yazmıştım 2 gun hastanede yattik bronsit tanısıyla bugun yine öksürük vardi tekrar gittik ciğerlerini tıkalı dedi doktor ve 15 gun oldu bu kadar yoğun tedavide rahatlama olmanızda alerjik bronsit olabilir dedi ve alerji uzmanına görünün dedi ve yeni bir tedaviye başladı cocuk peri da m oldu ilaçlardan mahvoldu buhar makinesinin sesini duyunca beynim zonkluyor artik bize dua edin. var mi başından böyle olay gecen veya tanık olan

Allah yatdmcınz olsn cnm bızımde ıkınhaftadr gecmeyen balgam var bı haftadrda öksuruk bes gn antıbıyotık ve surup kullandık hala braz var balgam ve öksruuk tam ıyılesmesı vıda gotrsemmı dıye dsnuyorm rabbım sıfa versn cumlemıze

Bebişim 2 saattir uyuyor ama arada eller hep aktif
Uyanacakmış gibi :)
Beşiği sallatıyor bana
Durdurunca başlıyor eller harekete :)
İyi biliyorlar işi
Uyutmadı beni :)

Biz ses açamaz olduk
O derin uykular gitti
Konuşamıyoruz bile
Hadi sese alışsın biraz diyoruz ses açıyoruz ya da azıcık sesli konuşuyoruz uyanıyor hemen

Arrık gorme duyma algıları ılerledı cunku canım duruma gore davrancaz artık yapck bsey yok

Bebişim 2 saattir uyuyor ama arada eller hep aktif
Uyanacakmış gibi :)
Beşiği sallatıyor bana
Durdurunca başlıyor eller harekete :)
İyi biliyorlar işi
Uyutmadı beni :)

Aynen ben uyuyum ama sen uyuma dıyor bzıımkıde sabah besten snra öyle taki ben uykudan umudu kesp yatagı toplayana kadr ondan snra kendısı derın bı uykuya dalıyo sagolsun kuzum

iyi geceler kizlar. yazıları okumıyorum. minnak minnak gecmis olsun. gecen yazmıştım 2 gun hastanede yattik bronsit tanısıyla bugun yine öksürük vardi tekrar gittik ciğerlerini tıkalı dedi doktor ve 15 gun oldu bu kadar yoğun tedavide rahatlama olmanızda alerjik bronsit olabilir dedi ve alerji uzmanına görünün dedi ve yeni bir tedaviye başladı cocuk peri da m oldu ilaçlardan mahvoldu buhar makinesinin sesini duyunca beynim zonkluyor artik bize dua edin. var mi başından böyle olay gecen veya tanık olan
Çok geçmiş olsun
Bizim de hırıltı var sanki
İlaç da kullanıyoruz
Balgamı olduğunu nasıl anlıyoruz onu bilmiyorum
Boğazından çatallı bir ses geliyor o mu balgam
Yoksa doktor mu söylüyor canım

Çok geçmiş olsun
Bizim de hırıltı var sanki
İlaç da kullanıyoruz
Balgamı olduğunu nasıl anlıyoruz onu bilmiyorum
Boğazından çatallı bir ses geliyor o mu balgam
Yoksa doktor mu söylüyor canım

Ewet hırıltı balgam yapıyo o sesı swrum damlat ıhmal etme cnm ılerlerse aes öksuruk olrsa gotr dktra bız gttık antıbıyotık verdı bes gn kullandık dahada tam gecmedı

Vanım senn bılgn varöı hemoroıd konusunda :KK43:
Kuzum arkadaşların dedikleri iyi gelir bu hemoroid tamamen geçen bi şey değil malesef sadece ilwrlemesini engellersin bendede var malesef ve düzelecek gibi değil malum 4.doğum ve hep sorun yaşadım ve şuan da çekiyorum benim durum ameliyat lık amaa korkuyorum sen krem falanda kullan bitkisel denilenleride uygula hatta dr a git bayan dr iste ihmal etme ben ettim iyi değil benim durum

Ahh nekadar güzel canım ben güvenip bırakamıyorum hoş oda kendine pek güvenemiyo nerdeyse 2 aylık olucaz kucagında acayip tedirgin tutuyo evde bile bak biraz temizlik yapayım diyorum sen bak kızıma ben yaparım diyo :KK66: dışardaki işleride mecbur arabayla çıkıyoz onlar kapının önünde arabanın içinde bekliyolar ben alacaklarımı alıyom yapacaklarımı yapıyom:))
Bizde ilk zamanlar oyleydik canim ama alıştı aslında hastane odasında da kizimizi hemşire getirdiğinde esim almak istemişti eşim aldı dün evde bıraktım ikisini sağlık ocağına konfeksiyoncuya markete gittim ama emzirip gidiyorum senin esinde alışır zamanla sadece biraz kendine güvenmesi lazim

minnak minnak çok geçmiş Olsn cnm allh şifasını versin inşşh :dua:
Allh yardımcın Olsn cnm anne için çok zor evladını böle görmk şükür atlattınız..

Canım kanamamı vardı sadece benm hamıleyken ara ara kanama oluyodu oeceteye gelıyodu sıldkce smdı buhun memelesme olma kucuk bıtane sennde varmydı oda gecermı zeytnyagyla
k
Canim benim kanamam öyle çok yoktu ara sıra oluyordu özellik kabizsam oluyordu kanama zeytin yagi suruyordum yumsuyordu ki eğer kabizsan duphalac da kullanabilirsin ben doğumdan sonra da kullandım emziriken kullanabiliyorsun zeytinyaginyumsatir.bide kesinlikle ıslam bırakma aynı 15 den önce godebiliuorsan git bu doktor gorsun ama bu sırada sık sık zeytin yagi sur ki yumusasin

Biz ses açamaz olduk
O derin uykular gitti
Konuşamıyoruz bile
Sesi gectim canim bizim sese hassasiyetimiz bir haftadir var ozellikle zil sesi ve telefin sesinden irkilrek alamıyor hatta biz ışığı bile acamiyoruz hemen uyaniyor ama süpürge sesini de çok seviyor

Hastaneye yattık.yavrumun ciğerleri iltihaplanmış.cok kötüyüm çok ağlıyorum geceden beri.ben nasıl yaptım bunu nasıl böyle bir hata yaptım.dua edin bize.ne zaman çıkacağımız bello değil.antibiyotige başladılar.
Geçmiş olsun canım çok zor bizde 2 gün kaldık 2 gün gçzümün yaşı dinmedi çok şükür şimdi iyiyiz sizde iyi olacaksınız

Kuzum arkadaşların dedikleri iyi gelir bu hemoroid tamamen geçen bi şey değil malesef sadece ilwrlemesini engellersin bendede var malesef ve düzelecek gibi değil malum 4.doğum ve hep sorun yaşadım ve şuan da çekiyorum benim durum ameliyat lık amaa korkuyorum sen krem falanda kullan bitkisel denilenleride uygula hatta dr a git bayan dr iste ihmal etme ben ettim iyi değil benim durum

Gtcrm nsallh cnm oglumn ası guunnda cıkmsken gıdıyım ınsallh. Bıde bu cıktıya hayrlısı bakalm rsbbım beterndrn korusun

Back