2017 Aralık Anneleri

KıZlar sizin bebişler de uyurken sesten rahatsız oluyorlar mı
Bizimki hiç ses yaptırmıyor
En ufak sese uyanmaya başladı

Kızlar biz taburcu olduk evimize geldik. İki fıtıkta temizlendi çok şükür. Sünnette istedik. Anestezi etkisinin bir süresi var vakit kalırsa yaparım dedi doktor. Sünnetini de yaptırdık yavrumun. 10.30-17.30 arası aç kaldı. Ameliyathanenin kapısından ağlayarak çıktı. Odaya geçince öyle bir ağladı ki sesi kısılana kadar ağladı yavrum. Çatladı ağlamaktan. Ben bakamadım anne sen ilgilen dedim. Psikolojik olarak bitik hissediyordum. Yara izini ve pansumanlarını görmeye dayanamadım. Anne sen bağla bakamıyorum dedim. Altını bağladılar da öyle alabildim kucağıma. Ağlamaktan bayıldı uyudu. Saati dolunca da uyandırdım. Yarım saat emdi uyudu. Bir daha emzirin kusmazsa taburcusunuz dediler. Kuzum uykusunda bile iç çekiyor hala, birden yüzü ağlamaklı oluyor. Bir travma yaşadığı o kadar belli ki...
Cook cok gecmis olsun ins.Cok etkilendim:(

Kızlar acil yardım :KK43: sızden bska soracagm kmse yok. Makatta kanama oluyodu bı suresr bugnde acıma olnca bakym memelesme olma hemorıd yanı öle okmstm brdada konslmstu napmam laM bıde bu cıktı. Brda olanlar vardı bılgı verrmısınız 15 subatta gtcez oglm ıcın o zaana kadr ne yapablrm ne önerrsınız
ısirgan otunu sıcsk suda azıcik beklet canim.Sonra suzup tulbente koy.10-15 dakika o bolgede beklet.Cok ise yaryr.Gecmis olsun canim

Kızlar biz taburcu olduk evimize geldik. İki fıtıkta temizlendi çok şükür. Sünnette istedik. Anestezi etkisinin bir süresi var vakit kalırsa yaparım dedi doktor. Sünnetini de yaptırdık yavrumun. 10.30-17.30 arası aç kaldı. Ameliyathanenin kapısından ağlayarak çıktı. Odaya geçince öyle bir ağladı ki sesi kısılana kadar ağladı yavrum. Çatladı ağlamaktan. Ben bakamadım anne sen ilgilen dedim. Psikolojik olarak bitik hissediyordum. Yara izini ve pansumanlarını görmeye dayanamadım. Anne sen bağla bakamıyorum dedim. Altını bağladılar da öyle alabildim kucağıma. Ağlamaktan bayıldı uyudu. Saati dolunca da uyandırdım. Yarım saat emdi uyudu. Bir daha emzirin kusmazsa taburcusunuz dediler. Kuzum uykusunda bile iç çekiyor hala, birden yüzü ağlamaklı oluyor. Bir travma yaşadığı o kadar belli ki...
Oyy kıyamam o minicik ellerine.... Çokkk geçmiş olsun canım Rabbim tez vakitte iyileşirsin yaralarını....

iyi geceler kizlar. yazıları okumıyorum. minnak minnak gecmis olsun. gecen yazmıştım 2 gun hastanede yattik bronsit tanısıyla bugun yine öksürük vardi tekrar gittik ciğerlerini tıkalı dedi doktor ve 15 gun oldu bu kadar yoğun tedavide rahatlama olmanızda alerjik bronsit olabilir dedi ve alerji uzmanına görünün dedi ve yeni bir tedaviye başladı cocuk peri da m oldu ilaçlardan mahvoldu buhar makinesinin sesini duyunca beynim zonkluyor artik bize dua edin. var mi başından böyle olay gecen veya tanık olan

Gecma olan cnm benmde sıfaya ıhtıyacm var eabbım dert verp derman aratmaan kmseye
Cnm benimde doğumdan sonra kabızlık ve makatta kanama olmuştu..bebeğimin de poposunda çatlak vardı Dr ona anestol pomad vermişti..bende en son dayanamadım acısına anestol pomad sürdüm çok az..şu an çok rahatım şükür.. Ama kayısı tüketiyorum hergün..

Canim ben dışardaki işlerimi eşim evdeyken halldeiuorum evde kısa bakıyor ben halldedip geliyorum eve
Ahh nekadar güzel canım ben güvenip bırakamıyorum hoş oda kendine pek güvenemiyo nerdeyse 2 aylık olucaz kucagında acayip tedirgin tutuyo evde bile bak biraz temizlik yapayım diyorum sen bak kızıma ben yaparım diyo ;) dışardaki işleride mecbur arabayla çıkıyoz onlar kapının önünde arabanın içinde bekliyolar ben alacaklarımı alıyom yapacaklarımı yapıyom:))

Canim ben hamileyken vardı bide doğumdan 1 hafta sonra geçti zeytinyağı sur canim biraz yumsatir rahatlatır kabiz olmamaya dikkat kabiz olunca hem ilerliyor hem de daha çok can yakiyor

Canım kanamamı vardı sadece benm hamıleyken ara ara kanama oluyodu oeceteye gelıyodu sıldkce smdı buhun memelesme olma kucuk bıtane sennde varmydı oda gecermı zeytnyagyla

Cnm benimde doğumdan sonra kabızlık ve makatta kanama olmuştu..bebeğimin de poposunda çatlak vardı Dr ona anestol pomad vermişti..bende en son dayanamadım acısına anestol pomad sürdüm çok az..şu an çok rahatım şükür.. Ama kayısı tüketiyorum hergün..

Canım benm ılerlems galıba ya kanama oluyodu buyu andestten snra smdı buhun memelesme olma bıtane dıaarda korktm ıyıce :( ecZanedn alp sursemmıkı onkremden zararı olrmukı ıyı gelrmı

Acin oluyor demi ?
Benim de boyle sorunum oluyor zaman zaman
Aci oldugunda ben zeytinyag suruyorum her wc ihtiyaci sonrasinda suruyorum iki gune kalmadan rahatliyir
Ancak tuvaletini yumusatmaya

Ewet cnm bıkac aydr buyuk abdestı yaparken acı oluhodu blıyodm kanama olcagını sbra oeceteye bır ıkı damla kan gelıyodu bugnde memelesme oldu korktm ıyıce. Haff ıcıne sureyım zeytnyagını dımı

KıZlar sizin bebişler de uyurken sesten rahatsız oluyorlar mı
Bizimki hiç ses yaptırmıyor
En ufak sese uyanmaya başladı

Ani seslere ıyanıyo irkılıyo bızımkıde nrmalde tvnn yannda beaıgıdr haff sesle ıZlıyorZ uyurkende

Back