- 24 Ocak 2017
- 123
- 59
- 18
- 42
Kzlar ykmu hemoroıd olan gecıren bana bılgı tavsıye verecek olannnn
Az olsa üzülmeyeceğim de bi karşıya fışkırttıValla canım kusuyor diye hiç üzülme. Bugün sabah bizimki kustu,ondan sonra o kakdar rahat uyudu ki
Cook cok gecmis olsun ins.Cok etkilendimKızlar biz taburcu olduk evimize geldik. İki fıtıkta temizlendi çok şükür. Sünnette istedik. Anestezi etkisinin bir süresi var vakit kalırsa yaparım dedi doktor. Sünnetini de yaptırdık yavrumun. 10.30-17.30 arası aç kaldı. Ameliyathanenin kapısından ağlayarak çıktı. Odaya geçince öyle bir ağladı ki sesi kısılana kadar ağladı yavrum. Çatladı ağlamaktan. Ben bakamadım anne sen ilgilen dedim. Psikolojik olarak bitik hissediyordum. Yara izini ve pansumanlarını görmeye dayanamadım. Anne sen bağla bakamıyorum dedim. Altını bağladılar da öyle alabildim kucağıma. Ağlamaktan bayıldı uyudu. Saati dolunca da uyandırdım. Yarım saat emdi uyudu. Bir daha emzirin kusmazsa taburcusunuz dediler. Kuzum uykusunda bile iç çekiyor hala, birden yüzü ağlamaklı oluyor. Bir travma yaşadığı o kadar belli ki...
ısirgan otunu sıcsk suda azıcik beklet canim.Sonra suzup tulbente koy.10-15 dakika o bolgede beklet.Cok ise yaryr.Gecmis olsun canimKızlar acil yardımsızden bska soracagm kmse yok. Makatta kanama oluyodu bı suresr bugnde acıma olnca bakym memelesme olma hemorıd yanı öle okmstm brdada konslmstu napmam laM bıde bu cıktı. Brda olanlar vardı bılgı verrmısınız 15 subatta gtcez oglm ıcın o zaana kadr ne yapablrm ne önerrsınız
Bizim minik de bugun hic olmadigi kadar huzursz.Saatlerce agladı.Tam uyuyr,10-15 dakika sonra aglayarak uyanıyr.Az olsa üzülmeyeceğim de bi karşıya fışkırttı
Sonra kucağıma aldım baya da yere kustu
Yok canım maşaMaşAll iyi tutuyor demek ki yavru:)Ben de dedim acaba yanlış mı kavrıyor
Sorun yok o zaman :)
Oyy kıyamam o minicik ellerine.... Çokkk geçmiş olsun canım Rabbim tez vakitte iyileşirsin yaralarını....Kızlar biz taburcu olduk evimize geldik. İki fıtıkta temizlendi çok şükür. Sünnette istedik. Anestezi etkisinin bir süresi var vakit kalırsa yaparım dedi doktor. Sünnetini de yaptırdık yavrumun. 10.30-17.30 arası aç kaldı. Ameliyathanenin kapısından ağlayarak çıktı. Odaya geçince öyle bir ağladı ki sesi kısılana kadar ağladı yavrum. Çatladı ağlamaktan. Ben bakamadım anne sen ilgilen dedim. Psikolojik olarak bitik hissediyordum. Yara izini ve pansumanlarını görmeye dayanamadım. Anne sen bağla bakamıyorum dedim. Altını bağladılar da öyle alabildim kucağıma. Ağlamaktan bayıldı uyudu. Saati dolunca da uyandırdım. Yarım saat emdi uyudu. Bir daha emzirin kusmazsa taburcusunuz dediler. Kuzum uykusunda bile iç çekiyor hala, birden yüzü ağlamaklı oluyor. Bir travma yaşadığı o kadar belli ki...
Canim ben hamileyken vardı bide doğumdan 1 hafta sonra geçti zeytinyağı sur canim biraz yumsatir rahatlatır kabiz olmamaya dikkat kabiz olunca hem ilerliyor hem de daha çok can yakiyor
Cnm benimde doğumdan sonra kabızlık ve makatta kanama olmuştu..bebeğimin de poposunda çatlak vardı Dr ona anestol pomad vermişti..bende en son dayanamadım acısına anestol pomad sürdüm çok az..şu an çok rahatım şükür.. Ama kayısı tüketiyorum hergün..Gecma olan cnm benmde sıfaya ıhtıyacm var eabbım dert verp derman aratmaan kmseye
Ahh nekadar güzel canım ben güvenip bırakamıyorum hoş oda kendine pek güvenemiyo nerdeyse 2 aylık olucaz kucagında acayip tedirgin tutuyo evde bile bak biraz temizlik yapayım diyorum sen bak kızıma ben yaparım diyoCanim ben dışardaki işlerimi eşim evdeyken halldeiuorum evde kısa bakıyor ben halldedip geliyorum eve
Çok sağol canım ya. Sen de olmasanCanım normal o benim 3 sene oldu halen kırmızı ve ince çizgi halinde şişlik de normal
Dün sütüm çok azdı zatenAy olurumya kiyamam.gizlerim doldu.allahim saba bagislasin yawrunu.cok cok gecmis olsun canim.cok sukur atlattiniz.dusunup uzme kendini sutunu etkiler allah korusun.tekrar cok gecmis olsun.
Canim ben hamileyken vardı bide doğumdan 1 hafta sonra geçti zeytinyağı sur canim biraz yumsatir rahatlatır kabiz olmamaya dikkat kabiz olunca hem ilerliyor hem de daha çok can yakiyor
Cnm benimde doğumdan sonra kabızlık ve makatta kanama olmuştu..bebeğimin de poposunda çatlak vardı Dr ona anestol pomad vermişti..bende en son dayanamadım acısına anestol pomad sürdüm çok az..şu an çok rahatım şükür.. Ama kayısı tüketiyorum hergün..
ısirgan otunu sıcsk suda azıcik beklet canim.Sonra suzup tulbente koy.10-15 dakika o bolgede beklet.Cok ise yaryr.Gecmis olsun canim
Acin oluyor demi ?
Benim de boyle sorunum oluyor zaman zaman
Aci oldugunda ben zeytinyag suruyorum her wc ihtiyaci sonrasinda suruyorum iki gune kalmadan rahatliyir
Ancak tuvaletini yumusatmaya
Bizim de dün öyleydiBizim minik de bugun hic olmadigi kadar huzursz.Saatlerce agladı.Tam uyuyr,10-15 dakika sonra aglayarak uyanıyr.
KıZlar sizin bebişler de uyurken sesten rahatsız oluyorlar mı
Bizimki hiç ses yaptırmıyor
En ufak sese uyanmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?