2017 Aralık Anneleri

Kizlar bebegim kafasindan soguk soguk terliyo emerken ve aglarken cok oluyo siznde oyle olan varmi

Kizlar bebegim kafasindan soguk soguk terliyo emerken ve aglarken cok oluyo siznde oyle olan varmi
Canım benimkininde oluyor ama şapka takmak lazım eğer takmazsam daha kötü oluyor en azından terlediği zaman soğumasındansa şapka emiyor teri değiştiriyorum.... Malesef kimi bebek çok terliyor yapacak birşey yok

Kızlar 10.30 da bebegi zorla uyandirip emzirdim. Ne yaptiysam uyanmadı. 12 de de kendi uyandı
geri uyudu aç aç. Korktuğum şey olmadı. Allah yardım ediyor. Her sabah uyanıp meme emip duran çocuk uyudu Allah'a şükür. O degil de babamız çok aşırı duygusal. Ben daha metanetliyim. Biraz gaz versem ağlayacak.

Kızlar 10.30 da bebegi zorla uyandirip emzirdim. Ne yaptiysam uyanmadı. 12 de de kendi uyandı
geri uyudu aç aç. Korktuğum şey olmadı. Allah yardım ediyor. Her sabah uyanıp meme emip duran çocuk uyudu Allah'a şükür. O degil de babamız çok aşırı duygusal. Ben daha metanetliyim. Biraz gaz versem ağlayacak.
:(Allahim o kadar buyuk ki...Hayırlısiyla ameliyat da olup bitecek.

sizin için dua edeceğim anneler güçlüdür sende güçlüsün unutma haftaya bugün herşey bitmiş iyileşmiş olacak Allahın izniyle sabir biraz

Canım benimkininde oluyor ama şapka takmak lazım eğer takmazsam daha kötü oluyor en azından terlediği zaman soğumasındansa şapka emiyor teri değiştiriyorum.... Malesef kimi bebek çok terliyor yapacak birşey yok
Normal bu durumsa iyi bende biseyimi var diyordum

Canım bi daha götürsen dr a bi
Çarş gidecektik de yarın giderim ben duramam yine
Doğumdan bu yana her hafta gittik :)
Var mı benim gibi acaba?
Bir şey danışacağım bir de sana canım
Bebek memeyi emdikten sonra ağzından çıkardığında meme ucu ezilmiş uzamış gibi oluyor mu senin de?

Selam hanımlar hasta olan bebeklere Allah şifa versin benimde kızım hasta zormuş kış bebegi hastalıktan bebeklerimizi sevemedik.

Hastaneye yattık.yavrumun ciğerleri iltihaplanmış.cok kötüyüm çok ağlıyorum geceden beri.ben nasıl yaptım bunu nasıl böyle bir hata yaptım.dua edin bize.ne zaman çıkacağımız bello değil.antibiyotige başladılar.
Çok geçmiş olsun Canım Rabbim tez vakitte şifasını versin inş. Dualarımız seninle

Kızlar bugün 42 günlük olduk. Sezeryan dikişimin olduğu yer kırmızı çizgi şeklinde gözüküyor. Tabi üst kısmında hala şişlik var. İz kalıyor mu yani? Sizde de hala şişlikler var mı?

Çarş gidecektik de yarın giderim ben duramam yine
Doğumdan bu yana her hafta gittik :)
Var mı benim gibi acaba?
Bir şey danışacağım bir de sana canım
Bebek memeyi emdikten sonra ağzından çıkardığında meme ucu ezilmiş uzamış gibi oluyor mu senin de?
:)) normal o canım damakla dil arasında eziyor çenesi daha kuvvetli bebeklerde oluyor o benim ilk kızım öyle yapardı

Kızlar bugün 42 günlük olduk. Sezeryan dikişimin olduğu yer kırmızı çizgi şeklinde gözüküyor. Tabi üst kısmında hala şişlik var. İz kalıyor mu yani? Sizde de hala şişlikler var mı?
Canım normal o benim 3 sene oldu halen kırmızı ve ince çizgi halinde şişlik de normal

Kızlar bizde bugün kalça ultrason için doktora gittik Allahım hastane öyle kalabalık ki koridorda zor yürüdük. Korktum bebeğim mikrop kapacak hasta olacak diye. Kalçada sorun yok böbreğinb birinde büyüme var gibi ama sıkıntı değil bebeklerde olabiliyor dedi. Kızlar bebeklerinizi dışarda emzirirken iyice kapatın nazar değmesin. Ben bugün hastanenin emzirme odasında emzirdim eve geldim göğsüme iğne batırılıyor gibi acımaya başladı ama epey şiddetli bir ağrıydı. Annemi aradım nazar için okudular şimdi daha iyiyimm. İnsanlar çok kem gözlü Rabbim bizi de yavrularımızı da korusun

Kizlar oglumun balgamı var rahatsiz ediyo onu ne yapmam lazım burnuna damla damlatıyorum ama burnu zatrn açık tıkalı degil sadece balgamı var
Canım gittinmi bilmiyorum ama doktora git biz antibiyotik kullandığımız halde geçmedi 2 gün hastanede yatmak zorunda kaldık hava verdiler 5 günde biz evde hava verdik bugün kontrol vardı düzelmişiz çok şükür

Közle merhaba bebeğim uykuda durduk yere ağlamaya başlıyor ama uyuyor Yani anlamadım korkuyor mu rüya mı görüyor napmam laızm bildiğiniz dua falan bar mı okuyum korku İçin
Canım bizde de aynı şey vardı. Korkuyo sanıyodum. Ama gazdanmış. Gaz sıkışınca uykusunda birden ağlamaya başlıyomuş. Şimdi gaz damlasına başladık. Artk öyle değil elhamdulillah

Kızlar acil yardım :( sızden bska soracagm kmse yok. Makatta kanama oluyodu bı suresr bugnde acıma olnca bakym memelesme olma hemorıd yanı öle okmstm brdada konslmstu napmam laM bıde bu cıktı. Brda olanlar vardı bılgı verrmısınız 15 subatta gtcez oglm ıcın o zaana kadr ne yapablrm ne önerrsınız

Back