- 6 Ocak 2017
- 1.014
- 579
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimkininde oluyor ama şapka takmak lazım eğer takmazsam daha kötü oluyor en azından terlediği zaman soğumasındansa şapka emiyor teri değiştiriyorum.... Malesef kimi bebek çok terliyor yapacak birşey yokKizlar bebegim kafasindan soguk soguk terliyo emerken ve aglarken cok oluyo siznde oyle olan varmi
Kızlar 10.30 da bebegi zorla uyandirip emzirdim. Ne yaptiysam uyanmadı. 12 de de kendi uyandı
geri uyudu aç aç. Korktuğum şey olmadı. Allah yardım ediyor. Her sabah uyanıp meme emip duran çocuk uyudu Allah'a şükür. O degil de babamız çok aşırı duygusal. Ben daha metanetliyim. Biraz gaz versem ağlayacak.
Bizim de oyle.Ben emerken surekli mendille siliyorum.Terleyen cocuk zor oluyr.Hep dikkat etmek gerekiyr.Kizlar bebegim kafasindan soguk soguk terliyo emerken ve aglarken cok oluyo siznde oyle olan varmi
sizin için dua edeceğim anneler güçlüdür sende güçlüsün unutma haftaya bugün herşey bitmiş iyileşmiş olacak Allahın izniyle sabir birazKızlar 10.30 da bebegi zorla uyandirip emzirdim. Ne yaptiysam uyanmadı. 12 de de kendi uyandı
geri uyudu aç aç. Korktuğum şey olmadı. Allah yardım ediyor. Her sabah uyanıp meme emip duran çocuk uyudu Allah'a şükür. O degil de babamız çok aşırı duygusal. Ben daha metanetliyim. Biraz gaz versem ağlayacak.
Normal bu durumsa iyi bende biseyimi var diyordumCanım benimkininde oluyor ama şapka takmak lazım eğer takmazsam daha kötü oluyor en azından terlediği zaman soğumasındansa şapka emiyor teri değiştiriyorum.... Malesef kimi bebek çok terliyor yapacak birşey yok
Aynen cqnm hasta edicem diye korkuyorumBizim de oyle.Ben emerken surekli mendille siliyorum.Terleyen cocuk zor oluyr.Hep dikkat etmek gerekiyr.
10gün kullandıktan sonra tahlil yapılacak canımDr a goturmedin mi cnm ilactan sonra? Enfeksiyon ne durumda tahlil yapilmasi gerekmez mi?
Çarş gidecektik de yarın giderim ben duramam yineCanım bi daha götürsen dr a bi
Çok geçmiş olsun Canım Rabbim tez vakitte şifasını versin inş. Dualarımız seninleHastaneye yattık.yavrumun ciğerleri iltihaplanmış.cok kötüyüm çok ağlıyorum geceden beri.ben nasıl yaptım bunu nasıl böyle bir hata yaptım.dua edin bize.ne zaman çıkacağımız bello değil.antibiyotige başladılar.
:)) normal o canım damakla dil arasında eziyor çenesi daha kuvvetli bebeklerde oluyor o benim ilk kızım öyle yapardıÇarş gidecektik de yarın giderim ben duramam yine
Doğumdan bu yana her hafta gittik :)
Var mı benim gibi acaba?
Bir şey danışacağım bir de sana canım
Bebek memeyi emdikten sonra ağzından çıkardığında meme ucu ezilmiş uzamış gibi oluyor mu senin de?
Canım normal o benim 3 sene oldu halen kırmızı ve ince çizgi halinde şişlik de normalKızlar bugün 42 günlük olduk. Sezeryan dikişimin olduğu yer kırmızı çizgi şeklinde gözüküyor. Tabi üst kısmında hala şişlik var. İz kalıyor mu yani? Sizde de hala şişlikler var mı?
Canım gittinmi bilmiyorum ama doktora git biz antibiyotik kullandığımız halde geçmedi 2 gün hastanede yatmak zorunda kaldık hava verdiler 5 günde biz evde hava verdik bugün kontrol vardı düzelmişiz çok şükürKizlar oglumun balgamı var rahatsiz ediyo onu ne yapmam lazım burnuna damla damlatıyorum ama burnu zatrn açık tıkalı degil sadece balgamı var
Canım bizde de aynı şey vardı. Korkuyo sanıyodum. Ama gazdanmış. Gaz sıkışınca uykusunda birden ağlamaya başlıyomuş. Şimdi gaz damlasına başladık. Artk öyle değil elhamdulillahKözle merhaba bebeğim uykuda durduk yere ağlamaya başlıyor ama uyuyor Yani anlamadım korkuyor mu rüya mı görüyor napmam laızm bildiğiniz dua falan bar mı okuyum korku İçin
Canım dr a git yine baksin belki ilacina biraz daha devam etmen gerekebilir oksurugu varmis cunku. Dinlesin dr bikac gun daha kullanman gerekiyosa kullan aksatma.