- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bizde bugün yaptırdık cebeci tıp fakültesinde çünkü evimin dibinde orası, iki kulakdanda geçti işitmesi iyi dediler şükür bi sıkıntı çıkmadı bi oran demedilerElhamdulillah canım. Yeni yeni kendime geliyorum. İşitme testine 120 dediler. Siz nerede yaptırdınız
Canım sen tecrübelisin baya benim bebiş iki gündür baya hareketli doğmaktan vazmı geçti acabaCanım bizde bugün yaptırdık cebeci tıp fakültesinde çünkü evimin dibinde orası, iki kulakdanda geçti işitmesi iyi dediler şükür bi sıkıntı çıkmadı bi oran demediler
:))) kuzum senin günün var daha kıyamam yaaa :)) bence son bi kez içerinin tadını çıkarıyor gelir annesi bırak kopsun içerde :))Canım sen tecrübelisin baya benim bebiş iki gündür baya hareketli doğmaktan vazmı geçti acaba37+5 olduk
Açılma vardı ya o artık yok nişan geleli 11 gün oldu yılbaşından sonra gelir herhalde :):))) kuzum senin günün var daha kıyamam yaaa :)) bence son bi kez içerinin tadını çıkarıyor gelir annesi bırak kopsun içerde :))
elıf eflal bızım ki canmKız anneleri isimleriniz neler acaba biz halen kızımıza isim bulamadik tavsiyelerinize ihtiyacım var
Ins.canım.Doktor dun 1.aya kadar 2 saatte uyandr emzir dedi.Emdikten sonra gazıni cikar,bezini degstr derken cok gec uykuya geciyr.Tam derin uykudayken emzirme saati geliyr.Emdikten sonra rahatsz oluyr sankiSağlıklı olsunda bir şey olmaz canim
Normal canım bizimki iki yaşına kadar kolikti 7 24 aglardi komşular bıkmıştı bizden artıkIns.canım.Doktor dun 1.aya kadar 2 saatte uyandr emzir dedi.Emdikten sonra gazıni cikar,bezini degstr derken cok gec uykuya geciyr.Tam derin uykudayken emzirme saati geliyr.Emdikten sonra rahatsz oluyr sankiAyaklarni cekiyr,kipkirmizi oluyr
Seninki kaç günlük canim benimki 25 gün oldu emmiyorKizlar ya kuzum emmiuor zorla emzirmeye çalışıyorum emmedigi zamanlar hem pompalı hem.elektrikliyle sayıyorum ama 2 saate kalmadan goguslerim şişiyor kizimin emmediigine mibyanayim göğüslerinin acigidigina mi yanayım ne yapmalıyım kizlar fikir vein
coraplari cift giydr bence ole yapiyrm ama alta bi citcitli bide ust alt takimi oluyo sapkayida hic cikarmiyrm.bebiler bi ayaktan bide bastan usurmus.ebe ikisinide sicak tut dediKat kat valla canım.2 alt,corap,patik:)Biraz rahatlatayim o zmn minigimi
Sapka terletyr sanki canım.Bugun sapkasz emzrdim.Daha iyiydi.
Bana da etrafimdakiler kızlar sicagi sever dyrlar.En korktgm kafasindan soguk almasi canim.Terini siliyrm ama yine de korkuyrm.Allahim korusun meleklerimizicoraplari cift giydr bence ole yapiyrm ama alta bi citcitli bide ust alt takimi oluyo sapkayida hic cikarmiyrm.bebiler bi ayaktan bide bastan usurmus.ebe ikisinide sicak tut dedi
Normal canım bizimki iki yaşına kadar kolikti 7 24 aglardi komşular bıkmıştı bizden artık![]()
coraplari cift giydr bence ole yapiyrm ama alta bi citcitli bide ust alt takimi oluyo sapkayida hic cikarmiyrm.bebiler bi ayaktan bide bastan usurmus.ebe ikisinide tut dedi
Bana da etrafimdakiler kızlar sicagi sever dyrlar.En korktgm kafasindan soguk almasi canim.Terini siliyrm ama yine de korkuyrm.Allahim korusun meleklerimizi
bebilerin ter bezleri suan calismiyoms sadece kafasi terlermis canim fazla efordan.evin kaloriferliyse iki kat giydirme emzirirken ozellikle.yoksa bizim gibi isilik olursun :)) ben annemleri dinledim usuyo bu cocuk dediler hep uyurken cift battaniye attim çocuk isilik oldu
Canım rezene kimyon yada emziren anneler için karışık bitki çayı var onları iç ikinize de iyi gelirCok zor ya.Aglamiyr yine kuzum.Kendi raharltsz oluyr
amin canim.evet kizalr sever ama cok sicakta isikik yapar.battaniye ile aliyisan kucagina emzirmek icin sapkasini cikar battaniye iler ort kafasini sonra terini silio takarsn yine.bizim hic cikmaz kafadan sapkaBana da etrafimdakiler kızlar sicagi sever dyrlar.En korktgm kafasindan soguk almasi canim.Terini siliyrm ama yine de korkuyrm.Allahim korusun meleklerimizi
senin sobaliydi dimi canim iyi yapiyosn sicak duraun ayajlari.bende disari çıkarken giydiryrm hastaneye falan giderkenBen kulotlu cırap gudırıyorm cnm ayaklarnn sucak olması onemlı gazada etkısı var dıye duymstm
onemli olan bas ve ayaklrms canim.kiz cocuklari annenin giydiklerni giyermis erkek cocuklari babanin.yani sen kendin usuyosan o da usur.biz babayi ornek almaya calisiyrz ama bizimki tam aksine cok seviyo sicagi habire usur bu cocuj diyo.cocugn sicaktn isilik cikti vucudundaWala benımde kafam karısık kımı sıcaga alsmasın ufak bseydr hasta olr dıyo kımı sıcak tut usutmesn bınusutrse toparlayamazsın dıyo :)) esım kapıyo ben acıyorm ustnu:)