2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sana dr antibiyotik mi vermişti dikişler için bana bi tane düşük doz verdi bugün kan tahliline göre yüksek vercm bebeği emziremezsin dedi çok üzüldüm sana ne vermişti

Evet cnm 1000 mg emzirebilirsin sorun yok dedi bak resmini ekliyorum

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    40,1 KB · Görüntüleme: 51
M melda983 canım bizler iyiyiz ama ben işe fdöndüm bir yandan bebek bir yandan iş yetişmeye çalışıyorum.

MaşaAllah hemen başlamışsın işe. Evden çalışıyordun ama yanlış hatırlamıyorsam? Benim ücretli iznimin son günü bugün. 6 ay ücretsiz aldım. Erken doğum olunca yine de yeterli gelmeyecek ama bakalım ne yapacağız.

Kızlar @pinar39 dan haberi olan var mı çok merak ediyorum onu.ayrıca M melda983 sütün yetiyor mu cnım yoksa mama kullanıyo musun?brbeği günde kaç defa besliyosun

Elh. şuan yetiyor. Mama vermiyorum. Gündüzleri ortalama 2, geceleri 3 saatte bir falan emiyor. Sen napıyorsun, mama veriyor musn?

Canim benim şükürler olsun iyiyiz evimizdeyiz melegimle asıl siz Nasılsıniz Rana nasıl iyi mi canim

Elhamdülillah biz de iyiyiz. Birazcık üşütmüş Rana Hanım. O kadar da dikkat ediyorum ama başını kapatmak istemiyor benim kız. Şapka falan durmuyor başında. Sanırım ondan üşüttük. Biraz dışarı çıkarıyorum çünkü, balkona falan da.

Verdigin paraya kesinlikle degiyor. Sütum baslarda cok azdi. Bebegi emzirsem de emzirdigim gogsumu sagiyorum. Tekini emiyor. Digerini de.sagiyorum. gece icin bayagi sut birikiyor. Gece 2 kere kalkip sagdigim sutleri veriyorum. Bebisin uykusu hic bolunmuyor. Deliksiz uyuyor sabaha kadar.
peki o ikiliyi tekli ayarda kullanınca emiş gücü artıyor mu?

Daha o yüksek dozlu olan vermedi ama verirse eğer önce süt biriktirp sonra kullancm çünkü antibiyotik en az 1 hafta kullanılıyo.ben dyrm ki bu verdiği düşük dozlıyu kullanm süt biriktirm geçmezse bunla sütüm de olur yedek te onu kullanm.ama çok üzülyrm emziremezsem die. Ya memeyi bırakırsa
İnşallah gerek kalmaz canım, doktor herşeyi göze alarak veriyorsa durum ciddi demekki. Sen doktoruna güveniyormusun?

Biogaia diye bi ilac var yuzde yuz bitkisel. Kullananlar genelde cok memnun. Ben de ondan istiyodum ama yasadigim yerde ondan yok mecburen sab simplex aldim

Aldım cnm günde 1 kere 5 damlaymış. Bi saat önce krize girdi verdik fön filan çalıştırdık 15 dakikadır uyuyor ilaçtan mı artık bilmiyorum sakinledi.

X