2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Insallah canim senin dinlenmende onemli mecnur

Ben cocuk emdikten sonra sagiyorum ve her memeyi sut bittikten sonra bes dk daha sagiyorumki uyarilsin sut yetmiyo hadi uret dostum desin :) yani ortalama her memeyi on onbes dk sagiyorum sonra hemen doluyo 2-3 saat sonra emmezsr yada sagmazsan tsortun meme bolumu sirilsiklam oluyo babam falan evde olursa nasil utaniyorum bu aralar yas incir yiyorum oda baya fayda etti bana bak bu saatte kuzim emdi yarim saat ben sagmaya devam ediyorum

Gece uyku daha ağır basıyo sanırım sağamadım :KK43: bugün her emmeden sonra sağmaya başladım :)

Canım bizdede vardı o ıkınıyordu yapamıyordu kızarıp ağlamaya başlıyordu bana nurse harveys önerdiler denedim yine ıkınmalar var ama tuvaletini de gazını da yapabiliyor

Bizdede sab simplex var bu 2 gündür etki etmiyor sanki. Doğal birşeyler mi denesem acaba?

Merhaba taze anneler ben eylul anneleri grubundayim. Bir sey sormak istiyorum size sut sagma pompasi ne aldiniz ve memnun musunuz? Lansinoh ikili elektrikli onerir misiniz mesela?

Ben lansinoh 2li kullaniyorum cok memnunum. Alirken acaba tekli mi alsam demistim iyiki de 2li almisim hayatimi kurtariyo resmen. Ikisine birden takip sagiyorum. Ayrica emis gucu gayet iyi. Istersen tekini de sagabilirsin. Kesinlikle 2liyi tavsiye ederim zamandan cok tasarruf sagliyor. Calisan anneler icin birebir. 15-20 dakikada 2sini birden tamamen sagabiliyorum. Ustelik sesi de cok cikmiyo. Yatakta sagarken motorunun uzerine yorgani kapatiyorum bayagi az ses cikiyo

Canım emzirme den önce ve sonra sabunla yıkayıp kurut sonra zeytin yağı veya krem vur bak en azından emzirdikten sonra sabunla yıkama işini kesin yap bi dene birşey kaybetmessin geçerse dua isterim ama :KK25:

Sabun derken cnm ? Bildiğimiz sabun mu? Ben duştan sonra bile kurulayanıyorum cnm ya :KK43: öyle bir acıyolarki havlu değmesin diye neler yapıyorum :KK43: zeytinyağı denedim fayda etmedi :KK43:

Ben lansinoh 2li kullaniyorum cok memnunum. Alirken acaba tekli mi alsam demistim iyiki de 2li almisim hayatimi kurtariyo resmen. Ikisine birden takip sagiyorum. Ayrica emis gucu gayet iyi. Istersen tekini de sagabilirsin. Kesinlikle 2liyi tavsiye ederim zamandan cok tasarruf sagliyor. Calisan anneler icin birebir. 15-20 dakikada 2sini birden tamamen sagabiliyorum. Ustelik sesi de cok cikmiyo. Yatakta sagarken motorunun uzerine yorgani kapatiyorum bayagi az ses cikiyo
Merab hangi ayarda sagim yapıyorsunuz bende de ikili var ama bi düzen tutturamadim

Cok tesekkur ederim ben de 2 li almaya karar verdim.

Cok tesekkur ederim ben de 2 li almaya karar verdim.
Verdigin paraya kesinlikle degiyor. Sütum baslarda cok azdi. Bebegi emzirsem de emzirdigim gogsumu sagiyorum. Tekini emiyor. Digerini de.sagiyorum. gece icin bayagi sut birikiyor. Gece 2 kere kalkip sagdigim sutleri veriyorum. Bebisin uykusu hic bolunmuyor. Deliksiz uyuyor sabaha kadar.

Bebeği kaka yapmayan arkadaşlar oldu, düzeldimi acaba? Geçici bir durummu?
3gündür kaka yapmıyor, öncesinde de kakası katılaşmıştı sanki herzamanki gibi sulu değildi

Kızlar ben şimdi lansinoh elektrikli pompa ile kendi biberonuna sağıyorum. Tk memeyi emdi uyudu oğlum o memeyi sağdımbiberonla buzdolabına attım. Diğer memeyi 1 veya 2 saat sonra aynı sütün üzwrine sağabilir miyim? Yani dolaptaki soğuk sütün üzerine diğer memeyi sağıp tekrar dolaba atabilir miyim?

Kızlar ben şimdi lansinoh elektrikli pompa ile kendi biberonuna sağıyorum. Tk memeyi emdi uyudu oğlum o memeyi sağdımbiberonla buzdolabına attım. Diğer memeyi 1 veya 2 saat sonra aynı sütün üzwrine sağabilir miyim? Yani dolaptaki soğuk sütün üzerine diğer memeyi sağıp tekrar dolaba atabilir miyim?
Ben ayrı bi cam kavanoza koyup Soğutup öyle birlestiriyorum

Bebeği kaka yapmayan arkadaşlar oldu, düzeldimi acaba? Geçici bir durummu?
3gündür kaka yapmıyor, öncesinde de kakası katılaşmıştı sanki herzamanki gibi sulu değildi

Cnm 2 gün önce dra gittik . Dr 2. Ayda 4 ile 6 gün arasında kaka yapmadığı zamanlar olcak endişe etme makattan uyarı yapma dedi. Bağırsaklar tembelliğe alışıyormuş sonra sürekli aynı problmi yaşarsınız dedi. Masaj yapmak lazımmış. Youtubda çok masaj videosu var ordan bakabilirsin cnm .

X