2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar ben şimdi lansinoh elektrikli pompa ile kendi biberonuna sağıyorum. Tk memeyi emdi uyudu oğlum o memeyi sağdımbiberonla buzdolabına attım. Diğer memeyi 1 veya 2 saat sonra aynı sütün üzwrine sağabilir miyim? Yani dolaptaki soğuk sütün üzerine diğer memeyi sağıp tekrar dolaba atabilir miyim?
Canım üste sagma yın demişti doktor bana

Cnm 2 gün önce dra gittik . Dr 2. Ayda 4 ile 6 gün arasında kaka yapmadığı zamanlar olcak endişe etme makattan uyarı yapma dedi. Bağırsaklar tembelliğe alışıyormuş sonra sürekli aynı problmi yaşarsınız dedi. Masaj yapmak lazımmış. Youtubda çok masaj videosu var ordan bakabilirsin cnm .
Tşkr ederim canım, kakası katılaşmıştı ilk defa bukadar uzun sürdü ilk zamanlar pişik kremini poposuna sürünce uyarılıyordu kakasını yapıyordu bende dediğin gibi tembelleşmesin diye sürmedim birkaç gün , sürmeyince de yapmadı hiç. Bekliyorum şimdilik :KK43:

Tşkr ederim canım, kakası katılaşmıştı ilk defa bukadar uzun sürdü ilk zamanlar pişik kremini poposuna sürünce uyarılıyordu kakasını yapıyordu bende dediğin gibi tembelleşmesin diye sürmedim birkaç gün , sürmeyince de yapmadı hiç. Bekliyorum şimdilik :KK43:
Aynen cnm bende pişik kremini biraz uyararak sürüyorum. Ama bende yapmıcam artık. Kronik kabız olmasın.

Kızlar ben şimdi lansinoh elektrikli pompa ile kendi biberonuna sağıyorum. Tk memeyi emdi uyudu oğlum o memeyi sağdımbiberonla buzdolabına attım. Diğer memeyi 1 veya 2 saat sonra aynı sütün üzwrine sağabilir miyim? Yani dolaptaki soğuk sütün üzerine diğer memeyi sağıp tekrar dolaba atabilir miyim?

Sicakliklari farkli olan sutleri karistirma. Sonradan sagdigini once dolaba koy sogusun ondan sonra uzerine eklersin ben oyle yapiyorum. Bir de farkli gunlerde sagdiklarini birbirine karistirma

Ah cnm bende umutla iyileşmeyi bekliyorum gerçekten hergün yenibirşey. Bebek emerken rahime ağrı girdiğini biliyorum söylemişti drlar hemşireler ama sırtına neden ağrı giriyor anlamadm cnm. Parol iç bir kaç gün. Bi sebep olacağını sanmıyorum yada emzirmeyle ilgili değilde emzirme pozisyonu ile ilgili olabilir cnm.
Sana dr antibiyotik mi vermişti dikişler için bana bi tane düşük doz verdi bugün kan tahliline göre yüksek vercm bebeği emziremezsin dedi çok üzüldüm sana ne vermişti

Kızlar hanginşze dikişler ağrısı için gittiğiniz de antibiyotik vermişlerdi 1000 mg lık.sanki sutten kesmemişlerdi bana dr bebeği emziremezsin o dozda verirsek dedi bugün 400 mg lık verdi yarın kan tahliline göre verck bi tane iltihap olmuş çok fena dedi

Kızlar hanginşze dikişler ağrısı için gittiğiniz de antibiyotik vermişlerdi 1000 mg lık.sanki sutten kesmemişlerdi bana dr bebeği emziremezsin o dozda verirsek dedi bugün 400 mg lık verdi yarın kan tahliline göre verck bi tane iltihap olmuş çok fena dedi
Sütünü sağsaydın birgün sonra içseydin, iltihap fena ise ihmal etme kullan ilacını canım

Bebeği kaka yapmayan arkadaşlar oldu, düzeldimi acaba? Geçici bir durummu?
3gündür kaka yapmıyor, öncesinde de kakası katılaşmıştı sanki herzamanki gibi sulu değildi
Valla benim ki 4-5 günde bir yapıyor bi kere benim müdahalemle yapmıştı 5 gün olmuştu artık yatmıyordu.dün de yine 4. Gündü kendisi yaptı allahtan zorlanmadan

Sütünü sağsaydın birgün sonra içseydin, iltihap fena ise ihmal etme kullan ilacını canım
Daha o yüksek dozlu olan vermedi ama verirse eğer önce süt biriktirp sonra kullancm çünkü antibiyotik en az 1 hafta kullanılıyo.ben dyrm ki bu verdiği düşük dozlıyu kullanm süt biriktirm geçmezse bunla sütüm de olur yedek te onu kullanm.ama çok üzülyrm emziremezsem die. Ya memeyi bırakırsa

X