2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Dimi haklısın cnm ya. Ama artık dayanamadm babasına mama yap göğüslerim dinlensin dedim. Mamadan sonra zorla 2 saat yatırdım. O arada dinlendim bende.
Ya memeyi sıkınca suratına fışkırıyo süt resmen nasıl hala o kadar mama yedi şaşkınım ve üzgünüm :KK43:

Sut fiskiriyorsa neden mama veriyorsun canim
Sutunu sagip vermiyosun ben oyle huysuzluk yaptiginda sagdigim suttrn veriyorum. Emzirme sonrasi tam
Bosaltmadiysa sagiyorum dolaba koyuyorum uc biberon yedegim var gece bazen anneme onlardan ver nolir
Uyuyayim diorum

Aynen cnm bende seni takip ediyorum hep yaşadığımız şeyler aynı gidiyo :) bu arada benimde okulum var biliyomusun sen yazdıkça ben napcam diyorum hemde çalışıyorum 3 ü bi arada oldu anlıcağın :/ kesin kalkamıcam altından ama allah büyük napalım.

Mama hergün vermiyorum çoğu zaman geceleri yatıyo. 2 de filan yatıp 5 gibi kalkıyo öyle böyle 6 ya doğru yatıyo 8-9 arası bidaha kalkıyo o zman baya rahat geçiyo. 9-10 gibi annem gelıyo oyalıyo yıkıyo derken ben 11 e kadar yatıyorm gün içinde yorulmuyorm. Ama gece her saat başı kalkınca bitiyorm resmen :KK43:

Sen süt sağıyormusun cnm?
Tam boşaltmadan uyuyunca sağyrm cnm. Uyanınca onu da veryrm.. Ay senin ki daha zormuş ya valla inş altından kalkarız.benim yanımda şu An kimse yok hiç uyuyamyrm. Eşim de hiç susturamıyo tek başıma idare etmeye çalışyrm. Ben de okula gidince her gün ablama Taşycm bebeği sabahtan. Nasıl olck bilmyrm. Ablamın gelme imkanı yok aynı saatte çocukları okula gidecek

herkese merhaba bugün 39 günlük oldu deniz. 40 mevlüdü yaptık çok güzeldi allah herkese böylesini nasip etsin inşallah :)
doğumda ne olacak bilmediğim için bebek şekeri bile yaptıramamıştım. mevlütte deyimi yerindeyse bokunu çıkardım. önden baby shower gibi oldu ikramlar süsler sohbet muhabbet eğlence.iki çeşit bebek kurabiyesi bebek şekeri mevlüt şekeri hediyeler süsler :) sonradan mevlüt oldu hoca çok güzel okudu ağlattı hepimizi. çok güzeldi deniz de uslu durdu :) görmemişin bebeği olmuş modundaydım aynı :)))
iniallah hepinizinki böyle güzel geçer ♥

herkese merhaba bugün 39 günlük oldu deniz. 40 mevlüdü yaptık çok güzeldi allah herkese böylesini nasip etsin inşallah :)
doğumda ne olacak bilmediğim için bebek şekeri bile yaptıramamıştım. mevlütte deyimi yerindeyse bokunu çıkardım. önden baby shower gibi oldu ikramlar süsler sohbet muhabbet eğlence.iki çeşit bebek kurabiyesi bebek şekeri mevlüt şekeri hediyeler süsler :) sonradan mevlüt oldu hoca çok güzel okudu ağlattı hepimizi. çok güzeldi deniz de uslu durdu :) görmemişin bebeği olmuş modundaydım aynı :)))
iniallah hepinizinki böyle güzel geçer ♥
Canim gözün aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütsün İnşallah

Biz 3 numarali beze gectik teyzelerrrrrr:halay::halay::halay:

Bir de bugun cekirdek aile olarak ilk defa cok guzel bir mekana gittik. Disari cikmaya korkanlara cesaret vereyim ben de :p bebis acikinca emzirecek yer bulamazsam belki diye onceden biberonuna sut sagip koydum ama oglusum 3 saat deliksiz uyudu. Disarinin havasi iyi geldi sanirim. En son donus yolumuzda arabada mizirdadi o zaman emzirdim:anne: Cok guzel desarj oldum (ki ben gezme tozma seven biri bile degildim ama kesinlikle insan ihtiyac duyuyor su donemde)

Mekan da yeni acilmis, manzara mukemmeldi ve yemekler lezizdi. Buyukcekmece dolaylarinda olup da sessiz sakin kafa dinleyecek mekan arayanlar ozelden yazarsaniz bahsettigim yerin adresini vereyim. :KK200:

Canim sakon aciyor die emzirmemezlik yapma ben birini az verdim cok aciyo die suan ondan cok az sut geliyo be o kucuk digeri kocaman sut tasiyo devamli. Saginca birinden 90 digerinden 40-50 geliyo dusun emzirmeden once gogsunu sik sutunle islak mutlaka

Yok cnm gözümden yaş gele gele veriyorum valla. Ama dediğim gibi gece 2 den gündüz 2ye 3 e kadar mahvoldum bişey yemedim dinlenenedim bildiğin dayanamadım ondan verdik :KK43:
Islatıyorm ıslatmam mı yara yok yanma sızlama iğne batması inşallah biran önce geçer ya :KK43:

doğum yaptığın hastane söylemedi mi her ay kontrole gidiliyo cnm
Yok cnm ya bana dikişler için de hiç kontrole gel demediler artık dayanamayrm yarın mecbur gitcm yanımda kimse yok kızı ablama görürcm artık. Bana sağlık ocağında ki hemşireler söyledi kalça ultrasonunu

Biz 3 numarali beze gectik teyzelerrrrrr:halay::halay::halay:

Bir de bugun cekirdek aile olarak ilk defa cok guzel bir mekana gittik. Disari cikmaya korkanlara cesaret vereyim ben de :p bebis acikinca emzirecek yer bulamazsam belki diye onceden biberonuna sut sagip koydum ama oglusum 3 saat deliksiz uyudu. Disarinin havasi iyi geldi sanirim. En son donus yolumuzda arabada mizirdadi o zaman emzirdim:anne: Cok guzel desarj oldum (ki ben gezme tozma seven biri bile degildim ama kesinlikle insan ihtiyac duyuyor su donemde)

Mekan da yeni acilmis, manzara mukemmeldi ve yemekler lezizdi. Buyukcekmece dolaylarinda olup da sessiz sakin kafa dinleyecek mekan arayanlar ozelden yazarsaniz bahsettigim yerin adresini vereyim. :KK200:
Benim de bir numara bezim bitti ama iki mi alsam bilemedim bir numara hala oluyo kızıma.ama doğduğunda çok büyüktü şu na tam geliyo acaba küçük bi paket daha bir numara mı alsam yoksa ikinumara mı alsam bilemedim

Evet ni çocuk doktoru belirle 1. Ay da çekilio ultrasonu gitmen lazım hastaneye canım
Hemşire bana direk ortopedi ye ye randevu al dedi gibi hatırlyrm ama yarın yine bi tam sorm. Bizim tam belli değil ama yarın ya da birgün ankaraya gidebilirz.düğünümz var da acaba biraz geçse nolur ki tam belli.olsunnda ankaraya alm randevusunu.bi.arkadaş 2 aya kadar yapılır yazmış ya

Benim de bir numara bezim bitti ama iki mi alsam bilemedim bir numara hala oluyo kızıma.ama doğduğunda çok büyüktü şu na tam geliyo acaba küçük bi paket daha bir numara mı alsam yoksa ikinumara mı alsam bilemedim

Bebegin bacaklarinda bezi iz birakmaya basladiysa, poposu tam kapanmiyorsa ve bez dolup kiyafetlerine çiş çıkıyorsa 2 numaraya geçebilirsin :) 2nolu bez 6 kiloya kadar diyor, bizimki 6 kilo olmadi ama bu dedigim 3 belirti de gerceklesti o yuzden mecburen 3 e geçtik.

Ayrica 1 no alacaksan bile en kucuk paketi aldir cunku birden buyuyuveriyorlar elinde kalmasin :)

Sut fiskiriyorsa neden mama veriyorsun canim
Sutunu sagip vermiyosun ben oyle huysuzluk yaptiginda sagdigim suttrn veriyorum. Emzirme sonrasi tam
Bosaltmadiysa sagiyorum dolaba koyuyorum uc biberon yedegim var gece bazen anneme onlardan ver nolir
Uyuyayim diorum

Cnm 2 gün sağdım gündüz tek mememi emdi ben beşer dakika 2 memeyi sağdım 90 cc çıktı. Ama snaki sonra göğsüm bi daha dolmadı aç kaldı. Psikolojikte olabilir bilmiyorum ya sağlıklı düşünemiyorum sanırım :)

X