2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar bebeklerin kalça ultrasonu ne zman çekili yoo biz bugün 1 aylık olduk ve nereye randevu alınıyo.hemşire söylemişti ama unuttum ben
1 ay dolunca cekiliyo biz vektirdik cocuk doktoru siyledi radyolojifen randevu akdik cok sukur iyi sonucumuz

Pişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz kızlar? Başta hametan sürdük ama hiç etki etmedi. Dün sudocrem aldı eşim ve az önce içeriğini okudum, sürpriiz: BHA. Aynı BHA, d-vit 3'ün de içinde olan, burda çoğu arkadaşın zararlı diye söylediği o madde. Kafam karıştı artık. Yemin ederim ne kullanacağımı şaşırdım bebeğime her şey mi böyle olur..

Bebegin bacaklarinda bezi iz birakmaya basladiysa, poposu tam kapanmiyorsa ve bez dolup kiyafetlerine çiş çıkıyorsa 2 numaraya geçebilirsin :) 2nolu bez 6 kiloya kadar diyor, bizimki 6 kilo olmadi ama bu dedigim 3 belirti de gerceklesti o yuzden mecburen 3 e geçtik.

Ayrica 1 no alacaksan bile en kucuk paketi aldir cunku birden buyuyuveriyorlar elinde kalmasin :)
Bizim ki kaka yapınca her türlü kıyafete çıkıyo ama 3-6 arası almak en mantıklısı şu An 4.5 kiloya yakın bizim kız.1 numara küçük gelir bi süre sonra büyük paket alcm. Sağol cnm bunları göz önünde bulundrcm bez alırken

Yok cnm gözümden yaş gele gele veriyorum valla. Ama dediğim gibi gece 2 den gündüz 2ye 3 e kadar mahvoldum bişey yemedim dinlenenedim bildiğin dayanamadım ondan verdik :KK43:
Islatıyorm ıslatmam mı yara yok yanma sızlama iğne batması inşallah biran önce geçer ya :KK43:
Ah bu yanma sızlama batma ne zaman geçecek.. Hayırlısı ile geçse. Benim sırtıma da her gün daha kuvvetli vuruyor bu ağrı çok zor duruyorum

Kızımın göbeğinden hala az da olsa kan geliyor ara ara. Kabuk bağlıyor onlar mı kanıyor tekrar anlamıyorum. K vitamini yapıldı, gümüş nitrat sürüldü ama her seferinde az da olsa gelmiş kurumaya yüz tutmuş buluyorum kanı. Sabah doktora götüreceğim

Ah bu yanma sızlama batma ne zaman geçecek.. Hayırlısı ile geçse. Benim sırtıma da her gün daha kuvvetli vuruyor bu ağrı çok zor duruyorum

Ah cnm bende umutla iyileşmeyi bekliyorum gerçekten hergün yenibirşey. Bebek emerken rahime ağrı girdiğini biliyorum söylemişti drlar hemşireler ama sırtına neden ağrı giriyor anlamadm cnm. Parol iç bir kaç gün. Bi sebep olacağını sanmıyorum yada emzirmeyle ilgili değilde emzirme pozisyonu ile ilgili olabilir cnm.

Yok cnm gözümden yaş gele gele veriyorum valla. Ama dediğim gibi gece 2 den gündüz 2ye 3 e kadar mahvoldum bişey yemedim dinlenenedim bildiğin dayanamadım ondan verdik :KK43:
Islatıyorm ıslatmam mı yara yok yanma sızlama iğne batması inşallah biran önce geçer ya :KK43:
Meme içinse bepanten merhem kullanın bendebir kutu lansinoh bitirdim tahinin üstüne çıkan yağdan sürdüm 1 ay sonra göğüslerim tekrar yara oldu ve bepanteb merhem aldım gece uzun uyuduğunda sürdüm ince bir tabaka halinde emzirmeden yıkadım çok şükür 3-4 güne geçti tavsiye ederim şiddetle

Meme içinse bepanten merhem kullanın bendebir kutu lansinoh bitirdim tahinin üstüne çıkan yağdan sürdüm 1 ay sonra göğüslerim tekrar yara oldu ve bepanteb merhem aldım gece uzun uyuduğunda sürdüm ince bir tabaka halinde emzirmeden yıkadım çok şükür 3-4 güne geçti tavsiye ederim şiddetle

Bnm oğlum 2 saatte bi uyanıyor, uyanırken ağlayarak bağırarak uyanıyo. Nasıl yıkıcam ya :KK43: herşey gözüme çok zor gelyo :KK43:

Ama en azından gündüz denicem cnm çok sağol

Canım ilk emzirmeye başladıgımda benim de öyleydi.. Emzirmek benim için resmen işkenceydi. Ama 3-4 gün sonra geçti. Bebeğın sadece meme ucunu değilde, o kahverengi bölgeyle birlikte ucunu kavratmaya çalış. Emzirdikten sonra siyah çay poşetleriyle kompres yap, rahatlatıyor biraz olsun. Ben bir de Lansinoh kremini kullandım bi kaç kez ucu için. Ama sonra bebeğim emerken yüzünü ekşitiyor diye vazgeçtim ondan. Ne kadar faydası oldu onu tam bilemiyorum.. Allah yardımcın olsun, merak etme geçecek hepsi.

Cnm 2 gün sağdım gündüz tek mememi emdi ben beşer dakika 2 memeyi sağdım 90 cc çıktı. Ama snaki sonra göğsüm bi daha dolmadı aç kaldı. Psikolojikte olabilir bilmiyorum ya sağlıklı düşünemiyorum sanırım :)

Insallah canim senin dinlenmende onemli mecnur

Ben cocuk emdikten sonra sagiyorum ve her memeyi sut bittikten sonra bes dk daha sagiyorumki uyarilsin sut yetmiyo hadi uret dostum desin :) yani ortalama her memeyi on onbes dk sagiyorum sonra hemen doluyo 2-3 saat sonra emmezsr yada sagmazsan tsortun meme bolumu sirilsiklam oluyo babam falan evde olursa nasil utaniyorum bu aralar yas incir yiyorum oda baya fayda etti bana bak bu saatte kuzim emdi yarim saat ben sagmaya devam ediyorum

Pişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz kızlar? Başta hametan sürdük ama hiç etki etmedi. Dün sudocrem aldı eşim ve az önce içeriğini okudum, sürpriiz: BHA. Aynı BHA, d-vit 3'ün de içinde olan, burda çoğu arkadaşın zararlı diye söylediği o madde. Kafam karıştı artık. Yemin ederim ne kullanacağımı şaşırdım bebeğime her şey mi böyle olur..
Ben sadece saf zeytinyagi suruyorum canim

Soylemeyi unuttum daha hic pisik olmadi kizim allaha sukur bize yaradi zeytin yagi

X