2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
2.ler dogunca 1.ler zaten arada kaynıyor benim üzüntüm de bu oluyor bugün çıkacağım valla oğlum biraz sevinsin en azından
2 cocuk zor olabilir bnce de. Ama cocuklarinin yas araligini iyi birakmissin. Ben de boyle olsun istiyorum. Buyuk olan cocugun simdi belki sana bazi konularda yardimci bile oluyodur

Günaydın Sütüm çok az geliyor Bebekte karnı doymadığı için sürekli emmek istiyor . Sütümü Nasıl arttırabilirim ?

Ben suyu az ictigimde sutunde azaliyor gunde uc litre sart bence. Bunun disinda humana stil tea cay iciyorum kimi rezene dior her yolu dene kendini takip et. Ben birde kizim emdikten sonra kalanida sagiyorunki bosalan sut kanali daha cok dokuyo diolar bi haftadir mama takviyesibe gerek kalmadi dolaptada mutlaka sagilmis sutum oluyo mama yerine onu veriyorum kizima

Kızlar bizim oğluş sürekli kızıyordun doktor ar mamalardan kullan dedi bebelac ar aldım ama kabızlık yapar diyorlar kullanan var mı buarada günde en fazla 3 defa kullanacam

Kizlar yaa bebegim iki gundur ishal cok uzuluyorum uutmemesi icin he reeyi yapiyorum bu sicakta kendim de dikkat ediyorum corapsiz gezmiuorum uzerimi orterek uyumaya calisiyorim benden geciyo sanirim ama daha napabilirim cok kafama taktim :KK43:

Burnu tıkladıydı bizimkinin de
Bi alet var nefesinle çekiyorsun burun pisliğini ; rahatlıyor yavrum
Bizimki de hızlı nefes aldığından günde iki üç kez genzine sıçratıyor yavrum

Evet ben de onu
Kac saat emzirmeden cikiyo peki?
Saat tutarak emzirmiyorum canim ne zaman açıkrsa o zaman emziriyorum. Uyuyo olursa ya da doymussa sagiyorum.

Dayanamıyorum inan içim sızlıyor
Geçsin gazımız ya

İlk defa duydum Bi araştırayım teyzesi
Ben de alışveriş sitesinde görmüştüm canım fiyatları uygun gibi. Hatta reflü yastığı olup kiraz çekirdeği koyma yeri olanlar bile var. Fiyatı uygun olduğu için denemeye değebilir hem. Gerçi yeter ki rahat etsin miniğin

ays_drchem ays_drchem canım oturarak degil de yan yatarak bebeği emzirmeyi denedin mi hiç? Bana da emzirmeler işkence oluyordu, sırtım kopuyordu resmen. Bu yontemi denedim, suan emzirmek cok keyifli geliyor sukur :)
Yok canım denemedim... Bir klasik pozisyonda bir de bebeği kol altımda tutarak emziriyorum. Senin dediğin şekilde de denemeye çalışayım çünkü dayanılmaz oldu ağrılar

Herkese hayırlı pazarlar arkadaşlar. Uzun zamandır giremedim bayagi zor günler geçirdim ve o kadar çok alışmışım ki sizinle yazışmaya çok büyük eksiklik oldu benim için. Yokluğumda doğum yapan bütün arkadaşlar gözünüz aydın . Hepiniz kusura bakmayın tek tek etiketleyip tebrik edemedim.
Bende 22 temmuz da spinal sezeryanla dünyaya getirdim oğlumu. 3820 kg 52 cm dogdu. Sonrası bebis iyiydi ama ben kötüydum. Kaç kere acillik oldum. Kusma oldu . Sonra midem kapandı hiç bir şey yiyip içemedim sadece yudumla şu icebildim. Serum sakinleştirici falan derken ben toparlandim ama oğluşumun göbeği iltihaplandi . Sonrada onun için 2 günde bir hastaneye gidiyoruz.
Bizde durumlar böyle . Umarım herkes iyidir . Sağlığınız yerinizdedir. Rabbim hepimize kolaylık versin.

Kızlar bebeklerinizin göbekleri kurudu mu? Demin bebeğimin bezini değiştirirken fark ettim göbeği kanamış bezine de bulaşmış biraz. Ya da bezi geldi oraya tahriş etti sürekli. Benim canım yandı cayır cayır öyle görünce. Göbeği 9.gün düştü, bugün bebeğim 17 günlük olmuş olacak. Hala kurumadı bu göbek. Sizlere sorayım dedim :KK43:

Bizim düşmeden önce başladı . Düştü ama iltihap devam ettiği için cerraha götürüyoruz gumus nitrat ile yakma işlemi ile kurytuyorlar cnm.

2 cocuk zor olabilir bnce de. Ama cocuklarinin yas araligini iyi birakmissin. Ben de boyle olsun istiyorum. Buyuk olan cocugun simdi belki sana bazi konularda yardimci bile oluyodur
Aslında büyük oğlum çok uysal hiç zararı yok kardeşine bezini getirir kafasına su doker yikayinca ama ışte henüz 2siyle dışarı çıkacak cesaretim yok bebek arabasına bebeği koyucam sonuçta sozumu dinler mı yolda bilmiyorum yas aralığı çok iyi 3 yaş 2 ay kadar araları var çok şükür en fazla 2 sene zorlanır rahat ederim sonra okul hayatı başlıyor zaten allah büyük sende 2 yasinda olduğunda dusunursen rahat edersin

Kızlar bizim oğluş sürekli kızıyordun doktor ar mamalardan kullan dedi bebelac ar aldım ama kabızlık yapar diyorlar kullanan var mı buarada günde en fazla 3 defa kullanacam
Eğer 3 kere kullanacaksan hipp al biraz pahalı ama iyi olduğunu duydum bazı geceler ben aptamil veriyorum 30cc gece de meme emiyor kabızlık yok gece bile kaka yapıyor hatta

Bizim kordonun kurumuş parçası var düşer diye düşünüp ellemiyorum ilk oğlumun komple düşmüştü bu çok kipirdak ondan galiba azcigi içinde kalmış ama dediğim gibi kan veya akinti yok dün hatta bilerek yikamadim iyice kurusun düşsün diye sende yıkama bugün bakalım
Salı hastanede olcaz ztn cnm doktor görmeden yıkamayi düşünmüyorum

X