2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar sezeryan agrilariniz ne zaman gecti? Yedi gun oldu bugun tekrardan ilk gunku gibi agrilar basladi :/
Benim ikinci sezeyanım 10 gün sürdü belimi düzleyemiuordum üşütme soğuk şeyler yeyip içme ağrı kesiciden yarım yarım iç ben bir hafta on gün geraljin içtim on gün antibiyotik geçer inşallah Rabbim (cc) acil şifalar versin

@eastnbul canım benim kızımın da yüzünün bi taradına süt sürmüştüm orası isilik oldu tesadüf olamaz

Alla alla bizim isiliğin sebebi süt değil eminim çünkü kafası dolu :KK43: kafasına süt değmedi. Ama geçirmesi için bugünden başladım sürmeye bakalım ne olcak sizede söylerim F ferda88

40 cikana kadar anne de bebekte yalniz birakilmaz diyor annemler felan. Gorumcem de gece lambasiyla uyusun mutlaka diyor. Ama ben bebegi yalniz birakiyorum mecbur cihani uyuturken felan. Esimde nobette oldugunda ben cocuklarla yalniz kaliyorum. Aklima da kotu seyler geliyor oyle olunca hep uyariorlar cunku.
Bence hiç takma benim yanımda duracak birileri olduğu halde keyfimi bozmmamak için kimseyi istemyrm. Yani bende istekli olarak yalnızım hiç bişeyde olmadı çok şükür sadece bebeği karanlıkta yalnız bırakma ve dışarı çıkarırken yanına bi.parça ekmek koy dediler yani bebek önemli 40 gün bizimkilere göre. Allah yardımcın olsun hem senin yanında cihan da var çocuk bile olsa sen ve bebekten başka bi nefesin daha olması yetiyo

Kizlar ben bugun dogum sonrasi kontrolumu oldum.rahmin toparlanmis eski haline donmus.dikislerim coktan gecmisti zaten.korkumdan hic bakmamistim dikislerime.3 4 gun once ilk defa baktim oraya ne durumda diye:KK70:dikis izi falan bile kalmamis eski haline donmus :p doktor iliski serbest dedi.dogum kontrol hapini onermedi bu arada sutu azaltiyomus.az omce bir arkdas sormus hatirlayamadim kim oldugunu.korunma yontemlerinden bahsetti.

Dogum sonrasi birliktelikte ilk gece korkusu yaratti bende ne yapicam bilmiyorum :KK70:
Ay valla şu An düşününce ben de öyle hissettim kız valla kokrtum resmen.daha bana var baya ama nasıl olck bilemedim :KK70: bide sen sadece Rezene değil dmi şu Rezenli kimyonlu çaydan versn.ben daha gidip alamadığım için eşime ilaç aldrdım ama en kısa zamanda gidip alcm günde bi kere mi verdn bi daha yazsana bi zahmet o çayı utanyrm istemeye ama :olamaz::olamaz: günde bi kere mi ne kadar verydn

Senam72015 Senam72015 kuzumm nerelerdesin bugün hiç göremedim senii prensesim iyidir inşallah:dua:
Iyiz cnm sağol düşündüğün için.kardeşimin üni tercihleriyle uğraşyrm tabi bi kaç tanıdık ta var onları da ben yaptım. Bütün gün onlarla uğraştım
Eylül de iyi teyzesi bugün ilk kez kustu. O kendini bilmiyo tabi emmiş te emmiş ben de farketmedim çok emmiş sanırım hepsini kustu.senin bıdık napyo acaba içerde iyi uyu kız valla inanamyrm şu An bunu söylediğime ama hiç böyle söyleyeceğimde aklıma gelmezdi.yani şikayet etmyrm asla ama gerçekten yorucu bak demedi deme. Neyse gelsin de oğluşun inş hayırlısıyla sen de uykusuz kal emi:halay: kontrol ne zman senin

Ay valla şu An düşününce ben de öyle hissettim kız valla kokrtum resmen.daha bana var baya ama nasıl olck bilemedim :KK70: bide sen sadece Rezene değil dmi şu Rezenli kimyonlu çaydan versn.ben daha gidip alamadığım için eşime ilaç aldrdım ama en kısa zamanda gidip alcm günde bi kere mi verdn bi daha yazsana bi zahmet o çayı utanyrm istemeye ama :olamaz::olamaz: günde bi kere mi ne kadar verydn
Vereyim canim ne zahmeti :) 1 su bardagi suya yarim tatli kasigi tohum kimyon,1 tatli kasigi rezene koyup kaynatiyorum.2 cay kasigi kizima veriyorum gerisini ben iciyorum.sabah alsam bu sekilde yapiyorum.az once matsiyahoje matsiyahoje in yazisini okudum kaynatmamak gerekiyomus.kaynamis suda 10 dk demlemek yeterliymis.yarin sabahtan itibaren o sekilde yapicam.birde sabah aksam taze yapiyorum.sabah yaptigimi aksam vermiyorum.iyice sogumus oluyo cunku.ilikken veriyorum.soguk verince karni agirabilir.sende oyle yap tombikcim.anladigim kadariyla sabah yaptigindan aksamda veriyosun.oyle anladigim icin diyorum.yoksa dikkate alma beni :)

Vereyim canim ne zahmeti :) 1 su bardagi suya yarim tatli kasigi tohum kimyon,1 tatli kasigi rezene koyup kaynatiyorum.2 cay kasigi kizima veriyorum gerisini ben iciyorum.sabah alsam bu sekilde yapiyorum.az once matsiyahoje matsiyahoje in yazisini okudum kaynatmamak gerekiyomus.kaynamis suda 10 dk demlemek yeterliymis.yarin sabahtan itibaren o sekilde yapicam.birde sabah aksam taze yapiyorum.sabah yaptigimi aksam vermiyorum.iyice sogumus oluyo cunku.ilikken veriyorum.soguk verince karni agirabilir.sende oyle yap tombikcim.anladigim kadariyla sabah yaptigindan aksamda veriyosun.oyle anladigim icin diyorum.yoksa dikkate alma beni :)
Çok sağol çok tşk ettim iyi ki varsınn

Canım benim çok teşekkür ederim bende birazcık daha bekleyeyim sıklaşınca giderim sanırım yalnız ben buna bile dayanamıyorum ne yapıcamm :KK43:
Kız günahların dökülüyo öyle düşün.allahnsabır verir rabbi yesir vela tuassır Rabbi temim Bil hayr çek.bi de her sancı da dua et kabul olur derler Allah bilir tabi de ev iste mesela. Mutluluk huzur hayırlı evlat yani sancıyı değil de başka şeyleri düşünmeye çalış. Sancılar aniden sıklaşabilir dikkat et olur mu

Kız günahların dökülüyo öyle düşün.allahnsabır verir rabbi yesir vela tuassır Rabbi temim Bil hayr çek.bi de her sancı da dua et kabul olur derler Allah bilir tabi de ev iste mesela. Mutluluk huzur hayırlı evlat yani sancıyı değil de başka şeyleri düşünmeye çalış. Sancılar aniden sıklaşabilir dikkat et olur mu
Tamam canım benim çok sağol çok çok çok sağol...

X