2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Evet konusu gectikce korku basiyor halbuki hic aklima gelmiyor boyle bisey. Varsa da ben bayagi yalnizim bana bisey olamzsa size de olmaz :)

Allahim icine ferahlik versin korkunu alsin... yerinde kim olsa psikolijisi bozulurdu canim eminim. İnsallah siz imtihani en basinda atlattiniz bundan sonra cok guzel bir hayati olacak kizinin :)

Buaralar çok kusuyor canım doyuyor diye mı yoksa başka şeyden mi bilmiyorum bazen kusmuyor diye seviniyorum, bizimkisi de 10 dk falan emip uyursa dediğin gibi 1 saat olmadan uyanıyor

Bence kusmasi doydugunun gostergesidir. Emzik niyetine meme istiyor uykuya dalamadigi icin...

canım valla aynı taş gibi karnım doktora desem gel nst çekelim dicek ama braxton hicks yine bence çok düzensiz çünkü cuma kontrolüm var düzene binmezse o zamana kadar beklicem artık
Benim iki gebeligimde de oldu canim. O yuzden ben de senin gibi dusunuyorum. Yine de tavsiye verirken dikkat ediyorum Allah korusun sebep olmamak lazim. Sen yine de dinlenmene dikkat et.

Kızlar akşam 10'dan sonra dikişimdeki çıkan şişlikler ve ağrılar için dr muayne edicek nolur dua edin bişey çıkmasın ya
Şuan acaip korktum valla doğumda böyle korkmamıştım

sağol canım benim allah yardımcımız olsun.
eşim geçen gün dedi gitsin derlerse gönderirim dedi ama ben onun ailesi için gitsin diyemem. ben desem onun da benim ailem için öyle deme hakkı olur. yapamadım yok dedim kalsınlar istedikleri kadar. haftasonu giditolar çol şükür.
yürüyüş bişey yapmaz aslında ama bence bi nst te gir canım

Ben de rezene vereyim o zaman. Aktardan mi aldiniz nasil veriyorsunuz ve ne kadar veriyorsunuz
kapalıçarşıdan rezene tohumu aldıedım ben canım aktardan da alınır. satan adam kaynatmayın demiş. ben de bi fincan kaynamış suya bir tatlı kaşığı rezene koyup on dk demliyorum. ondan ayırıyorum biraz. kalanını kendim içiyorum. ayırdığımı da kızıma sabah ve akşam birer çay kaşığı veriyorum

Kızlar pazar günü mevlüt yapıcaz allah izin verirse. Bir yandan heyecanlıyım çünkü doğumda yapamadığım heveslerimi yapıcam bebek şekeri vericem evi süslicem. Bir yandan mevlüt dinimiz gereği sade olmalı diyorum ama hevesim kursağımda kalırsa ömür boyu içime dert olur. Bir yandan da ev baya kalabalık olacak deniz belki huzursuz olacak bilmiyorum. Bir yandan da aileler kanlı bıçaklı inşallah sorun çıkmaz.
Dua edin alnımızın akıyla çıkalım bu işin içinden

Benim iki gebeligimde de oldu canim. O yuzden ben de senin gibi dusunuyorum. Yine de tavsiye verirken dikkat ediyorum Allah korusun sebep olmamak lazim. Sen yine de dinlenmene dikkat et.
Haklısın canım bünyeden bünyeye o kadar fark ediyor ki insan tavsiye verirken korkuyo
Yemek hazırlarken göbeğimin yanlarına öyle ağrılar girdi ki aha dedim bunlar sancı galiba ama ayakta kalmaktan oldu sanırım oturunca bi şey yok çünkü ayakta oluyo

iyi ki de dememişsin canım böyle bi şey bi kere olunca devamı geliyo sonra büyük sorunlar çıkıyo
Neyse ki az kalmış canım biraz daha sabır sonra toparlarsınız inşallah kendinize gelirsiniz
Bakim yarın da böyle olursa giderim doktora cumayı beklemem karnım hiç yumuşamadı bugün

Kızlar ya iki göğsümde sönmüş balon gibi boş sanki süt artırmak için neler yapılmalı daha önce yazan varsa paylaşabilir mi?
Benimde 32 gün oldu azalıyor gibi gece uyuyunca artıyor gündüz azalıyor ama gündüz saat başı meme istiyor
Öncelikle süt için dinlenmek şart kısa kısa gün içinde uyumak lazım
Sonra şekerli şeylerden ziyade bol sıvı almak lazım
Ben önce lohısa şerbeti içiyordum oda iyi süt yaptı şimdi inek sütü içiyorum günde 3 su bardağı sabah öğlen gece bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…