- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.221
Evet konusu gectikce korku basiyor halbuki hic aklima gelmiyor boyle bisey. Varsa da ben bayagi yalnizim bana bisey olamzsa size de olmaz :)Ya aslında dinen böyle şeyler varmı bilmiorum ben Kuran koyuorunm basının altına bebisin ben bebeğin deil annenin kırkı var doye okudum Diyanet sitesinde oda anne toparlanma süresiymis ama insanı böyle söyledikce paranoyak edio lar cidden
Oooh adet olmalar ,mevlutler, kocile kavuşmalar başlamış bu topik gittikçe eğlenceli oluyo yaa
Kız sen iyileşememişsin bana bak ben hala doğuramadım bileBi tek ben iyileşemedim koskoca topicte :)
Ben de ilkinde hemen adet oldum. Süte güvenme Korun sloganimiz olsun :)Süt korumuo beni bacım kimisi adet olmuo ben hemen kepenkleri kapattım
sağol canım kanamam bir haftada bitti benim temizlendim abdest aldım. 40 ına kadar kanama olmasa da abdest tutmuyo gibi anladım biran da o yüzden stres oldum.
dualara ara vermiştim bitek nas felak okuyom kızıma ama tekrar başlamam lazım. inşirah suresine bakayım canım sağolasın. içim korku dolu rüyalarım korku içinde ve çok gerçekçi rüyalar görüyorum çok etkisinde kalıyorum. anlatmıyım ama bazı evhamlar yaptım. bebeğimin aniden öleceğini düşünüyorum rüyalarım hep o şekilde. iyice delirdim hiç kendimde değilim.işin kötüsü herşeyin de farkındayım ama engel olamıyorum. off yazmasam mı ya yazıp yazıp pişman oluyom
Buaralar çok kusuyor canım doyuyor diye mı yoksa başka şeyden mi bilmiyorum bazen kusmuyor diye seviniyorum, bizimkisi de 10 dk falan emip uyursa dediğin gibi 1 saat olmadan uyanıyor
Benim iki gebeligimde de oldu canim. O yuzden ben de senin gibi dusunuyorum. Yine de tavsiye verirken dikkat ediyorum Allah korusun sebep olmamak lazim. Sen yine de dinlenmene dikkat et.canım valla aynı taş gibi karnım doktora desem gel nst çekelim dicek ama braxton hicks yine bence çok düzensiz çünkü cuma kontrolüm var düzene binmezse o zamana kadar beklicem artık
Kız sen iyileşememişsin bana bak ben hala doğuramadım bilebr an önce eski sağlığına kavuşursun inşallah canım benim
Eksik olmayasın kuzum benim çok sağol amin inşallah inşallahHahah oda doğru ya :) dua ediyorm tatlım sana mis kokulunu kucağına al hayırlısı ve sağlığıyla inşallahhhhh
sağol canım benim allah yardımcımız olsun.yok canım benim üzmedim kendimi ama yürüyüşe başladım 3 gündür ondan mı acabaaa??
dün senin durumunu okudum burda yemekteydim yazamadım sonra da misafirlikteydik bi türlü yazamadım okurken çıldırdım sinirden o nasıl bi kv kp ve o nasıl bi vicdaaan çok sinir oldum ama sen sakin kalçünkü minik denizin sana ve sütüne çok ihtiyacı var annesi sabır çek bol bol eşini de idare et çünkü o da arada kalmıştır eminim bakma annesine babasına bi şey diyemiyordur Allah sana sabırlar versin bolcaaaa
kapalıçarşıdan rezene tohumu aldıedım ben canım aktardan da alınır. satan adam kaynatmayın demiş. ben de bi fincan kaynamış suya bir tatlı kaşığı rezene koyup on dk demliyorum. ondan ayırıyorum biraz. kalanını kendim içiyorum. ayırdığımı da kızıma sabah ve akşam birer çay kaşığı veriyorumBen de rezene vereyim o zaman. Aktardan mi aldiniz nasil veriyorsunuz ve ne kadar veriyorsunuz
Benim kiximinda sut değen yerleri isilik oldu tuhafAlla alla bizde öyle olmadı anne sütü her derde devadır zaten cnm kullanmak lazım üretiyorken :)
@eastnbul canım benim kızımın da yüzünün bi taradına süt sürmüştüm orası isilik oldu tesadüf olamazBenim kiximinda sut değen yerleri isilik oldu tuhaf
Haklısın canım bünyeden bünyeye o kadar fark ediyor ki insan tavsiye verirken korkuyoBenim iki gebeligimde de oldu canim. O yuzden ben de senin gibi dusunuyorum. Yine de tavsiye verirken dikkat ediyorum Allah korusun sebep olmamak lazim. Sen yine de dinlenmene dikkat et.
Doğru diyosun benim oğlan orta kuvvette emiyor ve çok dinleniyoSüt miktariyla da ilgili olabilir. Bir de bebegin emme kuvvetiyle alakali bence. Cok kuvvetli emerse cok süt cekip cabuk doyuyor.
iyi ki de dememişsin canım böyle bi şey bi kere olunca devamı geliyo sonra büyük sorunlar çıkıyosağol canım benim allah yardımcımız olsun.
eşim geçen gün dedi gitsin derlerse gönderirim dedi ama ben onun ailesi için gitsin diyemem. ben desem onun da benim ailem için öyle deme hakkı olur. yapamadım yok dedim kalsınlar istedikleri kadar. haftasonu giditolar çol şükür.
yürüyüş bişey yapmaz aslında ama bence bi nst te gir canım
Benimde 32 gün oldu azalıyor gibi gece uyuyunca artıyor gündüz azalıyor ama gündüz saat başı meme istiyorKızlar ya iki göğsümde sönmüş balon gibi boş sanki süt artırmak için neler yapılmalı daha önce yazan varsa paylaşabilir mi?