- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.201
Sen de iyi ki varsin canimsağol canım şehir dışından geldiler evet.
ya iyi ki yazmışım size. çok haklısın onlar gittikten sonra konuşup ölçüp tartmamız lazım bu konuyu. çünkü eşimle aramda da kırgınlık oldu onlar yüzünden. annen şunu dedi diyorum o anlamda dememiştir yanlış anlamışsın falan dedi hep. baya kırıldım konuşmadan düzelmeyecek. basit bişey belki ama konuşmak hiç aklıma gelmemişti. allah razı olsun hepinizden iyi ki.varsınız
Süt korumuo beni bacım kimisi adet olmuo ben hemen kepenkleri kapattımKorunma yollarini sıkı tutmak lazim. :)
Ya aslında dinen böyle şeyler varmı bilmiorum ben Kuran koyuorunm basının altına bebisin ben bebeğin deil annenin kırkı var doye okudum Diyanet sitesinde oda anne toparlanma süresiymis ama insanı böyle söyledikce paranoyak edio lar cidden40 cikana kadar anne de bebekte yalniz birakilmaz diyor annemler felan. Gorumcem de gece lambasiyla uyusun mutlaka diyor. Ama ben bebegi yalniz birakiyorum mecbur cihani uyuturken felan. Esimde nobette oldugunda ben cocuklarla yalniz kaliyorum. Aklima da kotu seyler geliyor oyle olunca hep uyariorlar cunku.
Ben emzirirken eşim korundu 25 ay canım hap var içilen ama çok hafif koruma oranı düşük doz o hapla gebe kalan var açıkçası en iyisi eş korunması bence gözüm görüo Kaçak varmı yokmu diyeBende onu merak ediyorum nasıl korunuyorsunuz bebek emzirirken doğum kontrol hapı kullanılmıyor dimi
Buaralar çok kusuyor canım doyuyor diye mı yoksa başka şeyden mi bilmiyorum bazen kusmuyor diye seviniyorum, bizimkisi de 10 dk falan emip uyursa dediğin gibi 1 saat olmadan uyanıyorKusuyor mu memeden sonra? Kusuyorsa doyuyordur da uykuya dalmak için emzik niyetine meme istiyordur
canım valla aynı taş gibi karnım doktora desem gel nst çekelim dicek ama braxton hicks yine bence çok düzensiz çünkü cuma kontrolüm var düzene binmezse o zamana kadar beklicem artıkinteriorarchitect canim simdi gordum. Nasil oldun? Kasilmalari da ihmal etme dr una danis mutlaka. Senin minigin gelmesine az kaldi ne de olsa.
yok canım benim üzmedim kendimi ama yürüyüşe başladım 3 gündür ondan mı acabaaa??sen kendini yordun mu üzdün mü naptın bakayım? kendine çook iyi bakıyosun topiğimizin minik kuzusuna dikkat et canım dinlen rahatla biraz
Adet mi aaaa 9 aydır yolunuAdet oldum ben ya 15 gündür kanama yoktu bugün kasik ağrısıyla başladı kanamam vatana milete hayırlı olsun
Canim Allah senden de razi olsun insallah.Ne guzel bende faydasini gordum onun.gaz damlasi hic kullanmadik.dedigin gibi bende ilac vermektense bunu tercih ettim ilac niyetinecanım ben de anne sütünden başka bişey vermek istemiyodum ama gaz çok sıkıntı oldu. 15 günü geçince sab simplex vermeyr başladıl. sonra da ilaç olduğu için onun yerine rezeme vermeye başladım ilaçtam iyidir dedim. ilaçtan daha çok faydasını gördüm çok memnun kaldım
S sssn yazmıştı buraya allah razı olsun ondan
Başka bi topicte yazıdtık normalmiş hemen hemen herkeste olmuş ve ortalama 2 syda geçiyomuş cnmİdrar yapmadan agri hissi bende de var hatta hapusurp oksururken o kısım cok aciyor. Gecer mi kendi kendine bekliyorum
Canim asıl sütün geldiği yerlerde daha çok oluyor sut sürme bence
Canim epidural kolay yapiliyor mu beline iğne filan yapıyorlarmış çok aciyormu bide doğru yapılmasa felç bile kaliniyormus ona hiç cesaret edemem keşke bende yaptirsaydim belki faydası olurdu gitmeden önce hiç sancin varmiydi bide ilk bebeginmi
ben hamileyken eşim de benim kadar kilo almıştı. hep dalga geçtim ikimiz hamile kaldık tek bebek çıkacak diye. belki de dediğin gibi o da lohusalık yaşıyordur. onun da hayatı komple değişti bide gelen giden çok oldu yatılı misafir bile geldi kaç kere hem de. o da zorlandı. eşime hiç kıyamam zaten ya hemen erir yağlarım :)
teşekkür ederim canım iltifat ediyorsun hepimiz güçlüyüz çünlü hepimiz "anne"yiz
Corosatin losyon önerdi bugün doktor aldık sürmeye başladım
Maşallah size Bizde bir aylık olduk ama yarim saat 45 dak sürüyü emmesi gelen sut miktarıyla mi alakalı acaba bilemedim
canım ben de anne sütünden başka bişey vermek istemiyodum ama gaz çok sıkıntı oldu. 15 günü geçince sab simplex vermeyr başladıl. sonra da ilaç olduğu için onun yerine rezeme vermeye başladım ilaçtam iyidir dedim. ilaçtan daha çok faydasını gördüm çok memnun kaldım
S sssn yazmıştı buraya allah razı olsun ondan