2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sen de iyi ki varsin canim Burasi bi ilac gibi. Kardes olsak ancak bu kadar paylasimlarimiz olabilirdi zaten. Senin uyarinla da ben esimle konustum cihana olan tavirlarimiz hakkinda....

Ya aslında dinen böyle şeyler varmı bilmiorum ben Kuran koyuorunm basının altına bebisin ben bebeğin deil annenin kırkı var doye okudum Diyanet sitesinde oda anne toparlanma süresiymis ama insanı böyle söyledikce paranoyak edio lar cidden

Bende onu merak ediyorum nasıl korunuyorsunuz bebek emzirirken doğum kontrol hapı kullanılmıyor dimi
Ben emzirirken eşim korundu 25 ay canım hap var içilen ama çok hafif koruma oranı düşük doz o hapla gebe kalan var açıkçası en iyisi eş korunması bence gözüm görüo Kaçak varmı yokmu diye

Kusuyor mu memeden sonra? Kusuyorsa doyuyordur da uykuya dalmak için emzik niyetine meme istiyordur
Buaralar çok kusuyor canım doyuyor diye mı yoksa başka şeyden mi bilmiyorum bazen kusmuyor diye seviniyorum, bizimkisi de 10 dk falan emip uyursa dediğin gibi 1 saat olmadan uyanıyor

interiorarchitect canim simdi gordum. Nasil oldun? Kasilmalari da ihmal etme dr una danis mutlaka. Senin minigin gelmesine az kaldi ne de olsa.
canım valla aynı taş gibi karnım doktora desem gel nst çekelim dicek ama braxton hicks yine bence çok düzensiz çünkü cuma kontrolüm var düzene binmezse o zamana kadar beklicem artık

sen kendini yordun mu üzdün mü naptın bakayım? kendine çook iyi bakıyosun topiğimizin minik kuzusuna dikkat et canım dinlen rahatla biraz
yok canım benim üzmedim kendimi ama yürüyüşe başladım 3 gündür ondan mı acabaaa??
dün senin durumunu okudum burda yemekteydim yazamadım sonra da misafirlikteydik bi türlü yazamadım okurken çıldırdım sinirden o nasıl bi kv kp ve o nasıl bi vicdaaan çok sinir oldum ama sen sakin kal çünkü minik denizin sana ve sütüne çok ihtiyacı var annesi sabır çek bol bol eşini de idare et çünkü o da arada kalmıştır eminim bakma annesine babasına bi şey diyemiyordur Allah sana sabırlar versin bolcaaaa

Canim Allah senden de razi olsun insallah.Ne guzel bende faydasini gordum onun.gaz damlasi hic kullanmadik.dedigin gibi bende ilac vermektense bunu tercih ettim ilac niyetine

Kizlar ben bugun dogum sonrasi kontrolumu oldum.rahmin toparlanmis eski haline donmus.dikislerim coktan gecmisti zaten.korkumdan hic bakmamistim dikislerime.3 4 gun once ilk defa baktim oraya ne durumda diyedikis izi falan bile kalmamis eski haline donmus doktor iliski serbest dedi.dogum kontrol hapini onermedi bu arada sutu azaltiyomus.az omce bir arkdas sormus hatirlayamadim kim oldugunu.korunma yontemlerinden bahsetti.

Dogum sonrasi birliktelikte ilk gece korkusu yaratti bende ne yapicam bilmiyorum

Damar yolu açmakla aynı acı cnm. Korkulcak bişey yok. Felç riski , sezetyan ve normal doğumda oluşabilecek risklerle aynı oranda cnm.

Cnm bnm iyi ol

Ben de rezene vereyim o zaman. Aktardan mi aldiniz nasil veriyorsunuz ve ne kadar veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…