-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.241
Benim ikinci sezeyanım 10 gün sürdü belimi düzleyemiuordum üşütme soğuk şeyler yeyip içme ağrı kesiciden yarım yarım iç ben bir hafta on gün geraljin içtim on gün antibiyotik geçer inşallah Rabbim (cc) acil şifalar versinKizlar sezeryan agrilariniz ne zaman gecti? Yedi gun oldu bugun tekrardan ilk gunku gibi agrilar basladi :/
Barrier losyon yazıyor doğal yağlardan olusuyormusKortizonlu losyon mu?
Ya öyle bişi olmaz ben inanmiorum batıl şeyler canimcimmmEvet konusu gectikce korku basiyor halbuki hic aklima gelmiyor boyle bisey. Varsa da ben bayagi yalnizim bana bisey olamzsa size de olmaz :)
Aynen öyle korktum valla.allah isteyenler e versin kizzzBen de ilkinde hemen adet oldum. Süte güvenme Korun sloganimiz olsun :)
Kasık ağrısı ile benim basımın belası sıcakta çok zor cooo k erkenden gelddi acelesimi vardikikAdet mi aaaa 9 aydır yolunu
Gözlediğimnasıl olunuyordu
Bence hiç takma benim yanımda duracak birileri olduğu halde keyfimi bozmmamak için kimseyi istemyrm. Yani bende istekli olarak yalnızım hiç bişeyde olmadı çok şükür sadece bebeği karanlıkta yalnız bırakma ve dışarı çıkarırken yanına bi.parça ekmek koy dediler yani bebek önemli 40 gün bizimkilere göre. Allah yardımcın olsun hem senin yanında cihan da var çocuk bile olsa sen ve bebekten başka bi nefesin daha olması yetiyo40 cikana kadar anne de bebekte yalniz birakilmaz diyor annemler felan. Gorumcem de gece lambasiyla uyusun mutlaka diyor. Ama ben bebegi yalniz birakiyorum mecbur cihani uyuturken felan. Esimde nobette oldugunda ben cocuklarla yalniz kaliyorum. Aklima da kotu seyler geliyor oyle olunca hep uyariorlar cunku.
Ay valla şu An düşününce ben de öyle hissettim kız valla kokrtum resmen.daha bana var baya ama nasıl olck bilemedimKizlar ben bugun dogum sonrasi kontrolumu oldum.rahmin toparlanmis eski haline donmus.dikislerim coktan gecmisti zaten.korkumdan hic bakmamistim dikislerime.3 4 gun once ilk defa baktim oraya ne durumda diyedikis izi falan bile kalmamis eski haline donmus doktor iliski serbest dedi.dogum kontrol hapini onermedi bu arada sutu azaltiyomus.az omce bir arkdas sormus hatirlayamadim kim oldugunu.korunma yontemlerinden bahsetti.
Dogum sonrasi birliktelikte ilk gece korkusu yaratti bende ne yapicam bilmiyorum
Bende Aynıyım dikişlerde sorun var sanırım ama resmen dr a gitmeye üşeniyrm ya. Ve alttan muayeneden kokryrm ağrı var ayakta çok duramyrm hala.Bi tek ben iyileşemedim koskoca topicte :)
Iyiz cnm sağol düşündüğün için.kardeşimin üni tercihleriyle uğraşyrm tabi bi kaç tanıdık ta var onları da ben yaptım. Bütün gün onlarla uğraştım
Anaaaam kız valla mı ben 3-4 dk ya düşünce gitmiştim cnm tabi ben sebep olmym dr unu bi ara istersen ulaşabilşrsen yani.ay çok heyecanlandımKızlaar sancılarım 7dk bir olmaya başladıı
Ben burdaym bak sana dua etcm inş hiç korkma. Hep bunu bekledin şimdi kavuşma zamanıKızlaar sancılarım 7dk bir olmaya başladıı
Vereyim canim ne zahmeti :) 1 su bardagi suya yarim tatli kasigi tohum kimyon,1 tatli kasigi rezene koyup kaynatiyorum.2 cay kasigi kizima veriyorum gerisini ben iciyorum.sabah alsam bu sekilde yapiyorum.az onceAy valla şu An düşününce ben de öyle hissettim kız valla kokrtum resmen.daha bana var baya ama nasıl olck bilemedimbide sen sadece Rezene değil dmi şu Rezenli kimyonlu çaydan versn.ben daha gidip alamadığım için eşime ilaç aldrdım ama en kısa zamanda gidip alcm günde bi kere mi verdn bi daha yazsana bi zahmet o çayı utanyrm istemeye ama günde bi kere mi ne kadar verydn
Çok sağol çok tşk ettim iyi ki varsınnVereyim canim ne zahmeti :) 1 su bardagi suya yarim tatli kasigi tohum kimyon,1 tatli kasigi rezene koyup kaynatiyorum.2 cay kasigi kizima veriyorum gerisini ben iciyorum.sabah alsam bu sekilde yapiyorum.az oncematsiyahoje in yazisini okudum kaynatmamak gerekiyomus.kaynamis suda 10 dk demlemek yeterliymis.yarin sabahtan itibaren o sekilde yapicam.birde sabah aksam taze yapiyorum.sabah yaptigimi aksam vermiyorum.iyice sogumus oluyo cunku.ilikken veriyorum.soguk verince karni agirabilir.sende oyle yap tombikcim.anladigim kadariyla sabah yaptigindan aksamda veriyosun.oyle anladigim icin diyorum.yoksa dikkate alma beni :)
Canım benim çok teşekkür ederim bende birazcık daha bekleyeyim sıklaşınca giderim sanırım yalnız ben buna bile dayanamıyorum ne yapıcammBen burdaym bak sana dua etcm inş hiç korkma. Hep bunu bekledin şimdi kavuşma zamanı
Kız günahların dökülüyo öyle düşün.allahnsabır verir rabbi yesir vela tuassır Rabbi temim Bil hayr çek.bi de her sancı da dua et kabul olur derler Allah bilir tabi de ev iste mesela. Mutluluk huzur hayırlı evlat yani sancıyı değil de başka şeyleri düşünmeye çalış. Sancılar aniden sıklaşabilir dikkat et olur muCanım benim çok teşekkür ederim bende birazcık daha bekleyeyim sıklaşınca giderim sanırım yalnız ben buna bile dayanamıyorum ne yapıcamm
Tamam canım benim çok sağol çok çok çok sağol...Kız günahların dökülüyo öyle düşün.allahnsabır verir rabbi yesir vela tuassır Rabbi temim Bil hayr çek.bi de her sancı da dua et kabul olur derler Allah bilir tabi de ev iste mesela. Mutluluk huzur hayırlı evlat yani sancıyı değil de başka şeyleri düşünmeye çalış. Sancılar aniden sıklaşabilir dikkat et olur mu
Canimm benim nihayet geliyomu seninki :)Tamam canım benim çok sağol çok çok çok sağol...