- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 30
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.261
INŞALLAH canım benim INŞALLAH
Ben karbonatlı suyla sildim birkaç gün çok iyi geldi geçti isiliklerKızlar isilik için ne yapıyorsunuz acil yardım lütfen
Cok haklisin canim. Ekmek neden koy diyorlar peki var mi sebebi?Bence hiç takma benim yanımda duracak birileri olduğu halde keyfimi bozmmamak için kimseyi istemyrm. Yani bende istekli olarak yalnızım hiç bişeyde olmadı çok şükür sadece bebeği karanlıkta yalnız bırakma ve dışarı çıkarırken yanına bi.parça ekmek koy dediler yani bebek önemli 40 gün bizimkilere göre. Allah yardımcın olsun hem senin yanında cihan da var çocuk bile olsa sen ve bebekten başka bi nefesin daha olması yetiyo
Oyy hadi masallah insallah canim heyecanlandim bak bende :) saglikli kolay bi dogum olsun insallah. Dualarim seninle.Kızlaar sancılarım 7dk bir olmaya başladıı
Sanci ataklarinda nerde neyle huzur buluyorsan onu dusunTamam canım benim çok sağol çok çok çok sağol...
Hareket halinde sanci gelince yatinca geciyorsa ya da tam tersi, yalanci sancilarmis zaten. Dinlenmene bak sen canim.kalma ayakta.Haklısın canım bünyeden bünyeye o kadar fark ediyor ki insan tavsiye verirken korkuyo
Yemek hazırlarken göbeğimin yanlarına öyle ağrılar girdi ki aha dedim bunlar sancı galiba ama ayakta kalmaktan oldu sanırım oturunca bi şey yok çünkü ayakta oluyo
Canım kırkı çıkınca düzelir inşallah, Allah kolaylık versinUyjusuz gece
Yavrum uyumuyor
O kadar emzirdim Gazinı aldım
Sanırım gündüz çok uyudu bugün
Allah rzı olsunCanım kırkı çıkınca düzelir inşallah, Allah kolaylık versin
Canım bizde de aynı dert, saç kurutma makinesiyle uyuttum inanAllah rzı olsun
Babası A omzunda gaz Almaya çalışıyor ama anlamdım ki Rabb im yardımcımız olsun
2saattir uykusu gelmedi şaşırdım ben de
Ekmek olunca yanına kötü şeyler gelemezmiş bide karanıktan korkarmış bebek yanında kimse yoksa.ay yerim ben cihani ya sadece abi değil hem de evin erkeği oluyo desene.Allah yardıncın olsunCok haklisin canim. Ekmek neden koy diyorlar peki var mi sebebi?
İnan cihanin nefesi yetiyor dogru soyluyorsun. Gunduz bebefon gibi zaten. Anne bebek ağliyor diye kosturuyor evde :) sen karanlikta birakma deyince hemen actim simdi gece lambasini bak :)
Anacımmmm sonunda ya hadi inşallah kolay bi doğum olur kuzumKızlaar sancılarım 7dk bir olmaya başladıı
Uyjusuz gece
Yavrum uyumuyor
O kadar emzirdim Gazinı aldım
Sanırım gündüz çok uyudu bugün
Canım bizde de aynı dert, saç kurutma makinesiyle uyuttum inan
eastnbull canim dr kontrolun mu vardi yanlis gormedim degil mi nasil gecti?
Epidural gibi bir rahatlık daha yok.. Zaten anestezi uzmanı vurur iğneni. Dental iğne ucu kullanıyorlar. Yani diş tedavisinde kullanılanlardan, çok ince olanlardanCanim epidural kolay yapiliyor mu beline iğne filan yapıyorlarmış çok aciyormu bide doğru yapılmasa felç bile kaliniyormus ona hiç cesaret edemem keşke bende yaptirsaydim belki faydası olurdu gitmeden önce hiç sancin varmiydi bide ilk bebeginmi