2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Cok haklisin canim. Ekmek neden koy diyorlar peki var mi sebebi?
İnan cihanin nefesi yetiyor dogru soyluyorsun. Gunduz bebefon gibi zaten. Anne bebek ağliyor diye kosturuyor evde :) sen karanlikta birakma deyince hemen actim simdi gece lambasini bak :)

@karpuz_suyu aaaa esprimin zamani gelmis yasasinnnn hadi hayirla saglikla sihhatle kavusun canim benim. Sanci aninda karnini sisirerek nefes almaya calis, burnundan alip agzindan ver nefesi. Bol bol yuru ve alturka tuvalete otururmuş gibi çömel inşallah hemencecik açılman olur.

Bir de suyun gelebilir ihtiyaten ped veya hasta bezi giy. Hayirlı haberlerini bekliyoruz :)

Hareket halinde sanci gelince yatinca geciyorsa ya da tam tersi, yalanci sancilarmis zaten. Dinlenmene bak sen canim.kalma ayakta.

Kızlar bu arada ben de dün kadın doğum muayenesi oldum. (Normal doğumda 40 ın çıkınca, sezeryanda 2 aylıkken yapılıyormuş bu kontrol, ben 44 gunluk gittim)

Dikişlerim iyileşmiş ama sanırım idrar yolları iltihabı gibi birşey olmuş akıntı var dedi ve vajinal fitil verdi. Bir de smear testi mi nedir onun için parça aldı öncesinde ne yapacağını söylemediği için hazırlıksız yakalandım... size de belki yapar doktorunuz o yüzden benim gibi cahil cahil gitmeyin

Ayrica gitmisken cocuk doktoruna da muayene olduk. Kalca usg sinde sorun olabilecek birsey gorduler. Emar cektirecegiz(insallah sonuclar temiz cikar)
Boyumuz 53 cm kilomuz da 5200 olmus cok sukur :)

Ekmek olunca yanına kötü şeyler gelemezmiş bide karanıktan korkarmış bebek yanında kimse yoksa.ay yerim ben cihani ya sadece abi değil hem de evin erkeği oluyo desene.Allah yardıncın olsun

Uyjusuz gece
Yavrum uyumuyor
O kadar emzirdim Gazinı aldım
Sanırım gündüz çok uyudu bugün

Canım bizde de aynı dert, saç kurutma makinesiyle uyuttum inan

Kızlar geceleri kundaklayın bebeklerinizi.
Böyle bi kurtarıcı yok. Huzurla, elleri rahatsız etmeden uykuya dalıyorlar. Ben ebemin uyku disiplini tavsiyesi ile 4 gecedir emzirip,gazını çıkarıp ve bezleyip kundaklıyorum. Nasıl yapıldığını bilmiyorsanız internetten bi bakın. Videosu falan da vardır eminim.

eastnbull canim dr kontrolun mu vardi yanlis gormedim degil mi nasil gecti?

Cnm evet gece gittik, dikişlerde problem yok şükür. Etrafında çıkan şişlik ve kırmızılıklar baxı bünyeler iyileşirken olurmuş. Batikon ve antibiyotik yazdı. Bende rahatladım biraz. Şu idrardaki yanmaya çözüm yok geçmesi için beklicez cnm inşsllsh çok çekmeyiz.
Hatırlayıp sorduğun için çok sağol cnm

Epidural gibi bir rahatlık daha yok.. Zaten anestezi uzmanı vurur iğneni. Dental iğne ucu kullanıyorlar. Yani diş tedavisinde kullanılanlardan, çok ince olanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…