- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.461
Kizlar dikislerim cok fena. Kesi dikislerimi gectim iki gundur idrar deliginin orda bi aci hissediyordum aynayla baktim ki orada da dikislerim var. Cok sasirdim. Bana ne oldugunu soylemedi dr. Ustelik oraya kendi kendine kaynayan dikislerden atmamis. Sonradan alinmasi gereken dikislerden var cok batiyor butün sinir tepemde orasi battikca. Sanirim aranizda benim gibi olan yokturbu idrar deligindeki dikisler neden atildi bilmiyorum bile
Sağol canım benim . Yok tukurugunu falan yutarken zorlanıyor tikaniyor devamli basindayizgözün aydın canım merak ettim seni.
ciğerlerinde mi sıkıntı var canım bizdede aynı dert var yaz bana yardımcı olabileceğim bişey varsa
Canım hala sancın var mı ? Benimde 38 bitiyor nerdeyse senle aynı gidiyormuş hamileliğimiz. Belden başlayıp yayılan bir sancı ise gerçek sancı olabiliyormuş.Kızlar günaydın sanırım iş ciddiye binmeye başladıBugün 39+0 dayım tam olarak. Gece 3.5 gibi adet sancısı mı desem gaz sancısı mı desem bir ağrı ile uyandım ve hâlâ ayaktayım.ilk başlarda 11 dakikada bir vurdu 3-4 defa sonra takip edemedim ama tam olarak düzende olmadı ama şimdi yine 11 dakika oldu ama bence çok düzenli değil anlamadım nasıl bir şey.İlk tecrübenim dolayısıyla neler olduğunu anlayamıyorum.Allahtan annemde kalmıştım bugün de biraz rahatım o yüzden.Gerçi o benden rahat döndü arkasını yatıyor daha erken hastane için diyor :) ne zaman gitmeli hastaneye?çeşitli rivayetler var.Bir de sancıdan sonra afedersiniz wc gitme hissi uyanıyor gidiyorum ve suyum geldiyse bile farkında olmadım.Foşurt diye olmadı ama az da oluyormuş ya eğer öyle olduysa haberim yok. Öyle bir sancı ki 30-40 saniye belki daha az sürüyor ama geçince insan bir ferahlıyor ki.Sancı esnasında ter boşalır gibi oluyor ve şiddetli de bir ağrı.Burada sıkça bahsedildiği gibi belden de hissediyorum.Hastanem çok yakın arabayla 5 dk.Doktorumu ne zaman aramalıyım? Dışardan gelecek hastane doktoru değil ve yaklaşık yarım saate gelir hastaneye.Gerçek sancı mı değil mi bilmiyorum da.Yatayım biraz uzanayım dedim Aman Allah hiç yatamadım ağrıyor yatınca.Vallahi engin bilgilerinize çok ihtiyacım var şuan.Sanki önce kasıklarımdan başlıyor sonra belime yayılıyor dikkatli dinleyince sancımı öyle hissettim.Bir de kendime çok güveniyordum sancımı da çekerim Allah'ın izniyle acı eşiğim yüksek derdim ama ne yalan söyleyeyim tırstım resmen normal doğumdan.Sancılarımı çekerken korktuğumu farkettim bir gülme geldi Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah en kolayından.Şuan tek temennim bu...
Devam ediyor ama düzeni kalmadı bir bakıyorsun 11 dk dan önce vuruyor ama şiddetli değil.Anlamadım gitti.Gece boyunca çekmiş ama bugün bir şeyi yokmuş mesela az önce yazan arkadaşın.Değişkenlik gösterir bence.Yaşayıp göreceğiz artık.Bir de bugüne kadar hiçbir şeyim yoktu ne sancı ne başka bir şey.Birden gece oldu.Canım hala sancın var mı ? Benimde 38 bitiyor nerdeyse senle aynı gidiyormuş hamileliğimiz. Belden başlayıp yayılan bir sancı ise gerçek sancı olabiliyormuş.
Bende aynen öyle aşırı şiştim dünya gibiyim diyorum maalesef ödem çok ve doktor bile şaşırıyo vücudun yapıyor yapacak bişey yok diyor bwbeğime sağlıkla kavuşayımda onlarda konuşup dursun napalımCanim hiç moralini bozma boyleleri ego tavan kıskanç densiz terbiyesiz saygısız insanlar sen hiç takma kafana hatta aynı durumla alakalı bir olayımı anlatım sana neredeyse 100 kilo kuzenim topluluğun içinde sürekli ay şok oldum nasıl kilo almissin bu kadar kısa sürede falan deyip duruyordu hamile değildim evlenen 5 ay falan olmuş ben de bozulanla bozulanla sessiz duruyorum eşim artık dayanamadı evet abla sizde herkes kilolu gördüm de evlendim önemli değil dedi kadını bozdu benim kuzen de bana kilolu mu demek istiyorsun falan dedi sonra kendini bilmiyormuş gibi canım benim ödem yapan tuza canavar gibi yaklaştim çok nadir kullandım ama genetik ödem olacaksa oluyor ne yaparsan yap kendinle barışık ol yüzün çok şişmiş diyene evet ya hiç sorma somo gurescisi gibi oldum burnum domates kadar resmen diyorum gülüp geçiyorum düşünmeden yorum yaptıklarıyla kalıyorlar neyse uzun oldu İyi geceler
Maşaallah size kuzum
Hayırlı ömürleriniz olsun inşaallah
Canim sicak bir dus al gercek dogum sancisi ise agrin siddelenir gecmez.yalanci dogum sancisi ise kaybolabilir.kolay dogum diliyorumKızlar günaydın sanırım iş ciddiye binmeye başladıBugün 39+0 dayım tam olarak. Gece 3.5 gibi adet sancısı mı desem gaz sancısı mı desem bir ağrı ile uyandım ve hâlâ ayaktayım.ilk başlarda 11 dakikada bir vurdu 3-4 defa sonra takip edemedim ama tam olarak düzende olmadı ama şimdi yine 11 dakika oldu ama bence çok düzenli değil anlamadım nasıl bir şey.İlk tecrübenim dolayısıyla neler olduğunu anlayamıyorum.Allahtan annemde kalmıştım bugün de biraz rahatım o yüzden.Gerçi o benden rahat döndü arkasını yatıyor daha erken hastane için diyor :) ne zaman gitmeli hastaneye?çeşitli rivayetler var.Bir de sancıdan sonra afedersiniz wc gitme hissi uyanıyor gidiyorum ve suyum geldiyse bile farkında olmadım.Foşurt diye olmadı ama az da oluyormuş ya eğer öyle olduysa haberim yok. Öyle bir sancı ki 30-40 saniye belki daha az sürüyor ama geçince insan bir ferahlıyor ki.Sancı esnasında ter boşalır gibi oluyor ve şiddetli de bir ağrı.Burada sıkça bahsedildiği gibi belden de hissediyorum.Hastanem çok yakın arabayla 5 dk.Doktorumu ne zaman aramalıyım? Dışardan gelecek hastane doktoru değil ve yaklaşık yarım saate gelir hastaneye.Gerçek sancı mı değil mi bilmiyorum da.Yatayım biraz uzanayım dedim Aman Allah hiç yatamadım ağrıyor yatınca.Vallahi engin bilgilerinize çok ihtiyacım var şuan.Sanki önce kasıklarımdan başlıyor sonra belime yayılıyor dikkatli dinleyince sancımı öyle hissettim.Bir de kendime çok güveniyordum sancımı da çekerim Allah'ın izniyle acı eşiğim yüksek derdim ama ne yalan söyleyeyim tırstım resmen normal doğumdan.Sancılarımı çekerken korktuğumu farkettim bir gülme geldi Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah en kolayından.Şuan tek temennim bu...
Bende bir kaç gündür oluyor bu somra geçiyor geceleri uyanıyorum ağrıdan gün içindede gelip gidiyor bakalım bugün hastaneye gideceğim ne diyecekKızlar günaydın sanırım iş ciddiye binmeye başladıBugün 39+0 dayım tam olarak. Gece 3.5 gibi adet sancısı mı desem gaz sancısı mı desem bir ağrı ile uyandım ve hâlâ ayaktayım.ilk başlarda 11 dakikada bir vurdu 3-4 defa sonra takip edemedim ama tam olarak düzende olmadı ama şimdi yine 11 dakika oldu ama bence çok düzenli değil anlamadım nasıl bir şey.İlk tecrübenim dolayısıyla neler olduğunu anlayamıyorum.Allahtan annemde kalmıştım bugün de biraz rahatım o yüzden.Gerçi o benden rahat döndü arkasını yatıyor daha erken hastane için diyor :) ne zaman gitmeli hastaneye?çeşitli rivayetler var.Bir de sancıdan sonra afedersiniz wc gitme hissi uyanıyor gidiyorum ve suyum geldiyse bile farkında olmadım.Foşurt diye olmadı ama az da oluyormuş ya eğer öyle olduysa haberim yok. Öyle bir sancı ki 30-40 saniye belki daha az sürüyor ama geçince insan bir ferahlıyor ki.Sancı esnasında ter boşalır gibi oluyor ve şiddetli de bir ağrı.Burada sıkça bahsedildiği gibi belden de hissediyorum.Hastanem çok yakın arabayla 5 dk.Doktorumu ne zaman aramalıyım? Dışardan gelecek hastane doktoru değil ve yaklaşık yarım saate gelir hastaneye.Gerçek sancı mı değil mi bilmiyorum da.Yatayım biraz uzanayım dedim Aman Allah hiç yatamadım ağrıyor yatınca.Vallahi engin bilgilerinize çok ihtiyacım var şuan.Sanki önce kasıklarımdan başlıyor sonra belime yayılıyor dikkatli dinleyince sancımı öyle hissettim.Bir de kendime çok güveniyordum sancımı da çekerim Allah'ın izniyle acı eşiğim yüksek derdim ama ne yalan söyleyeyim tırstım resmen normal doğumdan.Sancılarımı çekerken korktuğumu farkettim bir gülme geldi Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah en kolayından.Şuan tek temennim bu...
Sabir sınırı zorlanıyor maalesef hayirlisiyla kurtulsakBana da doktor 41e kadar bekleriz o gün suni sancı veririz dedi canım ama Allah affetsin benim pek o kadar bekleyecek sabrım var mı bilmiyorum.. Tabii başta hayırlısı ne zaman geleceğini Allah bilir ve o zaman da hayırlı zaman olsun inşallah. Sana doktorun suni sancıdan falan bahsetmedi mi hiç direkt sezaryen mi dedi canım?
Ben refluden dolayı uyuyamiyorum daBende bende.. Benimki de kız günlerdir bekliyorum resmen ya.. yok anacım son gününe kadar bekleyecek galibaResmen gündüz uyuyorum zaman tez geçsin diye sıyırdım iyice..
o ödemler büyük ölçüde geçiyor doğumdan sonra. ben akşam dokuz buçukta doğurdum sabah ayaklarım o kadar inmişti ki annem bile şaşırmıştı. 15 günlük oldu kızım yüzüklerim hala olmuyor ama yinede çok farketti.Bende aynen öyle aşırı şiştim dünya gibiyim diyorum maalesef ödem çok ve doktor bile şaşırıyo vücudun yapıyor yapacak bişey yok diyor bwbeğime sağlıkla kavuşayımda onlarda konuşup dursun napalım
Bende de reflü devam ediyor. Şu an bile cayır cayır kalktım. Gerçi ben iki kere endoskopi de oldum midem hasarlıydı epey. Güya bebek aşağı inince geçiyor/hafifliyor diyorlardı ama bende bir şey yok. Hoş, karnımın hala çok yukarıda olduğunu söylüyor görenler de. Her geçen gün moralim daha bozuluyor doğuramayacak mıyım doğal şekilde diye.Ben refluden dolayı uyuyamiyorum da
En çokta yüzüklerimi özledim bol olanlar bile olmuyor inmez gibi görünüyoro ödemler büyük ölçüde geçiyor doğumdan sonra. ben akşam dokuz buçukta doğurdum sabah ayaklarım o kadar inmişti ki annem bile şaşırmıştı. 15 günlük oldu kızım yüzüklerim hala olmuyor ama yinede çok farketti.
Dikislerin iyilestigini nasil anliyosunuz? Benim 22 gn oldu doktora gitmedim dahaBence git veya ara canım enfeksiyon olabilir geç iyilesme nedeni ılık suya oturulup on on beş dakika kalınması sonrasında çok çok iyi kurulanması iyi gelirmiş birde batikon kullanıyor musın ?
hiç alakası yokmuş canım benim göğüsler de hamilelikte kilo verdiğim için iyice pörsümüş içi boşalmıştı ben de hiç sütüm olmıcak diyodum ama doğumdan aonra doldular şükürler olsun.Ozellikle dogum yapan arkadaslar ve hamisler benim goguslerdr kararma disinda bi degisiklik olmadi buyume sertlesme vs sanki sutum olmayacak gibi hissettiriyor bubdurum normal mi sizin goguslrde durum ne kardesimde hamile bir ay var aramjzda onunkiler kocaman olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?