2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ay resmen biz
3ten beri ugrasiyorum yeni uyudu.memede uyumak istedigini dusunuyodum ama memede de uyumuyo surekli uyaniyo.bi tur bende onunla agladim en son neyi var da ben anlamiyorum diye

yasadikkarimiz bayA benzer.gogus ucu da almiyor benim kiz.simdi emzirme destek sistemini deneyecegim.brslenme sondasi aldim.
mamayi ocü olarak gorme.ben dogdugunda beri veriyorum sagilmis sutum yetmeyince.kilo alimimiz disuk diye doktor mama ogunlerini arttirdi bizde.bebegin icin lullanmak gerekiyorsa kullan

Aynıyım canım ben de. 18 derece açık klimada ama terden eriyorum fayda etmiyor

Canım gözün aydın. Allah acil şifalar versin. İnanıyorum ki en kısa sürede bebeğini kucağına alacaksın ve bu günleri atlatacaksınız beraber. Dualarım seninle.

Seyda_Turker Maşallah çok iyi ilk hafalar için. Sütün yetiyor ve çok besleyici. Sadece sütle beslenen bebekler günde 20-30 gram civarı alır. Düşük kilolu ve erken doğduğu için doktor mama önermiştir. Benim bebeğim o haftalarda günde 2.5 gram aldı öyle diim. Mama verdiğim için de emmeyi bıraktı ve sütüm azaldı. Çok zor biberonu unutturdum. Şimdi çok şükür 1 aylık sadece emziriyorum.

Bebeğim 11 günlük kilo alımı iyi mama verme dedi doktor ama doymuyor sanki bir süre emiyor sonra ağzını çekip geri istiyor bakıyorum memeden sut az geliyor aglayınca dayanamayıp mama veriyorum ama içim hiç rahat değil kızlar sizler napıyorsunuz bu kadarlık olanlar kaç dakika memede kalıyor acaba

Ay gercekten mi canim bende ispartakulede oturuyorum bizde golu goruyoruz Allahtan evde degiliz dogumdan beri kayinvalidemde kaliyorum.cok uzucu cok

İyiki değilsiniz . Çünkü o kadar çok ses çıkıyordu ki anlatamam. Bide biz havalimanina yakınız ya malum Oraya da el koydular. Tayyip Erdoğan gelince onun uçağını düşürmek istiyorlardı. O yüzden durmadan f16 sesleri . Bi an oturup empati yapmaya çalıştım . Suriye'de hep bomba ve F16 sesleri ile yaşıyorlar evlerinin içleri bombalanıyor empatini bile yapamadım . Bu kadarı bile bizi bu kadar hirpaliyorsa onlain hayatları nasıldır

Karnına masaj yapıp dizlerini karnına doğru ileri geri hareket ettirsenmi acaba . Birde bacağına yüzüstü yatır elin altta karnını tutsun. Diğer elinle de sırtını sıvazlasan. Özellikle mide ve akciğer tarafını .elinde sıcak olsun. Rabbim sifa verip rahatlatsin inşallah. Nemden rahat nefes alıp veremiyordur. Çünkü hava gitgide dahada ısınıyor ve nem artıyor

Canım benim bebeğim 8günlük ve oda memede uyuyor hemen çok kısa kısa ama sık sık emiyor. Bazıları yok bu çocuk doymuyor sütün az herhalde diye aklımı çelmeye çalışsada hiçbirine kulak asmadan sürekli emziriyorum. Zaten küçücük midesi var, niye doymasın?

Yok yok kızlar bu mesajları okuduktan sonra nen karar verdim evin girişine pankart asıcam bu evde sütün yetmiyor bebek aç demek yasak diye !! Başka türlü bu insanların ağzı kapanmaz hoş oyle de kapanacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var başka varmı boyle lohusa kadının sinirlerini zıplatan sözler

Sutum az diye hic dusunme canim. Benim kaynanam da sutun mi yok diye diye beni cinnetin esigine getirdi. Sonra biraktim kafama takmayi o konusuyo ben yuzune bile bakmiyom cogunlukla. Tansiyonum cikiyo kalbim sıkışıyo. Onu takmadigimdan beri sutum artti hatta gogus pedi kullaniyorum kiyafetlerime bulaşıyor

Ben bi gun aynanin karsisinda Aglaya aglaya sacimi basimi yoldum. Aklim gitti geldi inan. Oglumu dusundum de kendime geldim. Hic dusunmeden konusuyolar ben hakkimi hic helal etmiyorum hayatimin en zor gunlerini yasadim lohusalikta. Ayrica bebek agzini actikca brbrgi dayadilar gogsume. Doktor 2 saatte bir dedi diyorum kimse takmiyo doktor ne bilirmis. Bugun doktora giitik gaz sancisi yuzunden. Doktor kizdi 2 satte bir yarim saat emzircen gaz bu yuzden oluyo dedi. Dinlemeyin inan ki hic takmayin

Kizlar dunden beri aksam yemeklerinde aci biber kullanmış kaynanam. Bugun saat 3ten beri agliyo minnosum. Gazi var. Bezini dolduruyo ama gaz sancisi hic gecmedi. Aci sute gecer mi? Yerken sordum bisey olmaz dedi kaynanam simdi de ozur dilerim benim yuzumden diyo.
Acile gittik doktor lavman yaptirdi. cok agladi minigim cani cok yandi. Diger doktor gelip kizdi 10 gunluk bebege yapilir mi bu diye. Ilk doktor ilac verecekti diger doktor olmaz dedi ilac verilmez bu kadar kucuk cocuga dedi yine. Oylece geri donduk. Keske yapmasaydik cok kotuydu cok uzulduk.

Benim 3.5 kilo doğan oğluma kaynanam zayıf demişti çok sinirlerim ziplamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…