- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.301
yok canım gitmediler. bebeği bir an yalnız bırakmıyoruz başındayız. bebeğimin iyiliği için katlanıyorum ben tek başıma yapamam bunları çünkü. gündüz yapsam gece yapamamCnm seninkiler gitmedimi daha bebeğin başinda bekliyorsunuz degilmi
Ay resmen bizkızlar bugün 3. gün kızım uyumuyor...
sabah 10 da kalkıyor emiyor uyumuyor sonra oyalaya oyalaya uğraşıyoruz saat başı emmek istiyor emiyor altı değişiyor gazı çıkıyor sonra yine uyumuyor iki gündür akşam 4e kadar sürdü. bugün şimdi yeni sızdı artık... yarın da mı böyle olacak? yada böyle olunca napmak lazım? banyo da yaptırdık mama da verdik bana mısın demiyor. emzik de denedik hiç sevmedi emziği. salladık da hafif hafif.. başka ne yapılabilir
Ayyy Allahım korusun yaaSon haftamda bnm yasadigim yere roket atilmisti 3 defa bende o gece dogurucam sanmistim(
Ben Üsküdar dayım canım sen nerdesinCnm sen nerede oturuyorsun. Bizim burada öyle oldu. İç kapılar bile zangirdadi. 4.5 civari idi
yasadikkarimiz bayA benzer.gogus ucu da almiyor benim kiz.simdi emzirme destek sistemini deneyecegim.brslenme sondasi aldim.Canım hiç takma kafanı Allah aşkına, bak biz 24.gündeyiz daha 1 haftadır düzene girdik meme konusunda, 10 gün neredeyse hiç emmedi beni hem sütüm azdı hem de memeyi tutamıyor, çabuk acıktığı için basıyordu yaygarayı o halde hiç tutmuyordu. Sana tavsiyem göğüs ucu al onunla biraz ver ağzında tutmaya alışsın.... 40 gün çok önemli dedi doktorumuz mama takviyesi şart kilo alımı için verdik biz mamayı, bazen 1-2 dakika bazen 10 dak durdu memede bazen hiç çekmedi bile ama inan hiç moralimi bozmadım, eşim lohsa depresyonuna girdi resmen çocuğa anne sütü lazım diye diye kafamın etini yedi ama sağıp veriyordum; nasıl oluyordu sağıyordum 40-50ml alıyordu anne sütünü biberondan sonra doymazsa biraz mama takviyesi...Aventin soothie emziği damağını çok kuvvetlendirdi artık 1 haftadır 2 saatte bir memeye koyuyorum 10-15 dak güzel güzel emiyor, arada yine mama ile destekliyorum... Şuan göğüs ucum ilk zamanlara göre daha iyi ama bugün yine denedim alamadı zorlamadım ben de memeden emiyor ya o yeter bana göğüs ucunu hala kullanıyorum varsın direkt memeye yapışmasın...
mamayi ocü olarak gorme.ben dogdugunda beri veriyorum sagilmis sutum yetmeyince.kilo alimimiz disuk diye doktor mama ogunlerini arttirdi bizde.bebegin icin lullanmak gerekiyorsa kullanKızlar bişey sorucam size moralim çok bozuk..biliyosunuz 36. Haftada doğum yaptım bebeğim 10 gün küvezde kaldı..2.320 gramla taburcu oldu..bugün doktora gttik bir haft içerisinde 200 gram almış doktor az buldu mama takviyesi teklif etti,ama ben mama vermek istemiyorum..öyle diynce içime oturdu nasıl mama veriyim bünyesi ne bu çocuğun..ne yapmalıyım sizce kızlar?sütümde var akıyor göğüslerden ama yağlı değil sanırım kilo fazla ypmadı çocuğa..kafam karmakarışık
Aynıyım canım ben de. 18 derece açık klimada ama terden eriyorum fayda etmiyorKızlar aranızda şarıl şarıl yerleşen var mı bazen 18 derece klima karşısında bile ter akıyor hamileliğin son günleri uzun zamandır böyleyim tek tesellim az kaldı doğumdan sonra bu kadar terlemezsin diyorum kendime İnşallah doğumdan sonra bu kadar terlemem
Canım gözün aydın. Allah acil şifalar versin. İnanıyorum ki en kısa sürede bebeğini kucağına alacaksın ve bu günleri atlatacaksınız beraber. Dualarım seninle.Kızlar sabah 10 da sezeryan ile bugrami dünyaya getirdim kadar suan ve cerrshpasayim yavrum medipolde yoğun bakımda takip altında tutuyorlar emziremedim bile yarı baygın halde bir kez getirdiler odama omuzuma yatırdılar opmusum kuzumu bir daha da göremedim eşim yoğun bakımda fotolarini çekmiş suan süt yok ama yarin bebegime süt sagip goturmem gerekiyormuş ben hele ilk sutumu ziyan edersem diye çok korkuyorum bebegimin çok ihtiyacı var kafa çapı 40 cm doğdu oglusum kilo aldıkça vücut büyüdükçe toparlar diyolar ama ben kafa büyüklüğünü takmiyorum bile kafasında sıvı doğduktan sonra ultrasonla bakıldı orda da görüldü suan çok acayip duygular icindeyim ne yere ne göğe sigamiyorum kendi acilarimi bile unuttum bi an önce ayağa kalkıp bebegimi emzirmeye gitmek istiyorum annesinin kokusunu alsın yavrum ne olur dua edin bize arkadaşlarım çok ihtiycimiz var bizim
Cnm yapacak bisey yok bebis icin katlanicaksin seninde dinlenmeye ihtiyacin varyok canım gitmediler. bebeği bir an yalnız bırakmıyoruz başındayız. bebeğimin iyiliği için katlanıyorum ben tek başıma yapamam bunları çünkü. gündüz yapsam gece yapamam
Ben Üsküdar dayım canım sen nerdesin
Ay gercekten mi canim bende ispartakulede oturuyorum bizde golu goruyoruz Allahtan evde degilizdogumdan beri kayinvalidemde kaliyorum.cok uzucu cok
bugün aklıma o geldi kolsuz çıtçıtlı body ile gezdi ama yok yine uyumadı..
tek ihtimal hava çok sıcak belki ondan mı uyumuyor diyorum ama arada dalıyor geri uyanıyor. kucakta dalıyor daha çok. sıcak olsa kucakta iyice rahatsız olmaz mı?
Canım benim bebeğim 8günlük ve oda memede uyuyor hemen çok kısa kısa ama sık sık emiyor. Bazıları yok bu çocuk doymuyor sütün az herhalde diye aklımı çelmeye çalışsada hiçbirine kulak asmadan sürekli emziriyorum. Zaten küçücük midesi var, niye doymasın?Bebeğim 11 günlük kilo alımı iyi mama verme dedi doktor ama doymuyor sanki bir süre emiyor sonra ağzını çekip geri istiyor bakıyorum memeden sut az geliyor aglayınca dayanamayıp mama veriyorum ama içim hiç rahat değil kızlar sizler napıyorsunuz bu kadarlık olanlar kaç dakika memede kalıyor acaba
Canım benim bebeğim 8günlük ve oda memede uyuyor hemen çok kısa kısa ama sık sık emiyor. Bazıları yok bu çocuk doymuyor sütün az herhalde diye aklımı çelmeye çalışsada hiçbirine kulak asmadan sürekli emziriyorum. Zaten küçücük midesi var, niye doymasın?
Yok yok kızlar bu mesajları okuduktan sonra nen karar verdim evin girişine pankart asıcam bu evde sütün yetmiyor bebek aç demek yasak diye !! Başka türlü bu insanların ağzı kapanmaz hoş oyle de kapanacağını sanmıyorum ama denemekte fayda varbaşka varmı boyle lohusa kadının sinirlerini zıplatan sözler
Benim 3.5 kilo doğan oğluma kaynanam zayıf demişti çok sinirlerim ziplamistiYok yok kızlar bu mesajları okuduktan sonra nen karar verdim evin girişine pankart asıcam bu evde sütün yetmiyor bebek aç demek yasak diye !! Başka türlü bu insanların ağzı kapanmaz hoş oyle de kapanacağını sanmıyorum ama denemekte fayda varbaşka varmı boyle lohusa kadının sinirlerini zıplatan sözler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?